menu
zoek

Nieuws Eindhoven

Vluchten Eindhoven Airport gaan dag na storing als vanouds

donderdag 29 augustus 2024, 09:38 uur

EINDHOVEN - Het vliegverkeer op Eindhoven Airport verloopt weer normaal. Vanaf woensdagmorgen lag het vliegschema op de luchthaven volledig overhoop, maar donderdagmorgen is het echter weer ‘business as usual’. ,,De eerste vlucht van vandaag moest rond 07.00 uur vertrekken en dat is ook gebeurd”, zegt een woordvoerster van Eindhoven Airport.

Waar: Belgische vliegveld in Eindhoven

» Brabants Dagblad

Kaart nieuws Eindhoven. Locatie nieuws: Belgische vliegveld
Belgische vliegveld in Eindhoven


donderdag 29 augustus 2024, 08:05 uur
Vluchten Eindhoven Airport gaan dag na storing als vanouds
de TelegraafHet vliegverkeer op Eindhoven Airport verloopt weer normaal, nadat een storing woensdag het vliegschema op de luchthaven overhoop had gehaald. „De eerste vlucht van vandaag moest rond 07.00 uur vertrekken en dat is ook gebeurd”, zegt een woordvoerster.
» de Telegraaf
woensdag 28 augustus 2024, 17:30 uur
Eindhoven Airport kampt vaker met vertragingen: de oorzaken op een rij
Omroep BrabantHet was een drukte van jewelste op Eindhoven Airport. Woensdagochtend konden vluchten niet vertrekken door een landelijke netwerkstoring. Inmiddels is het luchtverkeer langzaamaan weer opgestart, maar dit was de derde keer in anderhalve maand tijd dat de gangen van de luchthaven bomvol vertraagde reizigers stonden.
» Omroep Brabant
woensdag 28 augustus 2024, 15:37 uur
Dit is wat we tot nu toe weten over de storing op Eindhoven Airport
Brabants DagbladEINDHOVEN - Eindhoven Airport werd woensdagochtend vroeg getroffen door een netwerkstoring. Geen enkele vlucht kon meer vertrekken of landen. Duizenden reizigers wachtten op de luchthaven en kregen te horen dat er tot in de middag geen vliegverkeer mogelijk was.
» Brabants Dagblad
woensdag 28 augustus 2024, 15:37 uur
Dit is wat we tot nu toe weten over de storing op Eindhoven Airport
de GelderlanderEINDHOVEN - Eindhoven Airport werd woensdagochtend vroeg getroffen door een netwerkstoring. Geen enkele vlucht kon meer vertrekken of landen. Duizenden reizigers wachtten op de luchthaven en kregen te horen dat er tot in de middag geen vliegverkeer mogelijk was.
» de Gelderlander
woensdag 28 augustus 2024, 15:35 uur
Eerste veiligheidsregio's melden einde systeemstoring, vliegverkeer Eindhoven Airport opgestart
Leeuwarder CourantDe eerste veiligheidsregio’s melden dat de storing met het communicatiesysteem voor hulpdiensten voorbij is. De Veiligheidsregio Utrecht meldt bijvoorbeeld dat het probleem is verholpen.
» Leeuwarder Courant
woensdag 28 augustus 2024, 15:06 uur
Gevolgen storing grotendeels voorbij, eerste vlucht vanaf Eindhoven vertrokken
NU.nlEindhoven Airport is na de grote storing begonnen met het herstarten van het vliegverkeer, meldt de luchthaven woensdag. De eerste vlucht is om 17.02 uur vertrokken. De veiligheidsregio's melden dat de storing in het C2000-netwerk is verholpen. Ook DigiD werkt weer.
» NU.nl
woensdag 28 augustus 2024, 14:25 uur
Eerste vluchten Eindhoven Airport vertrokken na storing
Omroep BrabantNa een hele dag van storing zijn de eerste vluchten op Eindhoven Airport vertrokken. Een aantal vliegtuigen van Transavia vertrokken iets na vijf uur naar Valencia en Malaga. Ook een aantal binnenkomende vluchten staan inmiddels weer gepland.
» Omroep Brabant
woensdag 28 augustus 2024, 14:10 uur
Chaos verwacht bij hotel op Eindhoven Airport door storing
Omroep BrabantEr wordt vanavond 'echt grote chaos' verwacht bij Tulip Inn, het enige hotel op Eindhoven Airport. Dat zegt manager Jacqueline Hompes. Het hotel heeft het nu al drukker dan normaal.
» Omroep Brabant
woensdag 28 augustus 2024, 12:58 uur
Vliegtuigspotter Devid reisde 2,5 uur voor een compleet lege landingsbaan
Omroep BrabantHet is klein leed in vergelijking tot de vele duizenden reizigers die gestrand zijn op Eindhoven Airport. Maar ook Devid Ryckewaert (43) baalt woensdagochtend enorm van de computerstoring op het vliegveld. Hij zat vanuit België tweeëneenhalf uur in de auto om een dagje vliegtuigen te spotten in Eindhoven, maar hij blijft nuchter onder onder de lege start- en landingsbaan.
» Omroep Brabant
woensdag 28 augustus 2024, 11:50 uur
Tot zeker 17.00 uur geen vluchten van en naar Eindhoven Airport door storing
NU.nlHet vliegverkeer op Eindhoven Airport ligt in ieder geval tot 17.00 uur plat, meldt de luchthaven. Reizigers krijgen het advies de actuele vluchtinformatie in de gaten te houden.
» NU.nl
woensdag 28 augustus 2024, 11:38 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport weer opgestart
PZCEINDHOVEN - De processen voor het hervatten van het vliegverkeer op Eindhoven Airport worden weer opgestart. Het vliegveld kampt al uren met een netwerkstoring, waardoor er geen vliegtuigen kunnen opstijgen en landen. Duizenden passagiers worden naar alternatieve luchthavens in België en Duitsland gebracht.
» PZC
woensdag 28 augustus 2024, 11:38 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport weer opgestart
de GelderlanderEINDHOVEN - De processen voor het hervatten van het vliegverkeer op Eindhoven Airport worden weer opgestart. Het vliegveld kampt al uren met een netwerkstoring, waardoor er geen vliegtuigen kunnen opstijgen en landen. Duizenden passagiers worden naar alternatieve luchthavens in België en Duitsland gebracht.
» de Gelderlander
woensdag 28 augustus 2024, 11:38 uur
Vliegverkeer Eindhoven Airport weer opgestart
BN DeStemEINDHOVEN - De processen voor het hervatten van het vliegverkeer op Eindhoven Airport worden weer opgestart. Het vliegveld kampt al uren met een netwerkstoring, waardoor er geen vliegtuigen kunnen opstijgen en landen. Duizenden passagiers worden naar alternatieve luchthavens in België en Duitsland gebracht.
» BN DeStem
woensdag 28 augustus 2024, 11:35 uur
Vliegverkeer op Eindhoven Airport ligt tot zeker vijf uur plat door storing
Omroep BrabantHet vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport ligt woensdag tot zeker vijf uur 's middags volledig stil. Dat komt door een netwerkstoring bij het ministerie van Defensie. In de loop van woensdagochtend zijn al meerdere vluchten geannuleerd.
» Omroep Brabant
woensdag 28 augustus 2024, 11:26 uur
Klagende dames op Eindhoven Airport: 'We missen de wijn'
de TelegraafEen grote storing heeft het vliegverkeer op Eindhoven Airport platgelegd. De storing komt van het Defensienetwerk vandaan. Verslaggever Max van den Broek peilt de stemming onder gestrande reizigers op Eindhoven Airport.
» de Telegraaf
woensdag 28 augustus 2024, 09:58 uur
'Bij de balie zeggen ze: je moet gewoon wachten tot er wat gebeurt'
Omroep BrabantHet is woensdagochtend heel druk op Eindhoven Airport en reizigers weten niet waar ze aan toe zijn. Het vliegverkeer is door een grote netwerkstoring volledig verstoord. Verschillende vertrekkende vluchten zijn al geannuleerd en er is deze woensdag nog geen enkele vlucht vertrokken of geland.
» Omroep Brabant
woensdag 28 augustus 2024, 08:51 uur
Netwerkstoring legt vliegverkeer op Eindhoven Airport plat: ‘Met man en macht aan het werk’
de GelderlanderEINDHOVEN - Op Eindhoven Airport is sinds woensdagmorgen een netwerkstoring. Hierdoor kunnen er geen vliegtuigen opstijgen en landen op het vliegveld. Dat bevestigt een woordvoerder van de luchthaven. ,,Eerste vlucht van 7 uur kon al niet opstijgen.”
» de Gelderlander
woensdag 28 augustus 2024, 08:32 uur
LIVE landelijke storing | Geen vliegverkeer op Eindhoven Airport tot 17:00 uur door storing
de GelderlanderDe grote storing waar onder andere de brandweer, politie en ambulance mee kampen, is het gevolg van een storing op het Defensienetwerk. Door de storing zijn er problemen in het communicatie- en alarmeringssysteem bij de hulpdiensten. Noodnummer 112 is wel gewoon bereikbaar.
» de Gelderlander
woensdag 28 augustus 2024, 08:09 uur
Grote storing legt vliegverkeer plat op Eindhoven Airport, oorzaak onbekend
Dagblad van het NoordenEen grote storing heeft woensdagochtend het vliegverkeer op Eindhoven Airport platgelegd.
» Dagblad van het Noorden
woensdag 28 augustus 2024, 08:06 uur
Grote storing legt vliegverkeer plat op Eindhoven Airport: ’Informatie blijft uit’
de TelegraafEen grote storing heeft het vliegverkeer op Eindhoven Airport platgelegd. Een woordvoerder van de luchthaven bevestigt berichtgeving hierover. De storing komt van het Defensienetwerk vandaan. De systemen die gebruikmaken van dit netwerk liggen plat.
» de Telegraaf
woensdag 28 augustus 2024, 08:04 uur
Tot zeker 17.00 uur geen vliegverkeer op Eindhoven Airport door storing
NOSTot zeker 17.00 uur vanmiddag is er geen vliegverkeer mogelijk vanaf Eindhoven Airport. Al de hele dag kunnen vliegtuigen niet landen of opstijgen op de luchthaven vanwege een storing.
» NOS
woensdag 28 augustus 2024, 08:02 uur
Grote storing op Eindhoven Airport legt vliegverkeer plat, sommige vluchten omgeleid via Duitsland
de StentorOp Eindhoven Airport zorgt woensdagmorgen een storing ervoor dat er geen vliegtuigen opstijgen en landen. De storing zit in de verkeerstoren. Volgens de Marechaussee, die er ook last van heeft, is er sprake van een 'netwerkstoring'.
» de Stentor
woensdag 28 augustus 2024, 07:43 uur
Grote storing op Eindhoven Airport: geen vliegverkeer mogelijk sinds woensdagmorgen
Brabants DagbladEINDHOVEN - Op Eindhoven Airport is sinds woensdagmorgen een storing. Hierdoor kunnen er geen vliegtuigen opstijgen en landen op het vliegveld.
» Brabants Dagblad
woensdag 28 augustus 2024, 07:33 uur
Grote storing op Eindhoven Airport, geen vliegverkeer mogelijk
Omroep BrabantHet vliegverkeer op Eindhoven Airport ligt woensdagochtend volledig stil. Dat komt door een netwerkstoring bij het ministerie van Defensie. Er is deze woensdag nog geen enkele vlucht vertrokken of geland.
» Omroep Brabant



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Eindhoven

12 september 09:06BMW raakt in de slip en knalt op lichtmast in Eindhoven: bestuurder ernstig gewond
11 september 09:27Vrouw gewond bij steekincident in woning; ex-partner aangehouden
11 september 09:26De kleine lettertjes van casino bonussen doorgronden
11 september 04:50Felle brand na explosie bij coffeeshop, ook schade bij naastgelegen café
9 september 06:27Ravage op de weg nadat dronken vrouw botst bij rotonde
8 september 10:49Karwei beschadigd geraakt bij autobranden op parkeerplaats: politie vermoedt brandstichting
8 september 10:43Politie onderzoekt steekincident in woning Eindhoven
7 september 06:45Vrachtwagen verwoest door brand, chauffeur net op tijd wakker
6 september 20:05Sterk De Graafschap verslaat FC Eindhoven en is nu lijstaanvoerder
6 september 14:52Man springt van viaduct in Eindhoven, valt door voorruit auto en belandt op schoot van bestuurder
6 september 14:30Twee arrestaties en doorzoekingen in Brabants drugsonderzoek
5 september 14:21Brand die huis verwoestte, is aangestoken
4 september 17:29Jongen (14) geschept door auto, zwaargewond met traumaheli naar ziekenhuis
4 september 14:40Verdachte (54) steekincident Eindhoven aangehouden door politie
2 september 19:17Straten staan blank na wolkbreuk, code geel inmiddels ingetrokken
30 augustus 21:45Vitesse komt niet verder dan 1-1 tegen Eindhoven
30 augustus 11:00Stelling | De boete voor bestuurders die ernstige ongelukken filmen of fotograferen moet fors omhoog
29 augustus 22:02Man zwaargewond bij ernstig motorongeluk, weg dicht
29 augustus 19:00Feyenoord wacht kraker tegen Man City, PSV ontvangt Slot en Gakpo: bekijk hier de complete loting
29 augustus 09:38Vluchten Eindhoven Airport gaan dag na storing als vanouds
RSS.