menu
zoek

Nieuws Rheeze

Rechercheurs zedendelict Rheeze vragen uw hulp

woensdag 14 juli 2021, 15:55 uur

Het onderzoek naar het zedendelict op de camping in Rheeze aan de Grote Beltenweg is in volle gang. Op maandagmiddag 12 juli 2021, tussen 15:30 en 16:00 uur werd een kind slachtoffer van een zedendelict. Dat gebeurde in een toiletgebouw op Kampeerdorp de Zandstuve.

Waar: Grote Beltenweg in Rheeze

  De politie hanteert vanwege de impact altijd grote terughoudendheid bij zedenonderzoeken. Nog meer dan anders waarborgen we de privacy van betrokkenen, zeker als dat slachtoffer een kind is. Het onderzoek van de politie is in startfase gericht op het verkrijgen van zoveel mogelijk informatie. Veel van die informatie vergaren we door eigen onderzoek en het horen van direct betrokkenen en getuigen. Ook kijken we naar eventuele overeenkomsten met een eerder zedenonderzoek in april op deze camping. Signalement van de dader Op basis van de actuele beschikbare informatie hebben we aanvullende vragen aan getuigen. En aan de mensen in de omgeving van de camping die in het bezit zijn van beeldmateriaal. We delen een signalement van een man waarmee we gerichter een beroep doen op uw waarnemingen op en rond deze dag. We zullen ook actief op de camping en eventueel in de directe omgeving mensen aanspreken. We hebben voor hen een flyer gemaakt met aanvullende informatie en onze vragen. Onze vragen aan u: Hebt u recent op deze camping of in de directe omgeving van deze camping een man gezien die zich opvallend gedroeg en aan het volgende signalement voldeed: Nederlands sprekende blanke man. Vermoedelijke leeftijd tussen 20 en 40 jaar. Hij droeg een donkere pet, korte broek, zwart shirt en slippers. Mogelijk is hij op een fiets weggereden. Neemt u dan contact op via 0900-8844. Of stuur een mail naar: liana.oost-nederland@politie.nl Beeldmateriaal beschikbaar? We zijn ook op zoek naar beelden. Hebt u beelden (foto’s, video, dashcam) gemaakt op of in de omgeving van bovengenoemde locatie? Die beelden ontvangen wij graag. Beelden kunnen worden gedeeld / geupload via https://bit.ly/3ebf6jh Samenwerking met gemeente en partners Naast het opsporingsonderzoek is er ook aandacht voor de vragen die er leven van mensen op de camping en mensen uit de buurt. Onze wijkagent staat in goed contact met de camping en de eigenaar / beheerder. Ook de gemeente Hardenberg is betrokken bij de gevolgen van het onderzoek en heeft een eigen telefoonlijn beschikbaar voor vragen. Hebt u vragen aan hen? Neem contact op met de gemeente Hardenberg via 140523. 2021323488 ^RV


» Politie.nl


Kaart nieuws Rheeze. Locatie nieuws: 52.54941 / 6.57597 Grote Beltenweg
Grote Beltenweg in Rheeze


maandag 12 juli 2021, 22:17 uur
Politie onderzoekt zedenincident op camping
Politie.nlMaandagmiddag 12 juli 2021 was er rond 16.00 uur een zedenincident op camping de Zandstuve aan de Grote Beltenweg in Rheeze. De politie is direct een onderzoek gestart. Zo wordt op dit moment sporenonderzoek ter plaatse verricht.
Getuigenoproep: politie zoekt vooral beelden We hopen dat er mensen zijn die maandag iets opvallends of verdachts hebben gezien op de camping of in de omgeving. Misschien viel iemand op door afwijkend gedrag? Kunt u ons helpen? Bel dan met de politie via 0900-8844. We zijn vooral op zoek naar beelden (foto’s en video’s) die maandag 12 juli zijn gemaakt op of in de omgeving van camping aan de Grote Beltenweg. Beelden uploaden en informatie met ons delen kan eenvoudig via het meldformulier onder dit bericht.

Terughoudend We begrijpen dat dit nieuws veel vragen oproept. We moeten echter op dit moment terughoudend zijn. Dit doen we om het onderzoek niet te verstoren en vanuit zorg voor de privacy van de betrokkenen. 2021323488 FjB

» Politie.nl
woensdag 14 juli 2021, 16:44 uur
Politie verspreidt signalement verdachte zedendelict camping Rheeze
RTV OostDe politie heeft een signalement verspreid van een man die mogelijk te maken heeft met het zedendelict dat maandagmiddag plaatsvond in een toiletgebouw op camping de Zandstuve in Rheeze. Er wordt gezocht naar een man die zich opvallend gedroeg in de directe omgeving van de camping.
» RTV Oost
dinsdag 13 juli 2021, 17:45 uur
Zedenincident houdt gemoederen op campings Rheeze bezig: ‘Verschrikkelijk voor slachtoffers’
de StentorVoor de tweede keer in twee maanden heeft zich een zedenincident op camping de Zandstuve in Rheeze voorgedaan. Het gesprek van de dag onder campinggasten, die geconfronteerd worden met politiehelikopters, afgezette toiletgebouwen en speurende agenten. Aanhoudingen zijn er (nog) niet verricht. ,,Maar voor de slachtoffers is het verschrikkelijk.”
» de Stentor
dinsdag 13 juli 2021, 16:50 uur
Schrik zit er goed in op camping Rheeze na zedenincident: ’Zelfs hier oppassen geblazen!’
de TelegraafDe schrik zit er goed in op camping De Zandstuve in het Overijsselse Rheeze. Maandag vond er een zedenincident plaats in een toiletgebouw. Voor de tweede keer in korte tijd.
» de Telegraaf
dinsdag 13 juli 2021, 12:26 uur
Campinggasten zijn geschrokken van nieuw zedenincident in Rheeze, maar blijven rustig
RTV OostGasten op camping De Zandstuve in Rheeze zijn geschrokken van het nieuws dat er zich gisteren opnieuw een zedenincident heeft afgespeeld. "Vreselijk, maar er wordt heel rustig gereageerd op de camping", zegt een gast.
» RTV Oost
dinsdag 13 juli 2021, 06:57 uur
Voor de tweede keer in korte tijd zedenincident op camping in Rheeze
RTV OostOp een camping in Rheeze is gistermiddag een zedenincident voorgevallen. De politie onderzoekt wat er precies op camping De Zandstuve is gebeurd. Het is voor de tweede keer in korte tijd dat er een zedenincident op de camping is.
» RTV Oost
dinsdag 13 juli 2021, 00:51 uur
Politie onderzoekt tweede zedenincident in paar maanden tijd op camping Rheeze
NOSDe politie is een onderzoek gestart naar een zedenincident dat maandagmiddag heeft plaatsgevonden op een camping in het Overijsselse Rheeze, in de gemeente Hardenberg. Over de identiteit van het slachtoffer is niets bekendgemaakt in verband met de privacy van de betrokkenen.
» NOS
dinsdag 13 juli 2021, 00:08 uur
Opnieuw zedenincident op camping in Rheeze
de StentorOp een camping in het Overijsselse Rheeze heeft maandag opnieuw een zedenincident plaatsgevonden. Wat er precies is voorgevallen, is niet duidelijk. Ook over de identiteit van het slachtoffer is niets bekendgemaakt. Vanwege de privacy van de betrokkenen, is de politie terughoudend met het delen van informatie.
» de StentorFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Rheeze

9 februari 16:44Meer onderzoek naar verdachte (25) in zedenzaak op camping Rheeze: hoe groot is kans op herhaling?
31 oktober 15:46Verdachte van zedendelicten met minderjarigen op camping opgepakt
24 augustus 16:10Mishandelde man (33) wordt gedumpt in bossen en meldt zich gewond bij camping
21 juli 11:55Zedenzaak op Zandstuve in Rheeze: Opsporing Verzocht levert vier tips op
14 juli 16:44Politie verspreidt signalement verdachte zedendelict camping Rheeze
2 mei 17:00Passantenonderzoek bij camping in Rheeze na zedenincident met kind: ‘Hij kan hier nog rondlopen’
29 april 13:22Onderzoek naar incident met kind in toiletgebouw op camping Rheeze
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?