menu
zoek

Nieuws Maastricht

Aanhoudingen na steekincident Maastricht

zondag 30 april 2023, 10:51 uur

De politie heeft naar aanleiding van het steekincident bij de ENCI-groeve aan de Lage Kanaaldijk vier mensen aangehouden.

Waar: Willem Alexanderweg in Maastricht

Het gaat om drie mannen van 18,19 en 20 jaar uit Maastricht. Een 17-jarige man uit Breda werd aangehouden voor het meermaals beledigen en belemmeren van agenten die hun werk deden. Een van de aangehouden mannen was zelf slachtoffer. In totaal werden er vijf slachtoffers vervoerd naar het ziekenhuis. Alle slachtoffers konden na behandeling terug naar huis. Het steekincident ontstond nadat twee groepen hadden afgesproken om met elkaar te gaan vechten naar aanleiding van een conflict dat ze met elkaar hadden.   In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


» Politie.nl

Kaart nieuws Maastricht. Locatie nieuws: 50.87017 / 5.70605 Willem Alexanderweg
Willem Alexanderweg in Maastricht


zaterdag 29 april 2023, 22:13 uur
Zes gewonden bij steekincident Maastricht
Politie.nlIn het natuurgebied rondom het de voormalige ENCI-terrein aan de Lage kanaaldijk in Maastricht heeft een steekincident plaatsgevonden. Hierbij raakten zes personen gewond waarvan twee zeer ernstig. De politie doet onderzoek naar de toedracht.
Om 18:55 uur is er een melding binnengekomen van een vechtpartij tussen een groep die bestond uit ongeveer 20-25 personen. Deze ruzie mondde uit in een steekincident waarbij zes personen gewond zijn geraakt. Een traumahelipkopter is opgeroepen. Agenten ter plaatse hebben eerste hulp verleend. Alle gewonden, waarvan twee ernstig, zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De Forensische Opsporing van de politie doet onderzoek. Hierbij krijgen zij hulp van een speurhond. De recherche spreekt met getuigen. Getuigenoproep De politie is op zoek naar dashcam beelden van auto's die vandaag op de Lage Kanaaldijk tussen de Belgische grens en de ENCI-groeve gereden hebben. Mogelijk is de groep die later ruzie kreeg met elkaar op beeld vastgelegd. Het onderzoeksteam vraagt wandelaars en andere passanten die vandaag in het natuurgebied of in de omgeving van de ENCI-groeve aanwezig zijn geweest en mogelijk beelden hebben waarop de groep personen te zien is, contact op te nemen. Ook mensen die andere informatie hebben die van belang kan zijn bij dit onderzoek kunnen zich melden. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of als zij liever anoniem willen blijven via telefoonnummer 0800-7000.

» Politie.nl
maandag 1 mei 2023, 14:46 uur
Oorzaak massale vechtpartij in Maastrichtse groeve ligt in relationele sfeer
NU.nlDe oorzaak van de massale vechtpartij zaterdagavond in een oude kalksteengroeve in Maastricht ligt in de relationele sfeer. Bij de vechtpartij raakten vijf mensen gewond. De politie hield vier mensen aan, van wie er drie inmiddels weer vrij zijn gekomen. Een achttienjarige Maastrichtenaar zit nog vast.
» NU.nl
maandag 1 mei 2023, 12:27 uur
Motief steekpartij ENCI-groeve in relationele sfeer
1LimburgDe oorzaak voor de steekpartij bij de ENCI-groeve in Maastricht zaterdagavond, ligt volgens de politie in de relationele sfeer. Bij het steekincident vielen vijf gewonden.
» 1Limburg
zondag 30 april 2023, 12:29 uur
Zes gewonden en vier arrestaties na steekpartij ENCI-groeve Maastricht
CrimesiteBij een steekpartij in het natuurgebied rondom de ENCI-groeve aan de Lage Kanaaldijk in Maastricht zijn zaterdagavond zes mensen gewond geraakt waarvan twee zeer ernstig. De steekpartij vloeide voort uit een ruzie tussen een groep van ongeveer 20-25 personen. De politie meldt zondagochtend dat er vier verdachten van 17, 18, 19 en 20 jaar uit […] Het bericht Zes gewonden en vier arrestaties na steekpartij ENCI-groeve Maastricht verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
zondag 30 april 2023, 11:43 uur
Zes gewonden bij steekincident oude steengroeve Maastricht
Blik op NieuwsZaterdagavond zijn in totaal zes personen bij een steekincident gewond geraakt, waarvan twee zeer ernstig. Dit meldt de politie.
» Blik op Nieuws
zondag 30 april 2023, 11:33 uur
Steekincident bij ENCI-groeve Maastricht gebeurde tijdens vooraf afgesproken vechtpartij
De LimburgerHet steekincident zaterdag bij de ENCI-groeve in Maastricht vond plaats tijdens een vooraf afgesproken vechtpartij tussen twee rivaliserende groepen.
» De Limburger
zondag 30 april 2023, 11:22 uur
Tiener uit Breda (17) aangehouden bij massale vecht- en steekpartij in Maastricht
BN DeStemBREDA/MAASTRICHT - Bij de massale vechtpartij in een kalksteengroeve bij Maastricht zaterdagavond is ook een jongen van 17 uit Breda aangehouden. Dat maakte de politie zondag bekend.
» BN DeStem
zondag 30 april 2023, 10:26 uur
Slachtoffers massale vechtpartij in steengroeve Maastricht weer thuis
NU.nlDe vijf mensen die zaterdagavond bij een massale vechtpartij in Maastricht gewond raakten, hebben het ziekenhuis na behandeling verlaten. De politie heeft vier mensen aangehouden.
» NU.nl
zondag 30 april 2023, 07:02 uur
Gewonden steekpartij ENCI-groeve Maastricht weer thuis, drie arrestaties
De LimburgerDe zes slachtoffers die zaterdagavond gewond raakten bij een steekincident in de ENCI-groeve in Maastricht hebben na behandeling het ziekenhuis verlaten.
» De Limburger
zondag 30 april 2023, 06:49 uur
Gewonde bij steekpartij in opvangcentrum Maastricht
De LimburgerBij een steekpartij in het opvangcentrum voor vluchtelingen aan de Willem Alexanderweg in Maastricht is iemand gewond geraakt.
» De Limburger
zondag 30 april 2023, 04:15 uur
Massale vechtpartij ENCI-groeve Maastricht: zes gewonden weer thuis, drie arrestaties
de StentorDe zes gewonden van het steekincident in een kalksteengroeve bij Maastricht, gisteravond, hebben het ziekenhuis na behandeling mogen verlaten. Ook de twee ogenschijnlijk zwaargewonden mochten naar huis, meldt de politie op Twitter.
» de Stentor
zondag 30 april 2023, 04:15 uur
Massale vechtpartij ENCI-groeve Maastricht: zes gewonden weer thuis, drie arrestaties
BN DeStemDe zes gewonden van het steekincident in een kalksteengroeve bij Maastricht, gisteravond, hebben het ziekenhuis na behandeling mogen verlaten. Ook de twee ogenschijnlijk zwaargewonden mochten naar huis, meldt de politie op Twitter.
» BN DeStem
zondag 30 april 2023, 04:15 uur
Massale vechtpartij ENCI-groeve Maastricht: zes gewonden weer thuis, drie arrestaties
de GelderlanderDe zes gewonden van het steekincident in een kalksteengroeve bij Maastricht, gisteravond, hebben het ziekenhuis na behandeling mogen verlaten. Ook de twee ogenschijnlijk zwaargewonden mochten naar huis, meldt de politie op Twitter.
» de Gelderlander
zondag 30 april 2023, 01:08 uur
Gewonde bij steekincident in opvanglocatie Maastricht
1LimburgBij een steekincident in een opvanglocatie voor vluchtelingen aan de Willem Alexanderweg in Maastricht is een persoon gewond geraakt.
» 1Limburg
zaterdag 29 april 2023, 23:25 uur
Drie aanhoudingen bij massale vechtpartij met zes gewonden in Maastricht
NU.nlDe politie is zaterdagavond massaal uitgerukt voor een steekpartij met zeker twintig betrokkenen in de ENCI-groeve in Maastricht. Zes mensen liepen steekwonden op. Zij hebben na behandeling het ziekenhuis weer verlaten. De politie heeft drie personen aangehouden.
» NU.nl
zaterdag 29 april 2023, 21:16 uur
Politie rukt massaal uit voor steekpartij met zes gewonden in Maastricht
NU.nlDe politie is zaterdagavond massaal uitgerukt voor een steekpartij in de ENCI-groeve in Maastricht. Bij een vechtpartij hebben in totaal zes mensen steekwonden opgelopen. Twee van hen zijn ernstig verwond. De politie heeft nog niemand aangehouden.
» NU.nl
zaterdag 29 april 2023, 20:03 uur
Politie rukt massaal uit voor steekpartij met meerdere gewonden in Maastricht
NU.nlDe politie is zaterdagavond massaal uitgerukt voor een steekpartij in de ENCI-groeve in Maastricht. Bij een vechtpartij zouden meerdere mensen steekwonden hebben opgelopen.
» NU.nl
zaterdag 29 april 2023, 19:54 uur
Massale vechtpartij ENCI-groeve Maastricht: zes gewonden, waaronder twee zeer ernstig
de StentorBij een vechtpartij in de ENCI-groeve bij Maastricht zijn zaterdagavond zes mensen gewond geraakt, van wie twee zeer ernstig. Volgens de politie liepen ze steekwonden op. De zes zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels drie mensen aangehouden.
» de Stentor
zaterdag 29 april 2023, 19:54 uur
Massale vechtpartij ENCI-groeve Maastricht: zes gewonden, waaronder twee zeer ernstig
BN DeStemBij een vechtpartij in de ENCI-groeve bij Maastricht zijn zaterdagavond zes mensen gewond geraakt, van wie twee zeer ernstig. Volgens de politie liepen ze steekwonden op. De zes zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels drie mensen aangehouden.
» BN DeStem
zaterdag 29 april 2023, 19:21 uur
Zes gewonden bij steekpartij ENCI-groeve in Maastricht
1LimburgEen vechtpartij in de ENCI-groeve in Maastricht is zaterdag uitgemond in een steekincident. Daarbij zijn zes slachtoffers gevallen, van wie twee ernstig gewond.
» 1Limburg
zaterdag 29 april 2023, 19:18 uur
Steekpartij in de ENCI Groeve Maastricht: zes gewonden van wie twee ernstig
De LimburgerBij een vechtpartij in de ENCI Groeve bij Maastricht zijn zaterdagavond zes mensen gewond geraakt, van wie twee zwaargewond. Volgens de politie liepen ze steekwonden op.
» De Limburger



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: 1Limburg
Foto: De Limburger
Foto: NU.nl
Foto: De Limburger
Foto: De Limburger
Foto: 1Limburg
Foto: NU.nl
Foto: 1Limburg
Foto: De Limburger
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Maastricht

21 april 12:19Spoorwegovergang dicht en geen treinen door kapotte trein
19 april 17:19Verdachte van doxing Limburgse agent in Maastricht opgepakt
18 april 16:08Vier aanhoudingen na inval in woning Maastricht
18 april 13:20De Limburger eist in kort geding dat L1 logo wijzigt
17 april 13:46Huisartsenketen Co-Med: opkomst en (bijna) ondergang?
14 april 10:05LIVE Amstel Gold Race | Zenuwslopende finale in Limburg, kan Van der Poel unieke trilogie voltooien?
12 april 17:02Haatreactie op sokkel na diefstal oorlogsbeeld
10 april 16:30Mysterie ontrafeld: wetenschappers ontdekken hoe eeneiige tweeling ontstaat: ‘Dit is echt nieuw’
9 april 15:10Opnieuw autobrand Maastricht: twee verdachten gezien
6 april 16:47Man (66) bedreigt andere weggebruiker op A15 met vuurwapen
3 april 18:26Honderden kilo's cocaïne gesmokkeld: man (29) aangehouden
2 april 20:14Brandweer Maastricht demonstreert nieuwe waterscooter
2 april 19:31Fout gestalde fietsen in Maastricht worden voortaan supersnel verwijderd
2 april 14:43Seks met gedetineerde niet bestraft, beveiliger (43) gaat vrijuit
1 april 17:36Reliek van Heilige Bernadette begonnen aan toer door Limburg
31 maart 14:13Politie maakt einde aan illegale raveparty in een loods in Maastricht
29 maart 07:55Maastricht Aachen Airport breidt uit met wekelijkse vluchten naar Antalya
25 maart 13:29Nieuw onderzoek naar dosering van medicatie bij zwangere vrouwen
25 maart 10:57Moord Maastricht: verdachten wijzen naar elkaar
25 maart 07:11Weer autobrand Maastricht
RSS.