menu
zoek

Nieuws Rozenburg

Betrokken auto steekincident Rozenburg gevonden

zaterdag 3 oktober 2020, 19:35 uur

De politie heeft zaterdagmiddag in Rozenburg de Mercedes gevonden die bij het dodelijk steekincident in Rozenburg betrokken was. Het onderzoek gaat verder. Daarbij is informatie over onder andere de vluchtroute van de auto en de inzittenden nog steeds zeer welkom.

Waar: Langeplaat in Rozenburg

Vrijdag werd een 18-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Het onderzoeksteam van twintig rechercheurs, dat sinds donderdag onafgebroken aan het onderzoek werkt, heeft de afgelopen week diverse locaties doorzocht, camerabeelden bekeken, betrokkenen en getuigen gesproken en sporenonderzoek gedaan. De politie zet het onderzoek voort om de rol van de verdachte nader te onderzoeken. Om deze rol goed te onderzoeken en om vast te kunnen stellen of er mogelijk nog meer verdachten betrokken zijn, is informatie van getuigen, betrokkenen en buurtbewoners nog steeds van groot belang. Informatie die mogelijk relevant kan zijn voor dit onderzoek is zeer welkom bij het onderzoeksteam. Informatie Heeft u meer informatie over dit incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Wij horen dat heel graag. Bel met 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Wilt u liever anoniem blijven? Bel M. 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook een vertrouwelijk gesprek aanvragen bij het Team Criminele Inlichtingen via 079 - 345 89 99.

Schietincident/steekincident in Rozenburg

» Politie.nl


Kaart nieuws Rozenburg. Locatie nieuws: Langeplaat
Langeplaat in Rozenburg


vrijdag 2 oktober 2020, 17:36 uur
Verdachte steekincident Rozenburg aangehouden
Politie.nlVrijdagmiddag heeft de politie een 18-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident aan de Laan van Nieuw Blankenburg waarbij woensdagavond een 17-jarige Rozenburger om het leven is gekomen. Zijn betrokkenheid en de rol van eventuele andere verdachten wordt nader onderzocht.
Een team van twintig rechercheurs werkt sinds gisteren onafgebroken aan het onderzoek. De Forensische Opsporing doet vervolgonderzoek op de gevonden sporen en onderzoekt het mes dat in de buurt van het steekincident is gevonden. Donderdagavond gingen rechercheurs en agenten de wijk in om buurtbewoners te vragen of zie iets gezien of gehoord hebben en of zij misschien een deurbelcamera of beveiligingscamera hebben. Aanhouning op Kruininger Gors Uit de verzamelde informatie kwamen diverse mogelijke verblijfplaatsen van de verdachte naar voren. Deze zijn de afgelopen dagen bezocht. Vooralsnog werd de verdachte daar niet bij aangetroffen. Vandaag trof de politie de 18-jarige verdachte aan op vakantiepark Kruininger Gors. De politie zet het onderzoek voort om de rol van de verdachte nader te onderzoeken. Om deze rol goed te onderzoeken en om vast te kunnen stellen of er mogelijk nog meer verdachten betrokken zijn, is informatie van getuigen, betrokkenen en buurtbewoners nog steeds van groot belang. Informatie die mogelijk relevant kan zijn voor dit onderzoek is zeer welkom bij het onderzoeksteam. Zwarte Mercedes Op eerste beelden is te zien dat bij het conflict een auto betrokken is. De verdachten rijden in een zwarte Mercedes. Deze komt even voor het steekincident de parkeerplaats aan de Laan van Nieuw Blankenburg op. Het is dan omstreeks kwart over negen ‘s avonds. Na het steekincident, omstreeks tien voor half tien, verlaat de zwarte Mercedes het parkeerterrein. Hij slaat linksaf de Laan van Nieuw Blankenburg in en rijdt richting de kruising met de Tienmorgenseweg/ Laan van Nieuwblankenburg/ Blankenburg. De politie wil graag weten of mensen hebben gezien hoe de Mercedes vanaf deze kruising verder is gereden. Misschien hebben mensen elders in Rozenburg de Mercedes zien rijden of misschien wel mensen zien uitstappen. De politie zou ook graag willen weten hoeveel mensen er in de auto zaten en wie er in deze auto zaten.  Informatie Heeft u meer informatie over dit incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Wij horen dat heel graag. Bel met 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Wilt u liever anoniem blijven? Bel M. 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook een vertrouwelijk gesprek aanvragen bij het Team Criminele Inlichtingen via 079 - 345 89 99.

Schietincident/steekincident in Rozenburg
» Politie.nl
zaterdag 3 oktober 2020, 21:29 uur
Auto gevonden die betrokken was bij fatale steekpartij Rozenburg
Hart van NederlandDe politie heeft zaterdag de Mercedes gevonden die betrokken was bij het fatale steekincident van woensdag in Rozenburg. Vrijdag werd al een 18-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij waardoor de 17-jarige Mushuraldo omkwam.
» Hart van Nederland
zaterdag 3 oktober 2020, 20:42 uur
Auto gevonden die betrokken was bij fatale steekpartij Rozenburg
de TelegraafDe politie heeft zaterdag de Mercedes gevonden die betrokken was bij het fatale steekincident van woensdag in Rozenburg. Vrijdag werd al een 18-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij waardoor een 17-jarige jongen omkwam.
» de Telegraaf
zaterdag 3 oktober 2020, 19:57 uur
Betrokken auto dodelijk steekincident Rozenburg gevonden
RTV RijnmondDe politie heeft zaterdagmiddag de auto gevonden waar de man in zat die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij in Rozenburg. Donderdagavond kwam een 17-jarige jongen door messteken om het leven op straat in Rozenburg.
» RTV Rijnmond
zaterdag 3 oktober 2020, 11:57 uur
18-jarige verdachte dodelijke steekpartij aangehouden
CrimesiteDe politie van Rotterdam zoekt een zwarte Mercedes die betrokken was bij het dodelijke steekincident in Rozenburg van woensdagavond. Vrijdagmiddag is door de politie een 18-jarige verdachte gearresteerd. Hij zou te maken zou hebben met de steekpartij, waarbij een 17-jarige jongen om het leven kwam.
» Crimesite
vrijdag 2 oktober 2020, 21:13 uur
Verdachte opgepakt voor steekpartij in Rozenburg waarbij Mucheraldo (17) om het leven kwam
Hart van NederlandDe politie heeft vrijdag een 18-jarige man opgepakt voor betrokkenheid bij de steekpartij in Rozenburg, vlak bij Rotterdam. Bij de steekpartij kwam woensdagavond de 17-jarige Mucheraldo uit Rozenburg om het leven. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.
» Hart van Nederland
vrijdag 2 oktober 2020, 20:35 uur
Verdachte dodelijke steekincident Rozenburg aangehouden
Blik op NieuwsDe politie heeft vrijdagmiddag een 18-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident aan de Laan van Nieuw Blankenburg in Rotterdamwaarbij woensdagavond een 17-jarige Rozenburger om het leven is gekomen. Zijn betrokkenheid en de rol van eventuele andere verdachten wordt nader onderzocht.
» Blik op Nieuws
vrijdag 2 oktober 2020, 20:32 uur
Verdachte aangehouden voor dodelijke steekpartij in Rozenburg
RTV RijnmondDe politie heeft vrijdag een 18-jarige man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de steekpartij van afgelopen woensdag op de Langeplaat in Rozenburg. Daarbij kwam een 17-jarige Rozenburger om het leven. De betrokkenheid van de verdachte en de rol van eventuele anderen wordt nader onderzocht.
» RTV RijnmondFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Rozenburg

10 oktober 18:24Ravage na explosie bij woning in Rozenburg
28 juli 14:57Ruzie om Playstation-controller krijgt dodelijke afloop: 'Jongeren steken er gelijk op los’
14 juni 14:28‘Medewerkers containeroverslagbedrijf gearresteerd om cocaïnehandel’
12 mei 06:51Lichaam van vermiste Urker stuurman Wilco de Groot (20) gevonden
5 november 08:26Jongen (11) overleden bij ernstig ongeval
11 oktober 19:30Verdriet om kater Kitty die overleed na beschieting met luchtbuks: ‘Alsof je je kind verliest’
8 oktober 21:18Hulpdiensten groots aanwezig voor incident
16 augustus 21:51Stille tocht voor doodgestoken Perry uit Rozenburg: 'Hij was juist níét het type van de straat'
11 februari 09:08Oplichters met katje opgepakt
10 januari 16:24Twee gewonden na frontale botsing bij Rozenburg
5 oktober 22:57Stille tocht voor doodgestoken Mushuraldo (17): 'Hij was een hele lieve jongen'
5 oktober 20:42Stille tocht voor doodgestoken Musheraldo
3 oktober 21:29Auto gevonden die betrokken was bij fatale steekpartij Rozenburg
2 oktober 21:12Man (18) opgepakt voor betrokkenheid fatale steekpartij Rozenburg
29 april 13:04Daders zeer gewelddadige overval ouder echtpaar opgepakt
27 april 22:55Man (36) zwaargewond bij schietpartij in woning
22 april 09:32Snelle aanhouding na overval snackbar Rozenburg
25 maart 12:24Bewoners gewond na overval Clematislaan Rozenburg
29 december 11:00Moeder (32) van vier kinderen doodgestoken in Rozenburg
18 november 11:47Mannen overvallen snackbar Rozenburg
RSS.