menu
zoek

Nieuws Roosteren

Aanhouding na achtervolging

donderdag 9 september 2021, 21:06 uur

Donderdagavond heeft er een achtervolging plaatsgevonden. Deze achtervolging eindigde uiteindelijk in een aanrijding. Daarbij zijn geen gewonden gevallen. De bestuurder is aangehouden.

Waar: Maaseikerweg in Roosteren

Donderdagavond stuitte de politie op de A2 op een bestuurder die gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Toen geprobeerd werd het voertuig aan de kant te zetten, ontstond er ter hoogte van Ittervoort een achtervolging. Deze eindigde rond 20:00 uur op de Maaseikerweg in Roosteren. Vanwege de gevaarzetting heeft de politie daar de bestuurder laten stoppen door het voertuig aan te tikken. Daarbij raakte de auto in kwestie van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. Er is daarbij niemand gewond geraakt. De bestuurder ging er vervolgens te voet vandoor, maar kon enkele tientallen meters verderop alsnog aangehouden worden. De verdachte is aangehouden op verdenking van diverse verkeersovertredingen. De Maaseikerweg is op dit moment afgesloten en de politie heeft de zaak in onderzoek.      


» Politie.nl


Kaart nieuws Roosteren. Locatie nieuws: 51.08198 / 5.81204 Maaseikerweg
Maaseikerweg in Roosteren


donderdag 9 september 2021, 21:25 uur
Achtervolging eindigt tegen boom in Roosteren
1LimburgDe politie heeft donderdagavond de bestuurder van een auto gearresteerd die in Roosteren na een achtervolging op een boom botste.
» 1LimburgFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: 1Limburg

Meer nieuws uit Roosteren

28 september 17:13Lichaam van kickbokskampioen en voormalig No Surrender-lid gevonden in Zuid-Willemsvaart
9 september 21:25Achtervolging eindigt tegen boom in Roosteren
31 oktober 08:32Schuur met hooi en stro volledig in brand
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?