menu
zoek

Nieuws Nuenen

Politieman overleden na ernstige aanrijding in Nuenen

zondag 25 oktober 2020, 18:03 uur

Op de A270 bij de afrit Nuenen deed zich gisteren rond 23.00 uur een ernstige aanrijding voor tussen een auto en twee politieagenten. Beide agenten en de automobilist raakten daarbij gewond. Een van de agenten, een 28-jarige man, bezweek helaas aan zijn verwondingen.

Waar: Rijksweg in Nuenen

Aanleiding Na afloop van een melding reden beide agenten op zaterdag 24 oktober rond 23.00 uur in hun dienstauto terug naar het politiebureau in Helmond waar zij beiden werkzaam zijn. Op de rijbaan zagen zij een kennelijk aangereden dier liggen. De agenten brachten hun dienstauto tot stilstand om het dier van de weg te verwijderen zodat het geen verkeersonveilige situaties kon veroorzaken.  Op het moment dat de agenten zich buiten hun dienstauto bevonden om het dier te verwijderen ontstond een aanrijding tussen een achteropkomende auto die uit de richting van Eindhoven kwam. Vervolg Door diverse directe collega´s en overige hulpdiensten werd eerste hulp verricht, maar alle hulp mocht uiteindelijk helaas niet meer baten. De 28-jarige politieman uit Asten was dusdanig ernstig gewond dat hij aan zijn verwondingen overleed. De 35-jarige politievrouw is overgebracht naar een ziekenhuis en daar behandeld aan haar verwondingen. Zij heeft het ziekenhuis vandaag verlaten. De automobilist die ook betrokken was bij de aanrijding is een 36-jarige man uit Helmond. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen en is weer thuis. Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake was van het gebruik van alcohol of drugs. De man is formeel aangemerkt als verdachte. Hij wordt nog verhoord over zijn betrokkenheid bij de aanrijding. Het onderzoek moet uitwijzen of hem iets te verwijten valt. Technisch en tactisch onderzoek Uit oogpunt van objectiviteit is het technisch sporenonderzoek naar de toedracht van de aanrijding uitgevoerd door een specialist van de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Limburg. Vanuit dezelfde overwegingen is het tactisch onderzoek, zoals het horen van getuigen en onderzoek naar mogelijke camerabeelden, ondergebracht bij de Dienst Infra van de politie Zeeland – West Brabant. De uiteindelijke onderzoeksresultaten van beide onderzoeksvormen zullen naar verwachting pas op zijn vroegst over enkele weken volledig afgerond zijn

Verkeer in Nuenen

» Politie.nl


Kaart nieuws Nuenen. Locatie nieuws: 51.45985 / 5.55725 Rijksweg
Rijksweg in Nuenen


zondag 25 oktober 2020, 20:59 uur
Nieuwsoverzicht | Agent komt om het leven bij ongeval - Explosieve stof bij appartementencomplex
Brabants DagbladEen tragisch ongeval op de A270 bij Nuenen: een agent die een aangereden dier van de weg wilde halen, kwam om het leven bij een ongeval. Verder werd een appartementencomplex in Den Bosch ontruimd omdat er een explosieve stof zou liggen. Dit en meer in het nieuwsoverzicht.
» Brabants Dagblad
zondag 25 oktober 2020, 19:17 uur
Doodgereden agent probeerde dier van de weg te halen
1LimburgDe 28-jarige politieagent die zaterdagavond op de A270 bij het Brabantse Nuenen om het leven kwam, probeerde samen met zijn 35-jarige collega een aangereden dier van de weg te halen. De politie spreekt van een noodlottig ongeval.
» 1Limburg
zondag 25 oktober 2020, 19:04 uur
Doodgereden agent (28) probeerde aangereden dier van de weg te halen
Hart van NederlandDe 28-jarige politieagent die zaterdagavond laat om het leven kwam door een ongeval op de A270 bij de afrit Nuenen, probeerde samen met zijn 35-jarige collega een aangereden dier van de weg te halen. Volgens de politie is er sprake van een noodlottig ongeval.
» Hart van Nederland
zondag 25 oktober 2020, 19:04 uur
Doodgereden agent Jeroen wilde dier van snelweg halen
de TelegraafDe 28-jarige politieagent die zaterdagavond om het leven kwam bij een noodlottig ongeval bij de afrit Nuenen van snelweg A270 bevond zich buiten zijn politiewagen omdat hij samen met zijn vrouwelijke collega (35) een aangereden dier van de weg wilde halen. Een achteropkomende automobilist kwam vervolgens in aanrijding met de twee agenten, zo is volgens de politie gebleken uit onderzoek. De 36-jarige Helmonder is formeel aangemerkt als verdachte en wordt nog verhoord om uit te vinden of hem iets verweten kan worden.
» de Telegraaf
zondag 25 oktober 2020, 16:56 uur
Politie rouwt om plotselinge verlies van collega Jeroen (28): 'Politieman in hart en nieren'
Omroep BrabantDe politie rouwt om het plotselinge verlies van hun 28-jarige collega Jeroen Leuwerink. De jonge politieagent overleed zaterdagavond na een ongeluk op de A270 bij Nuenen. De politie schrijft op Facebook dat Jeroen 'een politieman in hart en nieren' was en dat zijn carrière veel te kort heeft geduurd.
» Omroep Brabant
zondag 25 oktober 2020, 16:49 uur
Omgekomen politieagent wilde dier van de weg halen
NOSDe agent die gisteravond om het leven kwam bij een aanrijding bij Nuenen, wilde met een collega een aangereden dier van de weg halen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.
» NOS
zondag 25 oktober 2020, 16:43 uur
Vlaggen halfstok op alle politiebureaus in de regio na dodelijk ongeluk 28-jarige agent
RTV RijnmondDe Nederlandse vlag hangt zondag op alle politiebureau's in de regio halfstok. Zaterdag kwam een 28-jarige politieagent om het leven op de A270 bij het Brabantse Nuenen. Hij was samen met een 35-jarige collega uit de politieauto gestapt om een aangereden dier van de weg te halen.
» RTV Rijnmond
zondag 25 oktober 2020, 13:55 uur
Vlaggen halfstok bij politiebureaus om omgekomen agent: 'Zijn in rouw gedompeld'
Hart van NederlandOp politiebureaus in Nederland wordt zondag de vlag halfstok gehesen. Op die manier eren ze de 28-jarige agent die afgelopen nacht omkwam tijdens een verkeersongeval op de A270 bij Nuenen.
» Hart van Nederland
zondag 25 oktober 2020, 12:22 uur
Diepe rouw om doodgereden agent (28): ’Onze wereld staat stil’
de TelegraafDe vlaggen hangen zondag halfstok bij de politiebureaus in Nederland ten teken van de diepe rouw waarin de politiewereld gedompeld is. Een 28-jarige agent is overleden bij een naar het zich nu laat aanzien noodlottig ongeluk op de snelweg A270 bij het Brabantse Nuenen zaterdagavond. Een 35-jarige vrouwelijke agent raakte zwaargewond en ook een bij het ongeluk betrokken automobilist werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.
» de Telegraaf
zondag 25 oktober 2020, 10:54 uur
Agent (28) omgekomen bij aanrijding A270 bij Nuenen
Blik op NieuwsZaterdagavond zijn twee agenten op de A270 bij het Brabantse Nuenen aangereden door een auto. Dit meldt de politie zondag.
» Blik op Nieuws
zondag 25 oktober 2020, 09:25 uur
Aanrijding op A270 bij Nuenen kost agent (28) het leven
Hart van NederlandEen 28-jarige agent is aan zijn verwondingen overleden nadat hij zaterdagavond werd aangereden op de A270 in Brabant. Ook een andere agent en de bestuurder van een personenauto raakten gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht.
» Hart van Nederland
zondag 25 oktober 2020, 07:53 uur
Politieagent (28) overleden na aanrijding op provinciale weg bij Nuenen
NU.nlEen 28-jarige politieagent is zondagochtend overleden aan zijn verwondingen, nadat hij en een collega zaterdagavond zijn aangereden op de A270 bij het Brabantse Nuenen. Zijn vrouwelijke collega ligt in het ziekenhuis, evenals de bestuurder die hen aanreed, meldt de politie van Oost-Brabant zondagochtend.
» NU.nl
zondag 25 oktober 2020, 03:25 uur
Politieagent (28) overleden na aanrijding op A270 bij Nuenen
NU.nlEen politieagent is zondagochtend overleden aan zijn verwondingen, nadat hij en een collega zaterdagavond zijn aangereden op de A270 bij het Brabantse Nuenen. Dat meldt de politie van Oost-Brabant zondagochtend. De collega ligt met onbekende verwondingen in het ziekenhuis, evenals de bestuurder die hen aanreed.
» NU.nl
zondag 25 oktober 2020, 03:22 uur
Agent (28) omgekomen bij aanrijding op snelweg bij Nuenen, andere agent zwaargewond (Video)
PZCNUENEN - Een 28-jarige politieagent is zaterdagavond om het leven gekomen bij een aanrijding op de snelweg A270 bij Nuenen. Een andere agente raakte zwaargewond en ook de bestuurder van een andere auto liep verwondingen op.
» PZC
zondag 25 oktober 2020, 01:34 uur
Agent komt om bij aanrijding Nuenen
NOSEen aanrijding bij Nuenen in Brabant heeft het leven gekost aan een politieagent. De 28-jarige agent stond samen met een vrouwelijke collega buiten hun politieauto toen ze werden aangereden door een andere auto.
» NOS
zondag 25 oktober 2020, 00:35 uur
Agent komt om bij aanrijding op A270 bij Nuenen, collega gewond naar het ziekenhuis
Omroep BrabantEen agent (28) is omgekomen bij een ongeluk op de A270 bij Nuenen. Hij stond samen met zijn collega buiten de politieauto, toen een andere auto hen en hun wagen raakte. Dat gebeurde zaterdagavond rond elf uur.
» Omroep Brabant
zaterdag 24 oktober 2020, 23:49 uur
Politieagent (28) overleden na ernstige aanrijding
HardnieuwsNUENEN - Zaterdagavond 24 oktober rond 23.00 uur is een 28-jarige politieagent overleden bij een aanrijding op de Rijksweg A270 in Nuenen.
» Hardnieuws
zaterdag 24 oktober 2020, 23:47 uur
Twee politieagenten gewond bij aanrijding op Brabantse snelweg
Brabants DagbladTwee politieagenten zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een ernstige aanrijding op de A270 bij Nuenen. Een van hen is zwaargewond.
» Brabants DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Hardnieuws
Foto: Politie.nl
Foto: 1Limburg
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Brabants Dagblad
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Nuenen

21 december 14:17Woningoverval in Nuenen
13 november 13:24Museum krijgt mail over gestolen Van Gogh
10 november 06:55Lopend Vuur: Als ik een geldbedrag vind, dan lever ik dat in
9 november 18:38Vijftig varkens uit mestput gered op boerderij in Nuenen
9 november 15:06Man ziet meer dan 1000 euro uit pinautomaat steken en geeft dat af bij de gemeente
28 oktober 15:23Afscheid van Sanne op natuurbegraafplaats in Heeze
11 oktober 10:14Inwoner van Nuenen wint 5 miljoen in Staatsloterij
1 juli 11:11Liesbeth zag hoe er brand gesticht werd in haar straat: 'Een grote vuurzee'
23 mei 15:36Vaten met drugsafval gedumpt
26 januari 14:52Man die agent doodreed bij Nuenen krijgt twee maanden cel en taakstraf
20 november 20:24Hoed af en vaarwelbloemen bij afscheid van volkszanger Mark Elbers: ‘Hij was een mooi mens’
14 november 18:54Plek waar jongens verongelukten veranderd in bloemenzee [FOTO'S]
11 oktober 08:53PostcodeKanjer van 3,3 miljoen gaat naar woonwagenbewoners Nicky en Melody
25 september 11:10Man raakt bekneld onder stapel vlechtstaal in Nuenen
14 juli 11:19Man (36) vervolgd voor dodelijk ongeval met politieauto
12 mei 09:24Auto slaat over kop bij eenzijdig ongeval
24 maart 15:00Auto volledig uitgebrand
11 februari 19:05Quad knalt op boom, twee mannen zwaargewond
8 februari 18:34Verdachte van moord op Els Slurink in 1997 met veel machtsvertoon klemgereden
17 november 14:08Luchtbuks wordt hond George fataal: 'Ik snap niet dat iemand meteen een geweer pakt'
RSS.