menu
zoek

Nieuws Nieuwegein

Wat als je auto nog in de ingestorte parkeergarage in Nieuwegein staat? En 5 andere vragen

dinsdag 28 mei 2024, 06:00 uur

Er is nog veel onduidelijk over de ingestorte parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Zondagavond was er een harde klap en kwamen de rijhellingen naar beneden. Hier zes vragen en antwoorden om een beetje meer duidelijkheid te krijgen.

Waar: Doorslag in Nieuwegein

» RTV Utrecht

Kaart nieuws Nieuwegein. Locatie nieuws: 52.02542 / 5.08475 Doorslag
Doorslag in Nieuwegein


maandag 27 mei 2024, 17:47 uur
Ziekenhuis Nieuwegein hervat dinsdag alle operaties na instorten parkeergarage
NU.nlAlle operaties en andere ingrepen in het St. Antonius-ziekenhuis in Nieuwegein worden dinsdag hervat, zegt het ziekenhuis tegen NU.nl. Maandag werden deze allemaal afgezegd vanwege het instorten van de rijhelling van de parkeergarage. De spoedeisende hulp bleef wel open.
» NU.nl
maandag 27 mei 2024, 16:45 uur
Kijken naar andermans leed: wat is er te doen tegen ramptoerisme?
de TelegraafDe hellingen in de parkeergarage van het St. Antoniusziekenhuis in Nieuwegein waren zondagavond nog maar net ingestort, of daar waren ze al: de ramptoeristen. Omstanders liepen de garage in om foto’s te maken. Ze hinderden politie en brandweer. Welke mogelijkheden zijn er om nieuwsgierigen op afstand te houden?
» de Telegraaf
maandag 27 mei 2024, 16:32 uur
Nieuwe luchtbeelden tonen ravage parkeergarage Nieuwegein: bekijk situatie voor en na instorting
de TelegraafOp nieuwe luchtbeelden is de ravage in de parkeergarage van het ziekenhuis in Nieuwegein goed te zien. Nieuwe dronebeelden tonen een gapend gat.
» de Telegraaf
maandag 27 mei 2024, 15:49 uur
St. Antonius morgen weer volledig open, ziekenhuis vraagt mensen auto thuis te laten
RTV UtrechtAlle operaties, ingrepen en afspraken in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein gaan morgen door. Vandaag werden die vanwege het instorten van de rijhellingen van de parkeergarage, gisteravond, allemaal afgezegd. Alleen de spoedeisende hulp bleef open.
» RTV Utrecht
maandag 27 mei 2024, 15:47 uur
Parkeergarage ziekenhuis Nieuwegein ingestort
Blik op NieuwsZondagavond zijn in Nieuwegein in de parkeergarage van het St. Antoniusziekenhuis alle oprij-hellingen van de 6 verdiepingen van de garage naar beneden gestort. Dit meldt het ziekenhuis maandag.
» Blik op Nieuws
maandag 27 mei 2024, 15:20 uur
Andere parkeergarages Ballast Nedam worden niet gesloten na incident Nieuwegein
NU.nlBouwbedrijf Ballast Nedam zegt dat op dit moment geen andere parkeergarages uit voorzorg worden gesloten na het instorten van de parkeergarage van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein zondagavond. Het bedrijf bouwde die garage in 2008.
» NU.nl
maandag 27 mei 2024, 13:21 uur
Q-Park 'enorm geschrokken' van instorten garage Nieuwegein
1LimburgQ-Park is "enorm geschrokken" van het instorten van de hellingbanen in de parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.
» 1Limburg
maandag 27 mei 2024, 12:57 uur
Onderzoek bij parkeergarage Nieuwegein, oorzaak instorting nog onduidelijk
NOSHet is nog onduidelijk wat de instorting veroorzaakte die zich gisteravond voordeed in de parkeergarage bij het ziekenhuis in Nieuwegein. De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) is een verkennend onderzoek begonnen. Bouwbedrijf Ballast Nedam en parkeerexploitant Q-Park werken daaraan mee.
» NOS
maandag 27 mei 2024, 11:40 uur
Geschrokken medewerkers St. Antonius: 'Geen idee hoe mijn auto erbij staat'
RTV UtrechtDe schrik zit er goed in bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Medewerkers kwamen vanochtend naar hun werk en parkeerden hun auto's op een plek in de omgeving. Een ding is zeker: bij de koffieautomaat zou de instorting volop besproken worden.
» RTV Utrecht
maandag 27 mei 2024, 11:27 uur
Dit moet je weten als je vandaag naar het ziekenhuis in Nieuwegein moet
RTV UtrechtEen groot deel van de zorg in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein gaat vandaag niet door na het instorten van de hellingen van de parkeergarage. Moet jij vandaag of de komende dagen naar het ziekenhuis? Dit moet je weten.
» RTV Utrecht
maandag 27 mei 2024, 09:18 uur
OVV start verkennend onderzoek naar ingestorte parkeergarage Nieuwegein
de TelegraafOnderzoekers van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) zijn aan het eind van de ochtend aangekomen bij de deels ingestorte parkeergarage in Nieuwegein. Volgens een woordvoerster zijn drie onderzoekers ter plaatse voor een verkennend onderzoek.
» de Telegraaf
maandag 27 mei 2024, 09:18 uur
Enorme ravage na instorten garage bij ziekenhuis Nieuwegein, medewerkers geschrokken: ‘Bizar’
de GelderlanderSchrik, ongeloof en verbijstering. Wie de enorme ravage bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein ziet, kan bijna niet geloven dat er zondagavond geen slachtoffers zijn gevallen.
» de Gelderlander
maandag 27 mei 2024, 09:01 uur
Patiënten met afspraak St. Antonius Ziekenhuis afgebeld, parkeerplekken niet te gebruiken
RTV UtrechtPatiënten die vandaag een afspraak hebben bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein worden afgebeld. Door het instorten van de parkeergarage, zijn geen van de parkeerplekken te gebruiken. Alle geplande behandelingen zijn afgezegd, de spoedeisende hulp is wel geopend.
» RTV Utrecht
maandag 27 mei 2024, 07:23 uur
NU+ | Ongeloof bij omwonenden na harde knal: zo ging het in Nieuwegein
NU.nlTerwijl in de Domstad de stenen door de lucht vliegen bij rellen, stort nog geen 10 kilometer verderop een deel van de parkeergarage van het St. Antonius-ziekenhuis in Nieuwegein uit het niets ineen. Na de knal heerst ongeloof en een opvallende rust. Een reportage.
» NU.nl
maandag 27 mei 2024, 07:11 uur
Veel onduidelijkheid over instorten parkeergarage: 'Dit gaat een staartje krijgen'
de TelegraafVermoedelijk liggen er geen slachtoffers onder het puin van de ingestorte parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Dat laat een woordvoerder van de veiligheidsregio weten. Specialistische teams hebben met honden in de garage gezocht.
» de Telegraaf
maandag 27 mei 2024, 06:49 uur
Rijhelling St. Antonius ingestort: Behandelingen morgen gaan door | Onderzoek gestart
RTV UtrechtIn dit liveblog meldt RTV Utrecht het laatste nieuws rondom het instorten van een gedeelte van de parkeergarage van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Daarbij vielen voor zover bekend geen slachtoffers.
» RTV Utrecht
maandag 27 mei 2024, 05:31 uur
Ziekenhuis: maandag alleen spoedeisende hulp in Nieuwegein
de TelegraafDe verpleegafdelingen van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein zijn maandag de hele dag alleen open voor spoedeisende hulp. Dat meldt het ziekenhuis op de website. Een deel van de parkeergarage van het ziekenhuis stortte zondagavond in. De veiligheidsregio concludeerde na onderzoek dat er geen slachtoffers zijn.
» de Telegraaf
maandag 27 mei 2024, 02:59 uur
Geen slachtoffers na instorten parkeergarage Nieuwegein, OVV start onderzoek
NOSEr is niemand gewond geraakt bij het instorten van een deel van de parkeergarage van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Dat zegt de veiligheidsregio. Ook ligt er niemand onder het puin.
» NOS
maandag 27 mei 2024, 02:50 uur
Geen slachtoffers na instorten deel parkeergarage Nieuwegein: dit weten we nu
NU.nlIn Nieuwegein is zondagavond een deel van een parkeergarage ingestort. Het gaat om alle hellingbanen van de zes verdiepingen tellende Q-Park-parkeergarage naast het St. Antonius-ziekenhuis. Dit weten we nu over het incident.
» NU.nl
maandag 27 mei 2024, 02:20 uur
Geen slachtoffers in ingestorte garage ziekenhuis Nieuwegein, onderzoek gestart naar veiligheid
de StentorDe oprijhellingen van alle zes verdiepingen van de parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein zijn zondagavond ingestort. Ondanks de enorme ravage zijn er geen slachtoffers aangetroffen onder het puin.
» de Stentor
maandag 27 mei 2024, 02:08 uur
Geen slachtoffers gevonden na instorten deel parkeergarage bij ziekenhuis Nieuwegein
de TelegraafEr liggen geen slachtoffers onder het puin van de ingestorte parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Dat laat een woordvoerder van de veiligheidsregio weten.
» de Telegraaf
maandag 27 mei 2024, 00:02 uur
Omwonende ingestorte parkeergarage: ‘Ik hoorde de klap'
de TelegraafAlle oprijhellingen van de zes verdiepingen tellende parkeergarage van het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein zijn ingestort. Omstanders spreken van een harde knal en zijn in shock van wat er is gebeurd.
» de Telegraaf
zondag 26 mei 2024, 23:23 uur
Liveblog: Parkeergarage Sint-Antonius Nieuwegein ingestort, volg hier de laatste ontwikkelingen
RTV UtrechtDe helingbanen van de parkeergarage van het Sint Antonius ziekenhuis in Nieuwegein zijn ingestort. De Veiligheidsregio Utrecht meldt dat het nog niet bekend is of er gewonden zijn gevallen. In dit liveblog houden we de laatste ontwikkelingen bij.
» RTV Utrecht
zondag 26 mei 2024, 23:10 uur
Eerste beelden ingestorte parkeergarage ziekenhuis Nieuwegein
de TelegraafAlle oprijhellingen van de zes verdiepingen tellende parkeergarage van het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein zijn ingestort. Dat meldt de Veiligheidsregio Utrecht.
» de Telegraaf
zondag 26 mei 2024, 22:31 uur
Deel parkeergarage Nieuwegein ingestort, onduidelijkheid over slachtoffers
NU.nlAlle oprijhellingen van de zes verdiepingen tellende parkeergarage bij het St. Antonius-ziekenhuis in Nieuwegein zijn zondagavond ingestort. Het is nog niet bekend of er slachtoffers zijn.
» NU.nl
zondag 26 mei 2024, 22:23 uur
Vermoedelijk geen slachtoffers bij instorting parkeergarage St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein
RTV UtrechtAlle hellingen van de parkeergarage van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein zijn gisteravond ingestort. Volgens de veiligheidsregio Utrecht zijn er geen vermissingen bij het ziekenhuispersoneel en bezoekers, dus er zijn vermoedelijk geen slachtoffers betrokken. Meerdere brandweerwagens, ambulances en politie eenheden zijn ter plaatse.
» RTV Utrecht
zondag 26 mei 2024, 22:19 uur
Deel van parkeergarage Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein ingestort
de TelegraafAlle oprijhellingen van de zes verdiepingen tellende parkeergarage van het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein zijn ingestort. Dat meldt de Veiligheidsregio Utrecht. Er wordt gezocht naar mogelijke slachtoffers in de ravage.
» de Telegraaf
zondag 26 mei 2024, 22:16 uur
Deel parkeergarage bij ziekenhuis Nieuwegein ingestort, onduidelijk of er slachtoffers zijn
NOSBij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein is een deel van een parkeergarage ingestort. Het gaat om de hellingen waar de auto's op- en afrijden.
» NOS
zondag 26 mei 2024, 22:10 uur
Geen slachtoffers aangetroffen onder puin van ingestorte parkeergarage ziekenhuis Nieuwegein
BN DeStemDe oprijhellingen van alle zes verdiepingen van de parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein zijn zondagavond ingestort. Ondanks de enorme ravage zijn er geen slachtoffers aangetroffen onder het puin.
» BN DeStem
zondag 26 mei 2024, 22:10 uur
Geen slachtoffers in ingestorte garage ziekenhuis Nieuwegein, onderzoek gestart naar veiligheid
PZCDe oprijhellingen van alle zes verdiepingen van de parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein zijn zondagavond ingestort. Ondanks de enorme ravage zijn er geen slachtoffers aangetroffen onder het puin.
» PZC
zondag 26 mei 2024, 21:50 uur
Meerdere verdiepingen van parkeergarage ingestort
HardnieuwsNIEUWEGEIN - Zondagavond 26 mei om 21.50 uur zou een aantal verdiepingen van de parkeergarage van het Sint Antonius ziekenhuis zijn ingestort aan de Doorslag in Nieuwegein.
» Hardnieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: RTV Utrecht
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Utrecht
Foto: NU.nl
Foto: 1Limburg
Foto: NOS
Foto: RTV Utrecht
Foto: RTV Utrecht
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Utrecht
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV Utrecht
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: RTV Utrecht
Foto: NOS
Foto: PZC

Meer nieuws uit Nieuwegein

23 augustus 17:49Ook omleidingen rond Utrecht staan vast, Nieuwegein sluit wegen af om drukte
19 augustus 21:12Stoplichten langer op rood om nieuwe verkeerschaos in Nieuwegein te voorkomen
17 augustus 00:29Filerijders Nieuwegein krijgen eten van gemeente, druk door werkzaamheden A2
5 augustus 20:53Arrestatieteam ingezet vanwege verdachte situatie
25 juli 18:15120 auto's uit parkeergarage Nieuwegein gehaald, nog enkele auto's binnen
19 juli 11:02Bergers takelen ruim 100 auto's uit deels ingestorte parkeergarage Nieuwegein
17 juni 14:22Eerste auto's uit ingestorte parkeergarage bij ziekenhuis Nieuwegein gehaald
5 juni 16:16Na ingestorte parkeergarage: 'Weet niet of je dát compensatie moet noemen'
28 mei 06:00Wat als je auto nog in de ingestorte parkeergarage in Nieuwegein staat? En 5 andere vragen
20 mei 18:26Politie plukt maaltijdbezorger op fatbike van snelweg: moest vette hap bij tankstation bezorgen
26 februari 11:06Vloerisolatie en Comfort: Hoe het bijdraagt aan een warmere woning
20 februari 16:34Datalek bij gevangenis in Nieuwegein: 'Dit is echt een grove fout'
24 januari 11:54Drie mensen gewond bij woningbrand in Nieuwegein
18 december 15:09Bestuurder vuilniswagen lost lading nadat afval vlam vat
15 december 19:17Politie stuit na tip op honderden kilo's illegaal vuurwerk en vuurwapens
12 december 18:07Vrouw moet gevangenis in omdat haar buldogs tiener aanvielen in Nieuwegein
8 december 13:59Drugs en dure schoenen: Nieuwegeiner (37) die drugsbende zou leiden gearresteerd
14 november 20:43Celstraffen geëist tegen Enschedees trio voor oplichting via Marktplaats
21 oktober 08:08Auto's botsen in Nieuwegein: inzittenden slaan op de vlucht
29 september 15:22Getuigenoproep ongeval Schakelstede Nieuwegein
RSS.