menu
zoek

Nieuws Rotterdam

Lichaam tweede vermiste man uit puin van verwoest Rotterdams pand gehaald

vrijdag 2 februari 2024, 10:50 uur

De politie heeft donderdag een tweede lichaam uit het puin van het verwoeste pand in Rotterdam gehaald. Het gaat om een 22-jarige man.

Waar: Schammenkamp in Rotterdam

» NU.nl

Kaart nieuws Rotterdam. Locatie nieuws: 51.87413 / 4.49316 Schammenkamp
Schammenkamp in Rotterdam


donderdag 1 februari 2024, 21:33 uur
Gevonden lichaam Rotterdam is van 22-jarige Ilias
de TelegraafHet lichaam van de 22-jarige Ilias, die maandag omkwam bij een explosie in een Rotterdamse flat, is na dagenlang graven in de brokstukken geborgen. Nadat zijn familie hem had geïdentificeerd hervatte de politie de zoektocht naar het stoffelijk overschot van Mustapha (34), het laatste slachtoffer van de ontploffing die het pand in puin legde.
» de Telegraaf
donderdag 1 februari 2024, 21:09 uur
Tweede lichaam uit het puin van verwoest Rotterdams pand gehaald
NU.nlEen team van de forensische opsporing heeft donderdag opnieuw een lichaam uit het door een explosie verwoeste pand in Rotterdam gehaald. Identificatie moet uitwijzen of het gaat om een van de twee mensen die nog worden vermist.
» NU.nl
donderdag 1 februari 2024, 21:09 uur
Tweede lichaam gevonden onder het puin na explosie in Rotterdam
NOSIn Rotterdam is een tweede lichaam gevonden onder het puin van het verwoeste appartementencomplex. Forensisch rechercheurs hebben het lichaam geïdentificeerd. Het gaat om een man van 22. Zijn lichaam wordt overgedragen aan zijn familie.
» NOS
donderdag 1 februari 2024, 20:54 uur
Lichaam van Ilyas (22) onder puin vandaan gehaald bij plek van explosie
RTV RijnmondEr is donderdagavond op de plek van de explosie aan de Schammenkamp in Rotterdam-Zuidwijk een tweede lichaam onder het puin vandaan gehaald. Dat blijkt van de 22-jarige Ilyas te zijn.
» RTV Rijnmond
donderdag 1 februari 2024, 20:53 uur
Tweede lichaam uit puin gehaald van door explosie verwoest pand in Rotterdam
NU.nlEen team van de forensische opsporing heeft donderdag opnieuw een lichaam uit het door een explosie verwoeste pand in Rotterdam gehaald. Identificatie moet uitwijzen of het om een van de twee nog vermisten gaat.
» NU.nl
donderdag 1 februari 2024, 20:50 uur
Tweede lichaam onder puin vandaan gehaald bij plek explosie Rotterdam
de StentorBij de zoektocht naar de vermisten na de explosie in Rotterdam is donderdagavond een tweede lichaam gevonden onder het puin. Het is niet duidelijk van wie het lichaam is. Het stoffelijk overschot werd door hulpdiensten in een witte zak weggedragen. Mustafa (33) en Ylyass (22) worden al sinds de explosie maandagavond vermist.
» de Stentor
donderdag 1 februari 2024, 20:42 uur
Stoffelijk overschot onder puin vandaan gehaald bij pand Rotterdam
de TelegraafBij het door een explosie getroffen gebouw aan de Schammenkamp in Rotterdam-Zuid is donderdagavond een lichaam onder het puin vandaan gehaald, bevestigt de politie. Eerder meldde de politie dat er stoffelijke resten waren gevonden.
» de Telegraaf
donderdag 1 februari 2024, 20:40 uur
Tweede gevonden lichaam in Rotterdam is van 22-jarige Ylyass
BN DeStemBij de zoektocht naar de vermisten na de explosie in Rotterdam is donderdagavond een tweede lichaam gevonden onder het puin. Het lichaam is van de 22-jarige Ylyass. Zijn familie heeft hem kunnen identificeren. Het stoffelijk overschot werd even daarvoor door hulpdiensten in een witte zak weggedragen.
» BN DeStem
donderdag 1 februari 2024, 20:40 uur
Tweede gevonden lichaam in Rotterdam is van 22-jarige Ylyass
PZCBij de zoektocht naar de vermisten na de explosie in Rotterdam is donderdagavond een tweede lichaam gevonden onder het puin. Het lichaam is van de 22-jarige Ylyass. Zijn familie heeft hem kunnen identificeren. Het stoffelijk overschot werd even daarvoor door hulpdiensten in een witte zak weggedragen.
» PZC
donderdag 1 februari 2024, 14:31 uur
Rotterdammers woest op Aboutaleb: 'Kom terug!'
de TelegraafHet was woensdagavond onrustig aan de Schammenkamp in Rotterdam. Nabestaanden wilden het lichaam terug van hun geliefden, na de explosies van maandagavond. Hoe kijken Rotterdammers hierop terug? Jeroen Holtrop is ter plaatse.
» de Telegraaf
donderdag 1 februari 2024, 12:53 uur
Zoektocht naar vermisten appartementencomplex Rotterdam waarschijnlijk donderdag hervat
Blik op NieuwsNa de heftige explosie maandagavond 29 januari is de politie non-stop bezig geweest met het onderzoek aan de Schammenkamp. 'De eerste prioriteit van dit onderzoek is gericht om de vermiste personen te traceren en om vast te stellen hoe dit alles heeft kunnen gebeuren', zo meldt de politie donderdag.
» Blik op Nieuws
donderdag 1 februari 2024, 11:51 uur
Zoektocht naar twee vermisten na explosie Rotterdam begonnen
NOSDe Rotterdamse politie is begonnen met het onder het puin zoeken naar de twee mensen die nog vermist worden na de explosie van afgelopen maandag.
» NOS
donderdag 1 februari 2024, 11:07 uur
Politie hoopt vanmiddag naar vermisten in Rotterdam te kunnen zoeken
NU.nlDe politie hoopt in de loop van donderdagmiddag te kunnen beginnen met zoeken naar de vermisten na de explosie in een pand in Rotterdam maandagavond. De sloopwerkzaamheden zijn de hele nacht doorgegaan, nadat het woensdagavond onrustig was rond de rampplek.
» NU.nl
donderdag 1 februari 2024, 10:32 uur
Lichaam van vermiste man uit verwoest pand in Rotterdam gehaald
NU.nlDe politie heeft woensdagmiddag het lichaam van een man uit het door een explosie verwoeste pand in Rotterdam gehaald. Dat gebeurde enkele uren nadat familieleden van de man zelf op zoek waren gegaan. De twee andere vermisten zijn nog niet gevonden.
» NU.nl
donderdag 1 februari 2024, 08:35 uur
Nacht bij plek explosie Rotterdam rustig verlopen
de TelegraafDe nacht bij het wooncomplex aan de Schammenkamp in Rotterdam, waar maandagavond een explosie plaatsvond, is rustig verlopen. Dat meldt de politie. Woensdagavond werd de ME ingezet omdat het onrustig was.
» de Telegraaf
donderdag 1 februari 2024, 07:39 uur
Liveblog: Rust keert terug rondom Schammenkamp | ME grijpt in bij verwoest pand
RTV RijnmondTwee dagen na de explosie aan de Schammenkamp in Rotterdam Zuidwijk zijn twee vermisten nog steeds niet gevonden. Nabestaanden hebben het lichaam van één vermist slachtoffer uit het puin weten te halen. Veel van het puin dat door de explosie is ontstaan, ligt ook deze woensdag nog op straat. Volg de laatste ontwikkelingen in dit liveblog.
» RTV Rijnmond
woensdag 31 januari 2024, 17:02 uur
Politie start sloopwerkzaamheden voor zoektocht vermisten Rotterdams pand
NU.nlDe politie gaat starten met de sloopwerkzaamheden van het uitgebrande pand in Rotterdam. Dat heeft ze woensdagmiddag laten weten. De werkzaamheden moeten de zoektocht naar twee vermiste personen mogelijk maken.
» NU.nl
woensdag 31 januari 2024, 16:57 uur
Video van de dag: Familielid emotioneel na vondst lichaamsdeel in verwoest gebouw Rotterdam
BN DeStemHet lichaam van de vermiste Kamran (43) is woensdagmiddag gevonden, dat melden zijn familieleden. Eerder op de dag zeiden ze al een lichaamsdeel van hem te hebben gevonden in het puin.
» BN DeStem
woensdag 31 januari 2024, 15:00 uur
Familieleden willen rampplek bestormen
HardnieuwsROTTERDAM - Woensdagmiddag 31 januari rond 15.00 uur is een grimmige sfeer ontstaan aan de Schammenkamp in Rotterdam.
» Hardnieuws
woensdag 31 januari 2024, 14:57 uur
Ingestort Rotterdams gebouw wordt na vondst lichaamsdeel gesloopt om vermisten te zoeken
NU.nlDe politie start woensdagmiddag met sloopwerkzaamheden van uitgebrande pand in Rotterdam. Daarmee kan de zoektocht naar de drie vermiste personen worden gestart. De mededeling volgt op de vondst van een lichaamsdeel door familie van een vermiste.
» NU.nl
woensdag 31 januari 2024, 13:24 uur
Familieleden van vermiste vinden lichaamsdeel in uitgebrand Rotterdams pand
NU.nlFamilieleden van een van de vermisten hebben een lichaamsdeel gevonden in het gebouw dat maandag uitbrandde in Rotterdam. Zij gingen op eigen houtje op zoek in het verwoeste appartementencomplex, dat met hekken is afgesloten.
» NU.nl
woensdag 31 januari 2024, 13:09 uur
Familieleden vinden zelf slachtoffer onder het Rotterdamse puin, zou gaan om vermiste Kamran
de TelegraafFamilieleden van de nog vermiste personen na de explosie in Rotterdam hebben zelf een slachtoffer onder het puin aan de Schammenkamp gevonden. Volgens hen zou het gaan om de vermiste Kamran (43). Twee nabestaanden klommen eerder op de dag over de omheining. De politie gaat de komende tijd non-stop door met het onderzoek, aldus omstanders.
» de Telegraaf
woensdag 31 januari 2024, 13:06 uur
Lichaam Kamran (43) onder puin vandaan gehaald, familie zingt afscheidslied
PZCHet lichaam van de vermiste Kamran (43) is woensdagmiddag onder het puin van het verwoeste gebouw in Rotterdam-Zuidwijk vandaan gehaald. Familieleden vertelden eerder op de dag dat ze een lichaamsdeel van hem zagen liggen onder het puin.
» PZC
woensdag 31 januari 2024, 13:06 uur
Geduld raakt op bij familie van vermisten explosie Rotterdam, mannen klimmen over hekken
BN DeStemTwee mannen zijn over de hekken geklommen om op zoek te gaan naar de vermiste Kamran, die hoogstwaarschijnlijk is omgekomen na de explosie en brand in Rotterdam-Zuidwijk. Eerder op de dag zeiden familieleden al een lichaamsdeel van hem te hebben gevonden in het puin. De hulpdiensten zijn begonnen met sloopwerkzaamheden om de zoektocht naar het lichaam mogelijk te maken.
» BN DeStem
woensdag 31 januari 2024, 13:06 uur
Lichaam vermiste Kamran (43) onder puin vandaan gehaald, familie zingt afscheidslied
de StentorHet lichaam van de vermiste Kamran (43) is woensdagmiddag onder het puin van het verwoeste gebouw in Rotterdam-Zuidwijk vandaan gehaald. Familieleden vertelden eerder op de dag dat ze een lichaamsdeel van hem zagen liggen onder het puin.
» de Stentor
woensdag 31 januari 2024, 13:06 uur
Geduld raakt op bij familie van vermisten explosie Rotterdam, mannen klimmen over hekken
Brabants DagbladTwee mannen zijn over de hekken geklommen om op zoek te gaan naar de vermiste Kamran, die hoogstwaarschijnlijk is omgekomen na de explosie en brand in Rotterdam-Zuidwijk. Eerder op de dag zeiden familieleden al een lichaamsdeel van hem te hebben gevonden in het puin. De hulpdiensten zijn begonnen met sloopwerkzaamheden om de zoektocht naar het lichaam mogelijk te maken.
» Brabants Dagblad
woensdag 31 januari 2024, 13:01 uur
Politie gaat wooncomplex Rotterdam slopen, lichaam van vermiste wordt geborgen
NOSBij het door een explosie en brand verwoeste appartementencomplex in Rotterdam zijn hulpverleners bezig om een lichaam onder het puin vandaan te halen. Dat zien NOS-verslaggevers ter plaatse.
» NOSFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: RTV Rijnmond
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Rijnmond
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Rotterdam

4 maart 16:38Opgepakte Spaanse man mogelijk toch niet bestuurder die vluchtte na ongeval A4
4 maart 10:56Warmtepompen 101: Een beginnersgids voor duurzame verwarming
3 maart 15:39Spaanse man (36) aangehouden die op de vlucht sloeg na zwaar ongeluk op A4
3 maart 15:20Politie beëindigt urenlange klopjacht: gevluchte man (36) opgepakt na fors ongeval op A4
1 maart 12:40Containerschip ramt brug in Rotterdam: containers slaan overboord
29 februari 17:49Getuigen gezocht schietincident Zuider Kerkedijk in Rotterdam
29 februari 14:118 jaar cel geëist voor doodrijden ouder stel, verdachte zegt zich niks te herinneren
29 februari 13:19Bewoners gered maar drie katten omgekomen bij brand portiekwoning: 'Het waren angstige momenten'
27 februari 08:05Vochtbestrijding 101: Oorzaken en Oplossingen voor Vocht in Huis
26 februari 11:24Jongen (16) met automatisch vuurwapen aangehouden bij bedreigde woning
25 februari 21:33Getuigenoproep voor steekincident bij Zuidplein
25 februari 14:11Enorme dreun voor Excelsior in degradatiekraker tegen Vitesse
25 februari 08:14Zwaargewonde bij steekpartij in buurt van Zuidplein | Auto crasht op Noordsingel in Rotterdam
24 februari 19:52Overleden persoon gevonden in woning Kromme Hagen
24 februari 11:53Eerder beschoten woning Kerkhoflaan opnieuw doelwit
23 februari 22:53Nog eens drie tieners opgepakt voor gooien winkelwagen op vrouw in Rotterdam
23 februari 20:30Winkelwagentje werd van 4 meter hoog op vrouw gegooid: ‘Er lag een plas bloed’
23 februari 13:59OM vervolgt agente die schoten loste op wegrijdende auto in Rotterdam
23 februari 11:42Hoe Alan (20) een aanslag voor IS wilde plegen: ‘Hij wilde schieten tot hij zou sterven’
23 februari 08:20Amsterdammers aangehouden voor beschieten schoonheidssalon Rotterdam
RSS.