menu
zoek

Nieuws Medemblik

Oproep aan verdachten van mishandelen toezichthouders in café Medemblik zich te melden

zondag 27 september 2020, 17:08 uur

De uitbater van het café aan de Kaasmarkt is nog steeds gedetineerd aan het bureau van politie in het onderzoek naar de mishandeling en bedreiging van de twee toezichthouders van de gemeente. De politie beschikt inmiddels over beelden waarop de incidenten goed zijn waar te nemen.

Waar: Kaasmarkt in Medemblik

In dat kader worden verdachten opgeroepen zich te melden bij de politie. Er zijn meerdere mensen betrokken bij het tegenhouden van, het mondeling bedreigen en mishandelen van de toezichthouders. Met name een blanke man tussen de 23 en 28  jaar oud, fors postuur, lengte ongeveer 1.85 meter, kort donker opgeschoren haar, gekleed in een blauw shirt met letters aan de voorzijde wordt opgeroepen zich te melden. Hij wordt ervan verdacht een van de toezichthouders mishandeld te hebben. De politie heeft eerder dit persbericht opgesteld over dit incident. Ook worden getuigen opgeroepen zich te melden. Dat kan via 0900-8844, onder vermelding van 2020207011.  

Getuigenoproep in Medemblik
Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Medemblik

» Politie.nl


Kaart nieuws Medemblik. Locatie nieuws: 52.77090 / 5.10753 Kaasmarkt
Kaasmarkt in Medemblik


dinsdag 29 september 2020, 07:30 uur
'Eerder ingrijpen bij café had mishandeling boa's kunnen voorkomen'
RTV N-HMEDEMBLIK - Volgens meerdere bronnen, die alleen anoniem hun verhaal willen doen, werden coronaregels bij café 't Zeepaardje in Medemblik ieder weekend overtreden. Afgelopen weekend werden er boa's bedreigd, vastgehouden en mishandeld nadat die foto's maakten van verschillende overtredingen. "Als de gemeente eerder had ingegrepen, had dit voorkomen kunnen worden", vertelt één van de bronnen. 
» RTV N-H
maandag 28 september 2020, 17:30 uur
Voorzitter boa-bond over mishandeling Medemblik: "Van boa's afblijven!"
RTV N-HMEDEMBLIK - Voorzitter van de boa-vakbond Ruud Kuin vindt het 'schandalig' en 'onacceptabel' wat er afgelopen weekend gebeurd is in café 't Zeepaardje in Medemblik. Tijdens een controle op de coronamaatregelen werden daar twee boa's bedreigd, mishandeld en vastgehouden door de uitbater van het café en een paar gasten. 
» RTV N-H
maandag 28 september 2020, 16:23 uur
Tweede arrestatie wegens mishandeling van toezichthouders in Medemblik
NU.nlDe politie heeft een tweede verdachte opgepakt voor de mishandeling van twee toezichthouders in een café in het Noord-Hollandse Medemblik. Zij werden in de nacht van zaterdag op zondag aangevallen toen ze het café controleerden op de naleving van de coronaregels.
» NU.nl
maandag 28 september 2020, 14:10 uur
Tweede verdachte opgepakt voor mishandeling boa's in café Medemblik
Hart van NederlandDe politie heeft een tweede verdachte opgepakt in verband met de mishandeling van twee boa’s in café ‘t Zeepaardje in het Noord-Hollandse Medemblik. In de nacht van zaterdag op zondag werden de twee bedreigd met de dood, mishandeld en tegen hun wil vastgehouden.
» Hart van Nederland
maandag 28 september 2020, 12:21 uur
Tweede arrestatie na corona-mishandeling in café Medemblik
de TelegraafDe politie houdt sinds zondagavond een tweede verdachte vast op verdenking van betrokkenheid bij het mishandelen, met de dood bedreigen en tegen hun wil vasthouden van twee gemeentelijke toezichthouders in een café in Medemblik.
» de Telegraaf
zondag 27 september 2020, 20:22 uur
Na corona-mishandeling café Medemblik: ’Dit was niet eerste incident’
de TelegraafDe politie is op zoek naar nog twee verdachten die betrokken waren bij een incident in café ’t Zeepaardje in Medemblik waarbij twee gemeentelijke toezichthouders afgelopen weekeinde werden bedreigd met de dood, mishandeld en tegen hun wil vastgehouden. De uitbater van het café zit sinds zaterdagnacht vast.
» de Telegraaf
zondag 27 september 2020, 16:23 uur
Café dicht na mishandeling corona-toezichthouders
de TelegraafCafé ’t Zeepaardje in Medemblik is zondagmiddag op last van de burgemeester voor veertien dagen gesloten. Aanleiding is een incident in de nacht van zaterdag op zondag waarbij twee gemeentelijke toezichthouders in de zaak werden bedreigd met de dood, mishandeld en tegen hun wil vastgehouden.
» de Telegraaf
zondag 27 september 2020, 14:18 uur
Toezichthouders mishandeld in café Medemblik, uitbater aangehouden
NU.nlTwee toezichthouders zijn in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld en tegen hun wil vastgehouden toen ze een café in het Noord-Hollandse Medemblik controleerden op naleving van de coronamaatregelen. De politie heeft de uitbater van het café aangehouden.
» NU.nl
zondag 27 september 2020, 13:40 uur
Handhavers mishandeld, bedreigd en vastgehouden in café Medemblik
Blik op NieuwsDe politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag de uitbater van een café aangehouden nadat twee handhavers in zijn zaak waren mishandeld, met de dood bedreigd en werden vastgehouden. Dit meldt de politie zondag.
» Blik op Nieuws
zondag 27 september 2020, 12:40 uur
Handhavers bedreigd en vastgehouden in café Medemblik
Blik op NieuwsDe politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag de uitbater van een café aangehouden nadat twee handhavers in zijn zaak met de dood waren bedreigd en werden vastgehouden. Dit meldt de politie zondag.
» Blik op Nieuws
zondag 27 september 2020, 11:49 uur
Toezichthouders bedreigd, mishandeld en vastgehouden in Medembliks café
RTV N-HMEDEMBLIK - Twee toezichthouders van de gemeente controleerden afgelopen nacht op de coronamaatregelen in een café aan de Kaasmarkt in Medemblik. Daar werden ze opgemerkt en vervolgens bedreigd met de dood, mishandeld en enige tijd vastgehouden tegen hun wil in. Een van hen raakte hierbij licht gewond. 
» RTV N-H
zondag 27 september 2020, 11:06 uur
Toezichthouders mishandeld en vastgehouden in café Medemblik
de TelegraafDe uitbater van een café in het Noord-Hollandse Medemblik is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden, nadat twee gemeentelijke toezichthouders in de zaak werden bedreigd met de dood, mishandeld en tegen hun wil vastgehouden. Een van de toezichthouders raakte lichtgewond tijdens het incident, meldt de politie. Ook in het Zeeuwse Oud-Vossemeer ging het mis: daar sloeg de eigenaar van een horecazaak een agent die de naleving van de coronamaatregelen kwam controleren.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Medemblik

10 december 11:13Update: Politie zoekt getuigen en beelden van brand Nieuwstraat
7 oktober 14:47Overleden man Medemblik blijkt slachtoffer misdrijf te zijn
27 september 16:32Persoon overlijdt na reanimatie, politie behandelt het als misdrijf
28 juli 12:51Koelkasten, pallets en banden: alles wat brandt, is naar de A7 gesleept
5 maart 09:40Automobilist rijdt van de dijk af
7 februari 16:21Politie doet volop onderzoek na vondst dode vrouw in woning Medemblik
18 november 16:00Makelaar over 'discriminerende' huurhuis-advertentie: "Niks discriminerends aan"
28 januari 21:21Zes aanhoudingen in onderzoek om te gaan rellen in Medemblik
7 november 07:57Veiligheidsregio kondigt gebiedsverbod af in Medemblik om groot feest te voorkomen
29 september 07:30'Eerder ingrijpen bij café had mishandeling boa's kunnen voorkomen'
27 september 20:35Café waar boa's werden belaagd twee weken op slot, uitbater zit vast
26 mei 14:11Twee doden en acht gewonden bij ongeluk op N240 bij Medemblik
RSS.