menu
zoek

Nieuws Rheeze

Politie ondervraagt passanten in zedenonderzoek camping

zondag 2 mei 2021, 11:00 uur

De politie houdt vandaag een passantenonderzoek aan de Grote Beltenweg in Rheeze. Afgelopen zondag vond er tussen half vier en vier uur een zedenincident met een kind plaats. Dat gebeurde in een toiletgebouw van camping de Zandstuve.

Waar: Grote Beltenweg in Rheeze

Zondag 25 april kreeg de politie een melding van een zedenincident binnen. Er is direct een onderzoek ingesteld. Ondertussen heeft de politie al veel campinggasten gesproken. We vragen vandaag tussen 12.00 uur en 18.00 uur aan passanten of ze vorig weekend, tussen vrijdag 23 april en zondag 25 april iets opvallends gezien hebben in die omgeving? Specifiek vragen we informatie over een man die zich mogelijk verdacht gedroeg op een plek waar kinderen aanwezig waren? Bijvoorbeeld op camping de Zandstuve, één van de andere campings, de Grote Beltenweg of een parkeerplaats. Ook ontvangen we graag beelden (foto’s, video’s, dashcam) die gemaakt zijn op of in de omgeving van bovengenoemde locaties? Het maakt niet uit of er iets verdachts op die beelden staat. We ontvangen graag zo veel mogelijk beelden. U kunt foto’s en beelden uploaden via onderstaand tipformulier.

Zorgvuldige afweging
Afgelopen week kreeg de politie vragen over het onderzoek en het summiere persbericht over het incident. Zedenincidenten hebben heel veel impact op de betrokkenen dus het onderzoek en de communicatie hierover worden zo zorgvuldig mogelijk aangepakt. Dat is extra belangrijk op het moment dat we te maken hebben met jonge slachtoffers. We maken daarbij altijd een afweging tussen de beschikbare informatie, het onderzoeksbelang, het beschermen van het slachtoffer en het informeren van de omgeving. Dat blijft een lastige overweging. Tot nu toe zijn er bij ons geen andere incidenten op die camping en omliggende campings bekend. Op basis van de genoemde factoren hebben politie en het OM de keuze gemaakt om de aard van het incident en de precieze locatie niet te benoemen. We zijn nu op een punt in het onderzoek waarin we meer informatie kunnen en moeten delen in de hoop dat het meer aanknopingspunten oplevert. (2021184860) NV

Zedenmisdrijf in Rheeze

» Politie.nl


Kaart nieuws Rheeze. Locatie nieuws: 52.55035 / 6.57686 Grote Beltenweg
Grote Beltenweg in Rheeze


zondag 2 mei 2021, 17:00 uur
Passantenonderzoek bij camping in Rheeze na zedenincident met kind: ‘Hij kan hier nog rondlopen’
de StentorDe politie hoopt met een passantenonderzoek in Rheeze meer helderheid te krijgen in een onderzoek naar een zedenincident met een kind, vorige week in een toiletgebouw van camping De Zandstuve. Automobilisten, fietsers en wandelaars krijgen een A4-tje mee. ,,We komen uit Leeuwarden. Gisteren waren we hier voor het eerst.”
» de Stentor
zondag 2 mei 2021, 12:20 uur
Politie houdt passantenonderzoek na zedenincident met kind op camping in Rheeze
PZCDe politie gaat vanmiddag na een zedenincident vorige week zondag voorbijgangers ondervragen op de Grote Beltenweg in Rheeze, bij Hardenberg. Ze doet onderzoek naar een incident met een kind afgelopen zondagmiddag. Dat gebeurde in een toiletgebouw van camping De Zandstuve.
» PZC
zondag 2 mei 2021, 11:57 uur
Politie doet onderzoek na zedenincident met kind op camping in Rheeze
de TelegraafDe politie gaat zondag voorbijgangers ondervragen op de Grote Beltenweg in Rheeze (Overijssel). Ze doet onderzoek naar een zedenincident met een kind. Dat gebeurde in een toiletgebouw van camping De Zandstuve.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: PZC

Meer nieuws uit Rheeze

9 februari 16:44Meer onderzoek naar verdachte (25) in zedenzaak op camping Rheeze: hoe groot is kans op herhaling?
31 oktober 15:46Verdachte van zedendelicten met minderjarigen op camping opgepakt
24 augustus 16:10Mishandelde man (33) wordt gedumpt in bossen en meldt zich gewond bij camping
21 juli 11:55Zedenzaak op Zandstuve in Rheeze: Opsporing Verzocht levert vier tips op
14 juli 16:44Politie verspreidt signalement verdachte zedendelict camping Rheeze
2 mei 17:00Passantenonderzoek bij camping in Rheeze na zedenincident met kind: ‘Hij kan hier nog rondlopen’
29 april 13:22Onderzoek naar incident met kind in toiletgebouw op camping Rheeze
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?