menu
zoek

Nieuws Scharwoude

Onderdeel schep gevonden in zoektocht vermiste Sumanta Bansi

maandag 19 april 2021, 15:21 uur

Het voorwerp dat het team tijdens de zoekactie naar de vermiste Sumanta Bansi in het water in Scharwoude heeft aangetroffen, is een onderdeel van een schep.

Eerder heeft de politie naar buiten gebracht dat uit onderzoek is gebleken dat het lichaam van de Hoornse zeer vermoedelijk is begraven en daarbij gebruik is gemaakt van een schep. Ook is uit dat onderzoek naar voren gekomen dat de schep mogelijk (af)gebroken zou zijn en in het water is gegooid. Of dit onderdeel afkomstig is van de schep die mogelijk gebruikt is bij het begraven van de vermiste Sumanta Bansi, is nog niet duidelijk. Het onderdeel is veiliggesteld en zal worden onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut.  

Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Scharwoude

» Politie.nl

Kaart nieuws Scharwoude. Locatie nieuws: 52.62218 / 5.01241


maandag 19 april 2021, 16:04 uur
Politie vindt afgebroken schep in zoektocht naar verdwenen Sumanta Bansi
NU.nlHet voorwerp dat agenten maandagmiddag in recreatiegebied De Hulk in het Noord-Hollandse Scharwoude vonden in de zoektocht naar de verdwenen studente Sumanta Bansi, blijkt een afgebroken schep te zijn. De politie gaat ervan uit dat de vrouw is begraven en dat daarbij gebruik is gemaakt van een schep, maar het is niet zeker of het gevonden onderdeel is gebruikt om het lichaam van de 22-jarige zwangere vrouw te verstoppen.
» NU.nl
maandag 19 april 2021, 16:01 uur
Deel van schep gevonden in water tijdens zoektocht vermiste Sumanta Bansi
Blik op NieuwsHet voorwerp dat het team tijdens de zoekactie naar de vermiste Sumanta Bansi in het water in Scharwoude heeft aangetroffen, is een onderdeel van een schep. Dit meldt de politie maandagmiddag.
» Blik op Nieuws
maandag 19 april 2021, 15:39 uur
Zoekgebied Sumanta Bansi nu bestempeld als plaats delict, deel van een schep gevonden
de TelegraafHet gebied in Scharwoude waar de politie maandagochtend is begonnen met een grootscheepse zoektocht naar het lichaam van de in 2018 verdwenen studente Sumanta Bansi, is nu bestempeld als plaats delict. Het recreatiegebied werd rond 12 uur plotseling afgesloten na de vondst van een groot plat metalen voorwerp in het water, volgens de politie is dit een onderdeel van een schep. De politie heeft aangegeven het gebied „niet zomaar af te zetten als plaats delict”.
» de Telegraaf
maandag 19 april 2021, 13:32 uur
Voorwerp gevonden in zoektocht naar vermiste Sumanta Bansi
NU.nlDe politie heeft een voorwerp gevonden in het onderzoek naar de verdwenen studente Sumanta Bansi. Maandag werd in recreatiegebied De Hulk in Scharwoude (Noord-Holland) gezocht.
» NU.nl
maandag 19 april 2021, 11:59 uur
Deel van een schep gevonden in nieuwe zoektocht naar vermiste Sumanta Bansi
RTV N-HDe politie bevestigt een deel van een schep te hebben gevonden tijdens een zoektocht naar het lichaam van de al drie jaar vermiste Sumanta Bansi. Al de hele dag wordt er in recreatiegebied de Hulk in Scharwoude onderzoek gedaan. Een deel van het gebied is ook afgezet en benoemd tot plaats delict.
» RTV N-H
maandag 19 april 2021, 10:37 uur
Zoekgebied Sumanta Bansi nu bestempeld als plaats delict
de TelegraafHet gebied in Scharwoude waar de politie maandagochtend is begonnen met een grootscheepse zoektocht naar het lichaam van de in 2018 verdwenen studente Sumanta Bansi, is nu bestempeld als plaats delict. Het recreatiegebied werd rond 12 uur plotseling afgesloten na de vondst van een groot plat metalen voorwerp in het water. De politie heeft aangegeven het gebied „niet zomaar af te zetten als plaats delict”.
» de Telegraaf



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Scharwoude

17 juli 16:40Man (20) overleden na ongeval met tractor
12 juni 15:36Overleden man in water Noord-Scharwoude pas 21 jaar, politie vermoedt noodlottig ongeval
8 oktober 19:49Zoekactie naar vermiste Sumanta in Scharwoude levert niets op
4 oktober 19:06Mick van Wely: ‘Dit is wel een héél rigoureuze actie’
18 augustus 14:20Speurhond slaat niet aan bij zoekactie naar Sumanta
22 juli 18:58Vrouw vindt neergeschoten buur bloedend in de tuin na overval: 'Heb gedrukt op wonden'
30 juni 15:48Eerste dag van nieuwe zoektocht naar verdwenen Sumanta zonder resultaat
6 mei 15:03Rechercheurs, archeologen en speurhonden zoeken lichaam Sumanta
19 april 16:04Politie vindt afgebroken schep in zoektocht naar verdwenen Sumanta Bansi
RSS.