menu
zoek

Nieuws Oss

Politie onderzoekt mogelijke verbanden schietincidenten Oss

woensdag 20 juli 2022, 13:29 uur

Vannacht is er een woning in de Merelstraat beschoten in Oss. Gelukkig is daarbij niemand gewond geraakt. De afgelopen week zijn er drie woningen beschoten in Oss waarbij twee in de Merelstraat.

Waar: Merelstraat in Oss

In de nacht van donderdag vond het eerste schietincident plaats in de Merelstraat. Bij een tweede schietincident werd een woning aan de Veekraal in Oss beschoten. Het derde schietincident vond wederom plaats in de Merelstraat. Hierbij werd overigens een andere woning beschoten dan bij het eerste schietincident. Bij geen van de incidenten zijn gewonden gevallen.   Onderzoek Het onderzoek naar deze incidenten is nog volop gaande. Wij onderzoeken het verband tussen deze incidenten en of het gericht is op dezelfde persoon of personen. Daarnaast kijken we ook of er mogelijk een relatie is met andere incidenten die zich in Oss hebben afgespeeld. We hebben stellig de indruk dat er mensen zijn die meer weten, maar die informatie (tot op heden) niet met ons willen delen. Meld info We roepen iedereen die informatie voor ons heeft of ons kan helpen in het onderzoek op om contact met ons op te nemen. Bel daarvoor de opsporingstiplijn 0800-6070 of deel je informatie gegarandeerd anoniem via de M-lijn, 0800-7000.  


» Politie.nl

Kaart nieuws Oss. Locatie nieuws: 51.76761 / 5.54336 Merelstraat
Merelstraat in Oss


zaterdag 23 juli 2022, 10:15 uur
Onderzoek naar mogelijk verband beschoten huizen in Rotterdam, Huizen en Oss
NU.nlDe politie onderzoekt of er een verband bestaat tussen de beschietingen van en explosies bij woningen in meerdere plaatsen in het land. In onder meer Huizen, Rotterdam, Oss, Amstelveen en Hansweert werden de afgelopen tijd woningen beschoten en vonden er ontploffingen plaats. Mogelijk gaat het om een landelijk conflict in het criminele drugsmilieu.
» NU.nl
vrijdag 22 juli 2022, 21:00 uur
Nieuwsoverzicht | Peter Gillis nacht in cel na mishandeling Nicol - Tilburgse Kermis van start
BN DeStemVoor de vierde keer in korte tijd is er een huis beschoten in Oss. Peter Gillis is eind mei opgepakt voor het mishandelen van zijn vriendin. En de Tilburgse Kermis is vandaag van start gegaan. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.
» BN DeStem
vrijdag 22 juli 2022, 12:36 uur
Wéér woning beschoten in Oss, vierde beschieting in een week tijd
CrimesiteAan de Vijversingel in Oss is donderdagnacht iets na 02.00 een woning beschoten. Daarbij raakte de voordeur beschadigd. Niemand raakte gewond.
» Crimesite
vrijdag 22 juli 2022, 12:05 uur
Politie vermoedt verband tussen woningbeschietingen in Oss
de TelegraafDe politie houdt er rekening mee dat er een verband is tussen de vier beschietingen van woningen die in korte tijd hebben plaatsgevonden in Oss. Dat bevestigt een woordvoerder na berichtgeving van Omroep Brabant.
» de Telegraaf
vrijdag 22 juli 2022, 10:28 uur
Verband tussen reeks schietpartijen in Oss: 'Personen aan elkaar te linken'
Omroep BrabantTussen de vier schietpartijen in Oss die in een week tijd gebeurden, is mogelijk een verband. Dat laat burgemeester Wobine Buijs weten. "De politie vermoedt ook dat de mensen van wie de huizen beschoten zijn allemaal een relatie met elkaar hebben." Ze zegt de zorgen vanuit de buurt heel goed te begrijpen.
» Omroep Brabant
vrijdag 22 juli 2022, 07:15 uur
Voor vierde keer in een week tijd huis beschoten in Oss
NOSIn Oss is afgelopen nacht voor de vierde keer in een week tijd een huis beschoten. Dat gebeurde in dezelfde wijk als waar de afgelopen dagen twee andere huizen beschoten zijn.
» NOS
vrijdag 22 juli 2022, 06:06 uur
Woning beschoten in Oss; vierde schietpartij in week tijd
de TelegraafIn het Brabantse Oss is opnieuw een woning beschoten. Dit keer ging het om een huis aan de Vijversingel. De politie meldt dat de voordeur is beschadigd. Niemand raakte gewond. De schoten werden kort na 02.00 uur gelost.
» de Telegraaf
vrijdag 22 juli 2022, 06:06 uur
Voor vierde keer in een week woning beschoten in Oss, voordeur beschadigd
Brabants DagbladOSS - Aan de Vijversingel in Oss heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een schietpartij plaatsgevonden. Het is de vierde schietpartij in ongeveer één week tijd in de stad.
» Brabants Dagblad
vrijdag 22 juli 2022, 06:06 uur
Voor vierde keer in een week woning beschoten in Oss
BN DeStemIn het Brabantse Oss is afgelopen nacht door schoten een voordeur van een woning beschadigd geraakt, zo meldt de politie. Het gaat om de vierde schietpartij in ongeveer één week tijd in de stad.
» BN DeStem
vrijdag 22 juli 2022, 06:06 uur
Voor vierde keer in een week woning beschoten in Oss, voordeur beschadigd
de GelderlanderOSS - Aan de Vijversingel in Oss heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een schietpartij plaatsgevonden. Het is de vierde schietpartij in ongeveer één week tijd in de stad.
» de Gelderlander
vrijdag 22 juli 2022, 05:43 uur
Weer geschoten op een huis in Oss, al vierde keer in een week tijd
Omroep BrabantIn Oss is donderdagnacht rond twee uur weer een huis beschoten. Dit keer was het raak aan de Vijversingel. Dit is in dezelfde wijk als waar de afgelopen week twee andere huizen beschoten zijn.
» Omroep Brabant
vrijdag 22 juli 2022, 04:56 uur
Opnieuw beschieting huis in Oss, vierde schietpartij in week tijd
NU.nlIn het Brabantse Oss is in de nacht van donderdag op vrijdag opnieuw een woning beschoten. Dit keer ging het om een huis aan de Vijversingel. De voordeur is beschadigd, maar niemand raakte gewond, zegt de politie. De schoten werden kort na 2.00 uur gelost.
» NU.nl
vrijdag 22 juli 2022, 03:05 uur
Opnieuw schietpartij in woonwijk
HardnieuwsOSS - Vrijdagmorgen 22 juli omstreeks 03.05 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden aan de Vijversingel in Oss.
» Hardnieuws
donderdag 21 juli 2022, 16:17 uur
Oss plaatst camera’s in Merelstraat na schietincidenten
Brabants DagbladOSS - Burgemeester Wobine Buijs heeft donderdag besloten om tijdelijk camera's op te hangen in de Merelstraat in Oss. Dit naar aanleiding van schietincidenten in die straat, afgelopen week.
» Brabants Dagblad
donderdag 21 juli 2022, 13:28 uur
Schietpartijen in Oss: camera's moeten buurt veiliger maken
Omroep BrabantEr komen camera’s te hangen in de Merelstraat in Oss. Dat besluit heeft de gemeente donderdag in overleg met de politie genomen, nadat er in die straat voor de tweede keer in vijf dagen op een huis werd geschoten. “Omdat twee schietpartijen op dezelfde plek waren, hebben we gezegd dat het goed is om er voorlopig camera’s te plaatsen”, licht burgemeester Wobine Buijs toe.
» Omroep Brabant
donderdag 21 juli 2022, 06:25 uur
Beschoten huis in Oss heeft link met liquidatie: ‘Waarom deed de politie niks?’
PZCIn de Merelstraat in het Brabantse Oss is woensdagochtend voor de tweede keer in een week tijd een woning beschoten. Het huis is van vrienden van het 23-jarige slachtoffer van de dodelijke schietpartij op de Leeuwerikhof, in april van dit jaar.
» PZC
woensdag 20 juli 2022, 21:00 uur
Nieuwsoverzicht | Brand in Philips Stadion - Drie schietincidenten in Oss in één week tijd
BN DeStemZwarte rookwolken in Eindhoven door een brand in het Philips Stadion. Voor de derde keer in één week tijd is er geschoten in Oss: ‘Iedereen zag dit aankomen. Waarom deden politie en gemeente niks?’ En in verschillende Brabantse zwembaden veroorzaken bezoekers overlast en onrust. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van vandaag.
» BN DeStem
woensdag 20 juli 2022, 17:49 uur
Extra politie en boa's naar Schadewijk in Oss na derde schietpartij in week tijd
Brabants DagbladOSS - Er komt extra toezicht door politie en boa's in de Merelstraat en omgeving na een derde schietincident in een week tijd. Over aanvullende maatregelen is de gemeente nog in overleg met politie en Openbaar Ministerie.
» Brabants Dagblad
woensdag 20 juli 2022, 16:44 uur
Politie onderzoekt of er verband is tussen schietincidenten Oss
Blik op NieuwsIn de nacht van dinsdag op woensdag is er een woning in de Merelstraat beschoten in Oss. Gelukkig is daarbij niemand gewond geraakt. 'De afgelopen week zijn er drie woningen beschoten in Oss waarbij twee in de Merelstraat', zo meldt de politie woensdag.
» Blik op Nieuws
woensdag 20 juli 2022, 16:04 uur
Derde huisbeschieting in een week in Oss, politie onderzoekt mogelijk verband
NU.nlDe politie gaat onderzoeken of er een verband bestaat tussen verschillende schietincidenten in Oss. In de nacht van dinsdag op woensdag werd voor de derde keer in een week tijd een woning beschoten in de Brabantse stad.
» NU.nl
woensdag 20 juli 2022, 13:08 uur
Arrestaties na beschietingen: wat gebeurde er in de 'maffiabuurt' in Oss?
Omroep BrabantOss is vanaf april het toneel van een aantal beschietingen waarbij één dode valt. De 23-jarige Mo wordt op 14 april op zijn scooter onder vuur genomen op het Leeuwerikhof in Oss. Hulpdiensten kunnen niet voorkomen dat hij overlijdt aan zijn verwondingen.
» Omroep Brabant
woensdag 20 juli 2022, 09:41 uur
Buurt voelt zich onveilig na weer een schietpartij: 'Er moet iemand dood'
Omroep BrabantIn de buurt van de Merelstraat in Oss wordt geschokt gereageerd na de derde schietpartij in korte tijd. In de vroege woensdagochtend werd daar een huis beschoten. Volgens buurtbewoners zou de schietpartij te maken hebben met een dodelijke schietpartij in april waarbij de 23-jarige Mo om het leven kwam.
» Omroep Brabant
woensdag 20 juli 2022, 08:08 uur
Opnieuw een schietpartij in Oss, de derde in een week tijd
Omroep BrabantIn de Merelstraat in Oss is woensdagochtend opnieuw een huis beschoten. Het is derde schietpartij binnen een week in Oss. De politie kan nog niet zeggen wat er precies is gebeurd.
» Omroep Brabant
woensdag 20 juli 2022, 07:47 uur
Beschoten woning in Oss heeft link met liquidatie Leeuwerikhof
Brabants DagbladOSS - In de Merelstraat in Oss heeft woensdagochtend een schietpartij plaatsgevonden. Dat meldt een woordvoerster van de politie. De beschoten woning is van vrienden van het 23-jarige slachtoffer van de dodelijke schietpartij op de Leeuwerikhof, in april van dit jaar.
» Brabants Dagblad
woensdag 20 juli 2022, 07:25 uur
Onderzoek naar schietpartij in woonwijk
HardnieuwsOSS - Woensdagmorgen 20 juli omstreeks 07.25 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden aan de Merelstraat in Oss.
» Hardnieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: Hardnieuws
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Oss

26 maart 12:26Politie houdt man aan na steekincident in sportschool
20 maart 08:24Medewerkers woonzorgcomplex brengen bewoner in veiligheid bij brand
11 maart 22:29FC Emmen stelt publiek teleur met nederlaag tegen TOP Oss
11 maart 20:08Kan FC Emmen revanche nemen tegen TOP Oss? Volg de wedstrijd via ons liveblog
6 maart 07:40Bewoners Oss schrikken van brand, vlammen slaan uit schuurtje
3 maart 16:15Dode in Oss, politie sluit misdrijf niet uit
1 maart 19:58LIVE | De Graafschap klaar voor wedstrijd tegen TOP Oss
14 februari 18:10Osse ondernemers maken balans op na stroomuitval: ‘Carnaval 2024 was voor mij tien keer niets’
14 februari 12:06A50 deels gesloten na ongeval met vrachtwagen
14 februari 12:00Deze dieren werden allemaal gedumpt door hun baasjes
12 februari 20:40Trein met veel carnavalsvierders betrokken bij dodelijke aanrijding
11 februari 20:37Stroomstoring in carnaval vierend Oss verholpen
11 februari 19:46Duizenden huishoudens én carnavallers in het donker, stroomstoring Oss na twee uur opgelost
11 februari 19:13TOP Oss blijft even eenvoudig overeind, maar gaat toch nog met 3-0 onderuit in Groningen
6 februari 22:52Lions klopt Dynamico en staat in kwartfinale bekertoernooi
31 januari 20:17Auto mist bushalte op een haar na en rijdt boom uit de grond
30 januari 16:04Man aangehouden vanwege schietpartij op schoenenzaak in Oss
18 januari 16:23Achtergelaten hond Snoetje gered door Arcenaar
18 januari 15:359 jaar cel voor Ossenaar die seksafspraken maakte met gehandicapte zus als ‘lokkertje’
11 januari 07:30Handgranaat door de puinvergruizer bij afvalbedrijf: ontploffingsgevaar
RSS.