menu
zoek

Nieuws Rheeze

Nederland - Zedenzaak in Opsporing Verzocht

dinsdag 20 juli 2021, 13:35 uur

Opsporing Verzocht besteedt vanavond onder meer aandacht aan een zedendelict dat 12 juli op een camping in Rheeze heeft plaatsgevonden.

Op maandagmiddag 12 juli 2021, tussen 15:30 en 16:00 uur werd een kind slachtoffer van een zedendelict. Dat gebeurde in een toiletgebouw op Kampeerdorp de Zandstuve. De politie heeft die dag direct uitvoerig onderzoek gedaan, maar is op zoek naar meer beelden uit de omgeving. Verder komen in de uitzending de volgende zaken aan bod: Rheeze - zedendelicten Breda - diefstal telefoons Capelle aan den IJssel - dood Knut Rietveld Amsterdam - babbeltrucs door nepagenten Rotterdam - overval Coop Apeldoorn - plofkraak op geldautomaat bij station Rotterdam-Beverwaard - reeks straatroven Bergen op Zoom - overval cafetaria Lelystad - plofkraak op geldwisselapparaat in stationshal Den Haag - dood Olena Lyubysheva Daarnaast wordt een terugkoppeling gegeven van de resultaten uit de vorige uitzending van 13 juli 2021. Herhaling Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 20 juli 2021, rond 20.40 uur op NPO1. Woensdag rond 10.15 uur wordt de uitzending herhaald op NPO1. Het is de laatste aflevering voor de zomerstop. De eerstvolgende uitzending na de zomerstop is op 24 augustus 2021 van 21.30 tot 22.00 uur via NPO1.


» Politie.nl
woensdag 21 juli 2021, 11:55 uur
Zedenzaak op Zandstuve in Rheeze: Opsporing Verzocht levert vier tips op
de StentorDe zedenzaak rond twee jonge slachtoffers op Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze, is gisteravond behandeld in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Politie Overijssel meldt dat er naar aanleiding van de uitzending vier nieuwe tips zijn binnengekomen.
» de Stentor
woensdag 21 juli 2021, 11:28 uur
Politie krijgt vier tips binnen over zedendelict op Overijsselse camping
PZCBij de politie zijn vier tips binnengekomen over de zedenzaak bij Kampeerdorp de Zandstuve in het dorp Rheeze. Opsporing Verzocht besteedde gisteravond aandacht aan de zaak. In april was er ook al een zedenincident in het toiletgebouw van hetzelfde kampeerdorp. De politie houdt er rekening mee dat het om dezelfde dader gaat.
» PZC
woensdag 21 juli 2021, 11:19 uur
Politie krijgt vier tips binnen over zedendelict in Rheeze
de TelegraafBij de politie zijn vier tips binnengekomen over de zedenzaak bij Kampeerdorp de Zandstuve in het dorp Rheeze. Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan de zaak.
» de Telegraaf
dinsdag 20 juli 2021, 21:19 uur
Zedendelicten camping Rheeze waarschijnlijk gepleegd door zelfde dader
RTV OostDe politie gaat er vanuit dat de twee zedendelicten op camping De Zandstuve in Rheeze door dezelfde man zijn gepleegd. Dat werd vanavond bekend tijdens het programma Opsporing Verzocht waarin beide zaken aan bod kwamen. Ook riep de politie campinggasten op zich te melden als ze zijn aangesproken of lastiggevallen door een man.
» RTV Oost
dinsdag 20 juli 2021, 21:02 uur
Meer zedenincidenten op campings in Rheeze? Politie roept ouders op zich te melden
de StentorDe politie heeft vanavond in opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht gevraagd voor de twee zedenincidenten die zich hebben afgespeeld opKampeerdorp de Zandstuve in Rheeze. Daarin vroeg het nadrukkelijk aan ouders die vermoeden dat hun kind wellicht óók slachtoffer is geworden om zich te melden.
» de Stentor
maandag 19 juli 2021, 15:10 uur
Politie ontvangt dertig tips over zedenzaak Rheeze en vraagt om meer foto’s
RTV OostDe politie heeft sinds het verspreiden van het signalement van de mogelijke verdachte van het zedenincident op een camping in Rheeze zo’n dertig tips ontvangen. “Die zijn heel verschillend van aard”, laat woordvoerster Nicole van Voorst weten. Dinsdagavond besteedt het programma Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak.
» RTV OostFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Oost
Foto: de Telegraaf
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Rheeze

9 februari 16:44Meer onderzoek naar verdachte (25) in zedenzaak op camping Rheeze: hoe groot is kans op herhaling?
31 oktober 15:46Verdachte van zedendelicten met minderjarigen op camping opgepakt
24 augustus 16:10Mishandelde man (33) wordt gedumpt in bossen en meldt zich gewond bij camping
21 juli 11:55Zedenzaak op Zandstuve in Rheeze: Opsporing Verzocht levert vier tips op
14 juli 16:44Politie verspreidt signalement verdachte zedendelict camping Rheeze
2 mei 17:00Passantenonderzoek bij camping in Rheeze na zedenincident met kind: ‘Hij kan hier nog rondlopen’
29 april 13:22Onderzoek naar incident met kind in toiletgebouw op camping Rheeze
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?