menu
zoek

Nieuws Oranje

Vrolijkheid is begrijpelijk, maar juist tegen toplanden kwam Oranje vaak tekort

maandag 9 september 2024, 03:30 uur

Een opgefrist Nederlands elftal oogde tegen Bosnië & Herzegovina (5-2) gretig en energiek, maar de vraag wordt wat daar dinsdagavond van overblijft tegen topland Duitsland. De middenmoot was zelden een probleem, juist tegen de top liep Oranje vaak tegen zijn eigen beperkingen aan.

» de Stentor



maandag 9 september 2024, 03:30 uur
Bij sprankelend optreden Oranje moet één duidelijke kanttekening worden geplaatst
PZCEen opgefrist Nederlands elftal oogde tegen Bosnië & Herzegovina (5-2) gretig en energiek, maar de vraag wordt wat daar dinsdagavond van overblijft tegen topland Duitsland. De middenmoot was zelden een probleem, juist tegen de top liep Oranje vaak tegen zijn eigen beperkingen aan. Dat schetst Sjoerd Mossou in een achtergrondverhaal.
» PZC
zondag 8 september 2024, 15:45 uur
Wout Weghorst nu als éérste weg van training na standje Ronald Koeman. 'En nu is ’t klaar!'
Dagblad van het NoordenWaar Wout Weghorst afgelopen week nog als laatste het trainingsveld van Oranje verliet in Zeist vanwege een extra individueel programma, daar was hij zondagmiddag als allereerste vertrokken.
» Dagblad van het Noorden
zondag 8 september 2024, 15:00 uur
Wout Weghorst gooit shirt weg en stapt boos van veld na training Oranje
BN DeStemWout Weghorst heeft de training van het Nederlands elftal zondag na afloop snel verlaten. De spits van Oranje maakte een geïrriteerde indruk, gooide zijn shirt van zich af en stapte op de fiets richting het hotel.
» BN DeStem
zondag 8 september 2024, 13:01 uur
Duitse media zien in aanloop naar kraker ‘speelvreugde, humor én slaperigheid’ bij Oranje
de StentorAmper twee maanden na de uitschakeling op het EK had het Nederlands elftal de Nations League-wedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina als een verplicht nummertje kunnen beschouwen, maar in de praktijk bleek daar geen enkele sprake van. Oranje oogde fris en won overtuigend met 5-2. Dat werd ook opgemerkt in Duitsland, dinsdag de volgende tegenstander van Oranje.
» de Stentor
zondag 8 september 2024, 13:01 uur
Duitse media zien in aanloop naar kraker ‘spelvreugde, creativiteit én slaperigheid’ bij Oranje
PZCAmper twee maanden na de uitschakeling op het EK had het Nederlands elftal de Nations League-wedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina als een verplicht nummertje kunnen beschouwen, maar in de praktijk bleek daar geen sprake van. Oranje oogde fris en won overtuigend met 5-2. Dat werd ook opgemerkt in Duitsland, dinsdag de volgende tegenstander van Oranje.
» PZC
zondag 8 september 2024, 07:01 uur
‘Brian Brobbey wacht een loodzwaar karwei’
de TelegraafHet Nederlands Elftal heeft zaterdagavond met 5-2 gewonnen in de eerste wedstrijd van de Nations League tegen Bosnië en Herzegovina. Chef voetbal Valentijn Driessen zag bij vlagen goed voetbal van Oranje, maar is niet alleen maar lovend.
» de Telegraaf
zondag 8 september 2024, 03:30 uur
Joshua Zirkzee, een nummer 9 met zachte voetjes en oog voor het samenspel met een nummer 10
de StentorOranje heeft een vacature in de spits. In deze interlandweek krijgen Joshua Zirkzee en Brian Brobbey (dinsdag tegen Duitsland) allebei hun kans. Zirkzee scoorde bij zíjn sollicatiegesprek alvast veel punten.
» de Stentor
zaterdag 7 september 2024, 23:07 uur
Tweelingbroers Timber in de voetsporen van Koemannetjes, De Boertjes en Van de Kerkhofjes
Brabants DagbladQuinten en Jurriën Timber zijn de achtste broers die samen op het veld hebben gestaan tijdens een interland van Oranje. De 23-jarige tweelingbroers uit Utrecht kwamen als invallers binnen de lijnen in het Nations League-duel met Bosnië en Herzegovina, dat in Eindhoven met 5-2 werd verslagen.
» Brabants Dagblad
zaterdag 7 september 2024, 22:55 uur
Oranje op rapport | Joshua Zirkzee en Tijjani Reijnders blinken uit, één onvoldoende
PZCIn de klinkende zege van het vernieuwde Nederlands elftal op Bosnië en Herzegovina grepen Tijjani Reijnders en Joshua Zirkzee de hoofdrol. Onze verslaggever Mikos Gouka gaf de twee uitblinkers een mooi cijfer. Ook was er één speler die het veld verliet met een onvoldoende.
» PZC
zaterdag 7 september 2024, 22:46 uur
Oranje in Nations League met 5-2 langs Bosnië en Herzegovina
Dagblad van het NoordenHet Nederlands elftal is de weg richting het WK van 2026 vrij overtuigend begonnen. Een kleine twee maanden na de verloren halve finale tegen Engeland op het EK, rekende het elftal van bondscoach Ronald Koeman in de Nations League af met Bosnië en Herzegovina: 5-2.
» Dagblad van het Noorden
zaterdag 7 september 2024, 22:42 uur
Hoofdrol Reijnders en Weghorst bij ruime zege Oranje op Bosnië in Nations League
RTV OostHet Nederlands elftal is vanavond de vierde editie van de Nations League begonnen met een ruime zege op Bosnië-Herzegovina. Met een hoofdrol voor basisklant Tijjani Reijnders uit Zwolle en invaller Wout Weghorst uit Borne werd het in Eindhoven 5-2.
» RTV Oost
zaterdag 7 september 2024, 21:01 uur
LIVE UEFA Nations League | Reijnders schiet Oranje op slag van rust weer op voorsprong tegen Bosnië
de GelderlanderHet Nederlands elftal opent de groepsfase van de UEFA Nations League vanavond met een thuiswedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina. In Eindhoven maakte basisdebutant Joshua Zirkzee al vroeg de eerste goal, waarna de bezoekers uit het niets op gelijke hoogte kwamen. Dankzij Tijjani Reijnders leidde Oranje bij rust echter toch verdiend.
» de Gelderlander
zaterdag 7 september 2024, 20:44 uur
LIVE UEFA Nations League | Oranje ziet Bosnië na fout De Ligt weer terug in de wedstrijd komen
PZCHet Nederlands elftal opent de groepsfase van de UEFA Nations League vanavond met een thuiswedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina. In Eindhoven maakte basisdebutant Joshua Zirkzee al vroeg de eerste goal, waarna de bezoekers uit het niets op gelijke hoogte kwamen. Dankzij Tijjani Reijnders leidde Oranje bij rust echter toch verdiend.
» PZC
zaterdag 7 september 2024, 19:50 uur
LIVE UEFA Nations League | Oranje-opponenten Duitsland en Hongarije tegenover elkaar in Düsseldorf
Brabants DagbladIn de Nations League-groep van Oranje neemt Duitsland het op tegen Hongarije. Via ons liveblog blijf je op de hoogte van het duel. In de livewidget hieronder vind je de ook de tussenstanden van de wedstrijden in de overige divisies. De ontwikkelingen rond Nederland - Bosnië en Herzegovina volg je hier.
» Brabants Dagblad
zaterdag 7 september 2024, 19:50 uur
LIVE UEFA Nations League | Musiala verdubbelt voorsprong Duitsland tegen Hongarije
de StentorIn de Nations League-groep van Oranje neemt Duitsland het in Düsseldorf op tegen Hongarije. In de livewidget hieronder vind je de ook de tussenstanden van de wedstrijden in de overige divisies. De ontwikkelingen bij Nederland - Bosnië en Herzegovina volg je hier.
» de Stentor
zaterdag 7 september 2024, 19:50 uur
LIVE UEFA Nations League | Duitsland op dreef tegen Hongarije, Musiala en Wirtz scoren na rust
BN DeStemIn de Nations League-groep van Oranje neemt Duitsland het in Düsseldorf op tegen Hongarije. In de livewidget hieronder vind je de ook de tussenstanden van de wedstrijden in de overige divisies. De ontwikkelingen bij Nederland - Bosnië en Herzegovina volg je hier.
» BN DeStem
zaterdag 7 september 2024, 11:06 uur
Prestaties van Oranje in Nations League óók belangrijk voor WK-kwalificatie
PZCOranje opent zaterdagavond in het Philips Stadion een nieuw seizoen in de Nations League. In de vierde editie van het landentoernooi van de UEFA zit Nederland weer in de hoogste divisie (divisie A), in een poule met Bosnië, Duitsland en Hongarije. Maar waar speelt Oranje voor in de Nations League?
» PZC
zaterdag 7 september 2024, 11:00 uur
LIVE | Reijnders schiet Oranje op slag van rust weer op voorsprong tegen Bosnië
de StentorHet Nederlands elftal speelt vanavond de eerste wedstrijd sinds de verloren halve finale van het EK tegen Engeland (1-2) op 10 juli. In de groepsfase van de UEFA Nations League begint Oranje met een thuiswedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina. Via ons liveblog volg je alle ontwikkelingen vanuit een volgepakt Philips Stadion!
» de Stentor
zaterdag 7 september 2024, 07:27 uur
Wekdienst 7/9: Oranje in actie voor Nations League • Demonstraties in Frankrijk
NOSGoedemorgen! Oranje speelt vanavond tegen Bosnië en Herzegovina in de Nations League en er zijn demonstraties door linkse kiezers in Frankrijk, die ontevreden zijn met het beleid van president Macron.
» NOS
vrijdag 6 september 2024, 14:01 uur
LIVE persconferentie | Ronald Koeman over felle reactie Steven Bergwijn: 'Het raakt me totaal niet'
de StentorMorgenavond speelt het Nederlands elftal zijn eerste duel na het EK. Om 20.45 uur is Bosnië en Herzegovina de eerste tegenstander in een nieuwe Nations League-campagne. Wat wordt het strijdplan van Oranje en krijgen we misschien al een aantal namen te horen die aan de aftrap verschijnen? Volg de persconferentie met bondscoach Ronald Koeman en middenvelder Tijjani Reijnders vanaf 14.00 uur hierboven en in ons liveblog hieronder.
» de Stentor



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: de Telegraaf
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: RTV Oost
Foto: NOS
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Oranje

16 september 17:21Nayomi Buikema heeft met Oranje onder 20 zicht op WK-finale in Colombia: 'Heel Niekerk leeft mee'
16 september 14:32Arena doet aangifte tegen “freeclimbers” na beklimming (VIDEO)
14 september 20:30Hub Brassée uit Landgraaf Lid in Orde van Oranje-Nassau
13 september 09:14Van de Zandschulp bezorgt Davis Cup-team zege in dubbelspel
11 september 19:30Na het historische debuut van Jan Paul van Hecke: wie wordt de volgende Zeeuw in Oranje?
10 september 22:51Oranje op rapport | Eén absolute uitblinker tegen Duitsland en één speler valt uit de toon
10 september 07:00Memphis Depay heeft nieuwe club te pakken: Oranje-spits tekent contract tot eind 2026 in Brazilië
9 september 03:30Vrolijkheid is begrijpelijk, maar juist tegen toplanden kwam Oranje vaak tekort
8 september 12:01Jeremie Frimpong verlaat Oranje wegens privé-omstandigheden
4 september 13:35FC Transfer­vrij | Volop (voormalig) Oranje-internationals nog altijd gratis op te pikken
4 september 03:00Voetbalpodcast | ‘De verdedigende organisatie van Oranje is gewoon slecht’
3 september 18:57Virgil van Dijk geeft opnieuw ‘jawoord’ aan Oranje, maar onder andere voorwaarden
31 augustus 17:49LIVE | Zware nederlaag Oranje-rolstoelbasketballers & goud voor Liesette Bruinsma op 400 meter vrij
30 augustus 17:37Met Jurriën en Quinten Timber kunnen we na twaalf jaar weer broers samen in actie zien in Oranje
28 augustus 03:00Memphis Depay nog altijd clubloos: waarom de tijd hevig dringt voor Oranje-spits
19 augustus 19:55LIVE Premier League | Clubicoon Vardy schiet Leicester naast Tottenham van Van de Ven
RSS.