menu
zoek

Nieuws Eindhoven

Camerabeelden gezocht na dodelijk schietincident Eindhoven

maandag 24 juni 2024, 16:56 uur

De politie heeft twee aanhoudingen verricht na een melding van een schietincident aan de Rode Kruislaan in Eindhoven. Bij het schietincident raakte een man zwaargewond. Het slachtoffer is een 41-jarige man uit Eindhoven.

Waar: Rode Kruislaan in Eindhoven

De man werd zondagavond 23 juni rond 19.30 uur neergeschoten. Meerdere hulpdiensten ontfermden zich over het slachtoffer en hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Onderzoek De politie startte direct een groot onderzoek naar de schietpartij. Ook werd er volop naar de verdachten gezocht. Al snel troffen we op de Parcivalstraat een auto aan die in verband werd gebracht met het incident. In de omgeving werden twee verdachten aangehouden. Het gaat om twee 19-jarige jongemannen uit Eindhoven. Zij zijn overgebracht naar het bureau voor verder onderzoek. Op de plek van het schietincident en op de locatie van de aangetroffen auto werd een plaats delict ingericht. Rechercheurs en forensische opsporing zijn tot vanochtend bezig geweest met onderzoek op deze locaties. We verzamelen en analyseren op allerlei mogelijke manieren informatie. Zo hopen we met getuigen te spreken en met camerabeelden zicht te krijgen op de mogelijke route die de daders hebben afgelegd. Alle puzzelstukjes zijn in dit onderzoek belangrijk voor het onderzoeksteam om een compleet beeld te krijgen wat zich nu precies heeft afgespeeld. Weet u meer? Woont u in de omgeving van de Rode Kruislaan en Parcivalstraat en heeft u bewakingscamera’s hangen, een deurbelcamera of een dashcam? En wilt u het onderzoek verder helpen? Bekijk dan de beelden van zondagavond 23 juni tussen 19.30 en 20:00 uur dan eens terug. Mogelijk staan de verdachten op het beeld. Deel deze beelden dan met ons via onderstaande tipformulier. Heeft u andere belangrijke informatie voor de recherche? We horen het graag! Alle informatie is welkom. Anoniem kan natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Ook kunt u contact opnemen met Team Criminele Inlichtingen (TCI) via 088-6617734. Het TCI is een van de weinige afdelingen binnen de politie die de identiteit van haar bronnen mag afschermen. Voor uw veiligheid, zijn uw personalia enkel bekend binnen het TCI. Uw personalia worden niet gedeeld met anderen binnen en buiten de politie.                                                                       


» Politie.nl

Kaart nieuws Eindhoven. Locatie nieuws: 51.48139 / 5.47000 Rode Kruislaan
Rode Kruislaan in Eindhoven


maandag 24 juni 2024, 18:26 uur
Twee 19-jarigen opgepakt voor dodelijke schietpartij midden op straat
Omroep BrabantDe twee verdachten die zijn opgepakt voor de dodelijke schietpartij op straat in Eindhoven zondagavond, zijn twee jongens van 19 jaar uit die plaats. Het slachtoffer is een 41-jarige man, ook uit Eindhoven. Hij is later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.
» Omroep Brabant
maandag 24 juni 2024, 14:14 uur
Twee 19-jarigen opgepakt voor dodelijke schietpartij in Eindhoven, slachtoffer is 41-jarige man
de GelderlanderEINDHOVEN - De politie is op zoek naar nog zeker een man die betrokken was bij de dodelijke schietpartij op een 41-jarige man uit Eindhoven zondagavond. Volgens een getuige vluchtten drie mannen weg na het afvuren van de kogels. De politie pakte later twee 19-jarige mannen uit Eindhoven op. Het is nog onduidelijk of een van die twee de schutter is.
» de Gelderlander
maandag 24 juni 2024, 11:37 uur
Dodelijke schietpartij op straat: 'Pistool werd gericht op verpleegkundige'
Omroep BrabantVeel kinderen waren zondagavond getuige van de dodelijke schietpartij van zondagavond aan de Rode Kruislaan in Eindhoven. Op basisschool De Ontmoeting wordt er maandag in de klassen nagepraat over wat er is gebeurd. Ook veel andere buurtgenoten zagen de schietpartij op straat gebeuren, het is het gesprek van de dag in de wijk.
» Omroep Brabant
maandag 24 juni 2024, 09:21 uur
Slachtoffer schietpartij Eindhoven overleden
de TelegraafDe man die zondagavond zwaargewond raakte door een schietpartij op de Rode Kruislaan in Eindhoven, is aan zijn verwondingen overleden.
» de Telegraaf
maandag 24 juni 2024, 09:11 uur
Schietpartij midden op straat: slachtoffer overleden in het ziekenhuis
Omroep BrabantEen man die zondagavond midden op straat werd neergeschoten in Eindhoven, is overleden. Dat meldt de politie. Zondagavond werden er al twee verdachten aangehouden.
» Omroep Brabant
maandag 24 juni 2024, 09:11 uur
Man die zwaargewond raakte bij schietpartij op straat overleden: politie onderzoekt wie hij is
de GelderlanderEINDHOVEN - De man die zondagavond zwaargewond raakte bij een schietpartij aan de Rode Kruislaan in Eindhoven is overleden. Dat meldt de politie maandagmorgen. Agenten zochten onder andere met een helikopter naar de dader(s) en hield twee mannen aan. Ook onderzoekt zij wie de man is.
» de Gelderlander
zondag 23 juni 2024, 23:12 uur
Man zwaargewond bij schietpartij in Eindhoven, twee verdachten opgepakt (VIDEO)
CrimesiteBij een schietpartij aan de Rode Kruislaan in Eindhoven is zondagavond iets na 19.30 een man zwaargewond geraakt. De politie heeft twee verdachten aangehouden en zegt meer aanhoudingen niet uit te sluiten. Het slachtoffer werd neergeschoten bij een auto aan de Rode Kruislaan in stadsdeel Woensel en raakte zwaargewond.
» Crimesite
zondag 23 juni 2024, 21:27 uur
Man op straat in Eindhoven neergeschoten, zwaargewond naar ziekenhuis
NOSIn Eindhoven is in een woonwijk in het stadsdeel Woensel op straat een man neergeschoten. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd, zegt de politie.
» NOS
zondag 23 juni 2024, 20:32 uur
Gewonde bij schietpartij Eindhoven
de TelegraafBij een schietpartij op de Rode Kruislaan in Eindhoven is rond 19.30 uur een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Na de schietpartij heeft de politie twee mannen aangehouden. „Zij zijn overgebracht naar het bureau, zitten vast en worden verhoord”, aldus een politiewoordvoerder.
» de Telegraaf
zondag 23 juni 2024, 20:08 uur
Persoon gewond bij schietpartij Eindhoven, nog geen verdachte aangehouden
BN DeStemEINDHOVEN - Bij een schietpartij aan de Rode Kruislaan in Eindhoven is zondagavond een persoon gewond geraakt. Er is nog geen verdachte aangehouden.
» BN DeStem
zondag 23 juni 2024, 20:08 uur
Man midden op straat in Eindhoven neergeschoten, twee mannen aangehouden
BN DeStemEINDHOVEN - Bij een schietpartij aan de Rode Kruislaan in Eindhoven is zondagavond een man zwaargewond geraakt. De politie is met onder andere een politieheli op zoek naar de dader(s). Twee mannen zijn aangehouden, meerdere aanhoudingen sluit de politie niet uit.
» BN DeStem
zondag 23 juni 2024, 20:03 uur
Man midden op straat in Eindhoven neergeschoten, twee mannen aangehouden
de GelderlanderEINDHOVEN - Bij een schietpartij aan de Rode Kruislaan in Eindhoven is zondagavond een man zwaargewond geraakt. De politie is met onder andere een politieheli op zoek naar de dader(s). Twee mannen zijn aangehouden, meerdere aanhoudingen sluit de politie niet uit.
» de Gelderlander
zondag 23 juni 2024, 19:57 uur
Man neergeschoten midden op straat, politieheli cirkelt boven wijk
Omroep BrabantAan de Rode Kruislaan in Eindhoven is zondag iets na half acht een man op straat neergeschoten, dat meldt de politie. Twee mannen zijn aangehouden, een vluchtauto is een eindje verderop gevonden. De twee verdachten zijn overgebracht naar het bureau, laat een woordvoerder van de politie weten.
» Omroep Brabant



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Eindhoven

18 oktober 02:24Drie gewonden door zware explosie in woning Eindhoven
17 oktober 21:53Na één dag al meer dan 33.000 euro opgehaald voor afgebrand Stroomhuis
17 oktober 21:27Twee zwaargewonden nadat auto tegen lantaarnpaal botst, traumahelikopter ingezet
15 oktober 21:39Verbijstering over Frans lastminutebesluit om PSV-supporters te weren, fans voor veel geld gedupeerd
15 oktober 09:04Ongeval op de A58 bij Oirschot, vertraging richting Eindhoven neemt af
11 oktober 20:58Miljoen illegale sigaretten in beslagen genomen na handel vanuit schuurtje
11 oktober 08:50Met een half miljoen de huizenmarkt op? Voor dit bescheiden rijtjeshuis is dat echt niet genoeg
10 oktober 18:54Na ruzie met Eindhoven: Rijk betaalt alsnog opvang gerepatrieerde Nederlanders
8 oktober 15:19Man (41) krijgt kogel in zijn hoofd na verkeersruzie in Eindhoven
7 oktober 15:40Politie neemt 30 fatbikes mee bij grote controle in Eindhoven
7 oktober 14:49157 nieuwe elektrische bussen voor Arriva: vanaf de zomer rijden ze rond
7 oktober 10:27Week lang geen treinen tussen Tilburg en Eindhoven in Dutch Design Week
6 oktober 10:32Weer Nederlanders uit Libanon gehaald met militair toestel
5 oktober 14:0130 opgevoerde fatbikes door politie meegenomen bij grote controle
5 oktober 13:5317-jarige nepagent gearresteerd omdat hij hoogbejaarde man wilde oplichten
4 oktober 19:34Cel en tbs voor drie broers na geweldsexplosie op Stratumseind
4 oktober 14:12Mpox-virus bij instelling: 'Hopen dat het bij deze 2 gevallen blijft'
4 oktober 10:06Lugubere vondst in Eindhoven: ingepakt ‘lijk’ hangt op zijn kop aan afvoerpijp... of toch niet?
3 oktober 17:23Ook realityster Harrie Snijders opgepakt bij inval in woonwagencentrum in Eindhoven
3 oktober 16:16Man steekt stafford dood die zijn hulphond aanviel en zijn kat doormidden beet
RSS.