menu
zoek

Nieuws Elst

Overleden persoon aangetroffen in woning na politieonderzoek in Elst

dinsdag 23 mei 2023, 18:12 uur

In verband met het onderzoek naar een 57- jarige man, die sinds september 2022 vermist is, vond dinsdag 23 mei een doorzoeking in een woning aan het Colosseum plaats. Tijdens de doorzoeking in de woning heeft het onderzoeksteam een overleden persoon aangetroffen. Nader onderzoek moet uitwijzen of het inderdaad om de 57- jarige vermiste man gaat.

Waar: Colosseum in Elst

Aanhouding verricht Dinsdagmorgen hebben rechercheurs een 56- jarige vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de man. Daarnaast wordt de vrouw er ook van verdacht na zijn verdwijning gebruik te hebben gemaakt van zijn persoonsgegevens. Op dit moment zit zij in beperkingen. Dat betekent dat zij alleen contact mag hebben met haar advocaat en niet met de buitenwereld.

Onderzoek gaat verder De verwachting is dat het onderzoek op locatie nog enkele dagen in beslag neemt. De komende dagen worden er nog in en om de woning sporen veiliggesteld. Er is dinsdagmorgen een PD- Unit geplaatst in de straat. Vanuit deze trailer werken diverse specialismen samen op locatie om een zo helder mogelijk beeld te krijgen van wat zich heeft afgespeeld in de woning. Ook wordt er nog een uitvoerig buurtonderzoek uitgevoerd.

Vragen over vermissing sinds september 2022 We kunnen begrijpen dat er veel vragen leven over deze vermissingszaak. De man is voor het laatst gezien in september 2022. Bij vermissingen kan het zijn dat een persoon bewust even van de radar wil blijven. De politie besluit na 48 uur of een vermissing als urgent of niet urgent wordt aangemerkt. We hebben in deze zaak getuigen gehoord en ook de melder gesproken.  Met het verstrijken van de tijd is het scenario van een bewuste vrijwillige verdwijning steeds minder aannemelijk geworden. De afgelopen maanden is er nader onderzoek verricht, ook naar het gebruik van persoonsgegevens van de man na zijn verdwijning. Onder andere daaruit kon het onderzoeksteam opmaken dat het meest aannemelijk scenario is dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen en niet vrijwillig is vertrokken. Dat heeft geleid tot de aanhouding en doorzoeking vandaag.

Enorme impact in de wijk We begrijpen dat dit een enorme impact heeft op de wijk. Het onderzoek vindt de komende dagen plaats, dat betekent dat er veel beweging in en om de woning zichtbaar en hoorbaar zal zijn. De wijkagent is uiteraard ook beschikbaar om vragen te beantwoorden. Mocht u willen spreken met de wijkagent over de impact of andere vragen willen stellen, dan kunt u altijd contact opnemen.

Heeft u meer informatie of hebt u de afgelopen tijd in en/of om de woning aan het Colosseum verdachte situaties/ voertuigen gezien? Dan komen wij graag met u in contact. We zijn op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de afgelopen maanden. We realiseren ons heel goed dat er een langere tijd verstreken is, maar hoe klein de informatie voor u ook lijkt, alles informatie kan bruikbaar zijn voor het onderzoek. Contact opnemen kan via 0900 8844 of via politie.nl. Wilt u liever anoniem informatie delen, dat is dat ook mogelijk. Dat kan via MeldMisdaadAnoniem, via 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl We verwachten de komende dagen geen nieuwe updates te kunnen geven in dit onderzoek. Mocht dat wel het geval zijn, dan wordt dit actief gecommuniceerd via het Twitteraccount Pol_Gelderland en via politie.nl.


» Politie.nl

Kaart nieuws Elst. Locatie nieuws: 51.92000 / 5.86146 Colosseum
Colosseum in Elst


woensdag 24 mei 2023, 15:28 uur
Buurman na vondst dode: 'Hoe kun je het zolang verborgen houden?'
Omroep GelderlandIn een woning aan het Colosseum in Elst is dinsdag een lichaam gevonden. De politie gaat ervan uit dat het om de 57-jarige man gaat, die al maanden vermist is. Een 56-jarige vrouw is aangehouden. Volgens een buurman gaat het om een stel. "De buurt is geschokt. Vlak naast je deur, dat verwacht je niet."
» Omroep Gelderland
woensdag 24 mei 2023, 11:32 uur
Dode gevonden in Elst: 'Hoe kun je het zolang verborgen houden?'
Omroep GelderlandIn een woning aan het Colosseum in Elst is dinsdag een lichaam aangetroffen. De politie gaat ervan vanuit het om de 57-jarige man gaat, die al maanden vermist is. Een 56-jarige vrouw is aangehouden voor betrokkenheid bij de vermissing en de dood van de man. De buurt is geschokt.
» Omroep Gelderland
dinsdag 23 mei 2023, 20:56 uur
Lichaam vermiste man (57) na 8 maanden gevonden in huis Elst, vrouw opgepakt
NU.nlDe politie heeft dinsdag tijdens een zoektocht in een woning in Elst een lichaam gevonden. Het gaat vermoedelijk om het stoffelijk overschot van een 57-jarige man die al sinds september vorig jaar vermist was.
» NU.nl
dinsdag 23 mei 2023, 20:03 uur
Lichaam gevonden in doorzochte woning Elst
Omroep GelderlandDe politie heeft dinsdag een lichaam aangetroffen in de woning aan het Colosseum in Elst, waar al de hele dag onderzoek werd gedaan. De politie gaat ervan uit dat het om de 57-jarige man gaat, die al vele maanden vermist is.
» Omroep Gelderland
dinsdag 23 mei 2023, 19:27 uur
Lichaam gevonden in woning in Elst: politie gaat uit van vermiste man (57)
de GelderlanderDe politie heeft dinsdag een lichaam gevonden in een woning aan het Colosseum in Elst. De vondst werd gedaan na een doorzoeking in het huis en de aanhouding van een 56-jarige vrouw, die verdacht wordt van betrokkenheid bij de vermissing van een man (57).
» de Gelderlander
dinsdag 23 mei 2023, 11:40 uur
Vrouw (56) opgepakt in zaak vermiste man die waarschijnlijk dood is
Omroep GelderlandDe politie heeft dinsdagmorgen een 56-jarige vrouw uit Elst aangehouden. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de vermissing en vermoedelijke dood van een 57-jarige plaatsgenoot.
» Omroep Gelderland
dinsdag 23 mei 2023, 11:05 uur
FOTO UPDATE: Overleden persoon aangetroffen in woning na politieonderzoek in Elst
Gelre NieuwsELST – In verband met het onderzoek naar een 57- jarige man, die sinds september 2022 vermist is, vond dinsdag een doorzoeking in een woning aan het Colosseum plaats. Tijdens de doorzoeking in de woning heeft het onderzoeksteam een overleden persoon aangetroffen. Nader onderzoek moet uitwijzen of het inderdaad om de 57- jarige vermiste man […]
» Gelre Nieuws
dinsdag 23 mei 2023, 10:50 uur
Vrouw in Elst opgepakt voor betrokkenheid bij mogelijk overlijden van vermiste man: ‘Bizar joh’
de GelderlanderEen vrouw (56) is vanochtend aangehouden in Elst. Dit in verband met de vermissing van een man (57) uit dezelfde plaats. De politie gaat uit van een misdrijf, maar heeft het stoffelijk overschot van de man nog niet gevonden.
» de Gelderlander



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: NU.nl
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Elst

4 april 08:15Wiel breekt af na eenzijdig ongeval , inzittenden ongedeerd
28 maart 12:24Nachtelijke vuurzee in doodnormale straat verwoest auto’s: ‘What the fuck is hier gebeurd?’
26 maart 17:41Moord met bijl op partner: 18 jaar cel en toezicht
22 maart 13:24Twee jaar cel geëist tegen 'appende' man die grootouders en kleinkind doodreed
22 maart 08:20Politie haalt vrouw uit woning vol rook
13 maart 18:31Briefje in spookauto met opmerkelijke boodschap • ‘Kaboutermoord’ op kinderboerderij
13 maart 16:07Kleine panters uit woning gehaald
21 februari 06:59Auto eindigt in greppel na inhaalactie
30 december 08:15Auto raakt van de weg en belandt in water, bestuurder gewond
18 december 18:04Grote hoeveelheid (illegaal) vuurwerk gevonden in rijtjeshuis
29 november 10:28Verzorger (26) verdacht van ontucht met dementerende vrouw (83) in tehuis: ‘Had jeukende steek’
9 november 15:03Dode gevonden in Waal bij Gendt
6 oktober 18:27Onvoldoende bewijs dat man zijn logee zestien keer seksueel misbruikte. ‘Ik sliep ook’
3 oktober 11:44Automobilist uit Arnhem raakt zwaargewond bij ongeval op oprit naar A325 bij Elst
8 september 19:57Asielzoeker (15) verdronken in Elst • Aftrap Appelpop in Tiel
7 september 18:34Persoon overleden na mogelijke verdrinking in recreatieplas
26 juni 10:14In dit hypermoderne ziekenhuis weet je sneller wat je mankeert
17 juni 08:05Grootschalige reddingsactie zonder slachtoffer
15 juni 12:16Opnieuw onderzoek in woning Elst waar het lichaam van Wim (57) maandenlang werd verborgen
6 juni 12:37Dode in woning Elst blijkt 57-jarige Willem: vermoedelijk slachtoffer van misdrijf
RSS.