menu
zoek

Nieuws Langweer

Drugslab met productielijn synthetische drugs

donderdag 2 april 2020, 16:10 uur

Woensdagmiddag 1 april is in een boerderij aan de Pontdyk een drugslab aangetroffen. Daarbij is een 63-jarige man aangehouden.

Waar: Pontdyk in Langweer

In de loop van donderdag is tijdens de ontmanteling gebleken dat in het lab synthetische drugs zijn geproduceerd. Er zijn diverse goederen voor nader onderzoek in beslag genomen. Ook wordt uitgezocht welke drugs en in welke hoeveelheden hier zijn geproduceerd. Gevaarlijke situatie Dit soort drugslaboratoria en opslagplaatsen zijn groot risico in woonwijken en op bedrijfsterreinen. Niet alleen het productieproces maar ook de opslag van chemische stoffen is gevaarlijk. Heeft u tips over de aanwezigheid van dit soort criminele activiteiten? Geef dit dan door aan de politie via de politieapp of het meldformulier op politie.nl. Uiteraard kunt u uw informatie ook telefonisch doorgeven via 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik het meldingsformulier van M.

Drugs in Langweer

» Politie.nl


Kaart nieuws Langweer. Locatie nieuws: 52.96836 / 5.70798 Pontdyk
Pontdyk in Langweer


donderdag 2 april 2020, 16:50 uur
Drugslab aangetroffen in Langweer
Blik op NieuwsWoensdagmiddag 1 april is in een boerderij aan de Pontdyk in Langweer een drugslab aangetroffen. Daarbij is een 63-jarige man aangehouden.
» Blik op Nieuws
donderdag 2 april 2020, 15:24 uur
Amfetamine-lab in boerderij Langweer, huurder aangehouden
Leeuwarder CourantIn het drugslab dat de politie woensdag in Langweer ontmantelde, werd amfetamine gemaakt. De drugsfabriek zat verstopt in het voormalige melklokaal van de pleats aan de Pontdyk.
» Leeuwarder Courant
donderdag 2 april 2020, 10:32 uur
Groot drugslab op Friese boerderij (UPDATE)
CrimesiteOp een boerderij aan de Pontdyk net buiten Langweer in Friesland is woensdag een groot drugslab aangetroffen. Volgens de politie is er één verdachte aangehouden. Experts van Forensische Opsporing kwamen ter plaatse om het lab te ontmantelen en onderzoek te doen naar wat er geproduceerd werd.
» Crimesite
donderdag 2 april 2020, 06:08 uur
Drugslab in een pleats waar nooit iets gebeurde
Leeuwarder CourantLANGWEER - Het leek altijd zo rustig op de pleats aan de Pontdyk in Langweer. Maar er was volop bedrijvigheid, zo bleek gistermiddag. Er werd amfetamine gefabriceerd in een lab.
» Leeuwarder Courant
woensdag 1 april 2020, 18:28 uur
Drugslab aangetroffen in Friese boerderij
Dagblad van het NoordenLANGWEER - In een boerderij aan de Pontdyk net buiten Langweer is woensdag een drugslab aangetroffen. Daarbij is een verdachte aangehouden. Experts van Forensische Opsporing zijn ter plaatse om het lab te ontmantelen en onderzoek te doen naar wat daar geproduceerd werd.
» Dagblad van het Noorden
woensdag 1 april 2020, 17:52 uur
Drugslab aangetroffen in boerderij nabij Langweer
Leeuwarder CourantLANGWEER - In een boerderij aan de Pontdyk net buiten Langweer is woensdagmiddag een drugslab aangetroffen. Daarbij is een verdachte aangehouden. Experts van Forensische Opsporing zijn ter plaatse om het lab te ontmantelen en onderzoek te doen naar wat daar geproduceerd werd.
» Leeuwarder CourantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Leeuwarder Courant

Meer nieuws uit Langweer

2 juni 11:06Overleden man in het water in Langweer is 76-jarige inwoner van gemeente Westerkwartier
2 april 16:50Drugslab aangetroffen in Langweer
RSS.