menu
zoek

Nieuws Driebergen-Rijsenburg

Overvaller razendsnel aangehouden

zaterdag 6 november 2021, 08:33 uur

Nog geen drie uur nadat een 19-jarige verdachte vrijdagavond 6 november een overval pleegde op een filiaal aan de Traaij in Driebergen, kon hij al worden aangehouden.

Waar: HEMA aan de Traaij in Driebergen-Rijsenburg

De man liep omstreeks 18.20 uur het winkelfiliaal binnen en bedreigde een van de kassamedewerkers met een mes. Hij dwong de medewerker tot afgifte van een geldbedrag en nam ook nog wat snoepgoed mee. Hierna ging de man er lopend vandoor. De politie startte direct een grote zoekactie, waarbij ook Burgernet werd ingezet. Dankzij getuigen die agenten belangrijke informatie gaven en camerabeelden van een nabij gelegen onderneming waarop de man te zien was , kreeg de politie als snel een goed signalement van de verdachte. De foto van de man werd via een applicatie op de diensttelefoons van agenten gezet en een van de agenten herkende daarop de man van eerdere incidenten. De zoektocht werd onverminderd voortgezet en rond 21.00uuur kon die succesvol worden afgerond met de aanhouding van een 19-jarige verdachte uit Capelle aan den IJssel in de omgeving van het overvallen filiaal. De man werd ingesloten en zit uiteraard nog vast.


» Politie.nl


Kaart nieuws Driebergen-Rijsenburg. Locatie nieuws: 52.05244 / 5.28366 HEMA aan de Traaij
HEMA aan de Traaij in Driebergen-Rijsenburg


vrijdag 5 november 2021, 21:34 uur
Politie zoekt getuigen overval
Politie.nlVrijdagavond 6 november omstreeks 18.20 uur overviel een nog onbekende man een winkel aan de Traaij. De politie startte direct een onderzoek en is daarbij op zoek naar de hulp van getuigen.
Die avond betrad een circa 20-30 jarige man het filiaal en bedreigde een van de aanwezige cassieres met een wapen. Hij dwong de cassiere tot afgifte van een geldbedrag en verliet daarna lopend de winkel en verdween in onbekende richting. De politie startte direct een groot onderzoek waarbij ondermeer Burgernet werd ingezet. Een van de burgetnetdeelnemrs meldde dat hij kort na de overval een man zag die zich verdacht ophield bij een geparkeerde auto op de Sperwerkamp. De man voldeed aan het signalement dat door de politie werd verspreid. Vanaf die locatie ontbreekt tot op heden elk spoor van de vermoedelijke dader.

Van de man is het volgende signalement bekend: Man met een blanke huidskleur, leeftijd 20-30 jaar. Hij droeg een trainingspak en een groene muts. Voor zijn gezicht droeg de man een blauw mondkapje. 

Heeft u informatie over de overval? Heeft u wellicht kort voor de overval iets verdachts gezien rond het filiaal aan de Traaij? Bel dan met de politie via 0900-8844.    #foto betreft een stockfoto

» Politie.nl
vrijdag 5 november 2021, 19:42 uur
Hema in Driebergen overvallen: dief (19) met mes neemt geld en snoep mee
RTV UtrechtDRIEBERGEN-RIJSENBURG - De Hema in Driebergen is gisteravond overvallen. De dief bedreigde winkelpersoneel met een mes. Hij nam geld en snoep mee uit de winkel.Na de diefstal in de winkel aan de Traaij zette de politie een grote zoekactie op.
» RTV Utrecht
vrijdag 5 november 2021, 19:41 uur
Gewapende overval op HEMA
HardnieuwsDRIEBERGEN-RIJSENBURG - Vrijdagavond 5 november rond 19.20 uur heeft een overval plaatsgevonden op de HEMA aan de Traaij in Driebergen-Rijsenburg.
» HardnieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws

Meer nieuws uit Driebergen-Rijsenburg

6 november 08:33Overvaller razendsnel aangehouden
30 augustus 18:48Man aangehouden in Driebergen na dreiging met zwaar geweld
15 augustus 13:37Fietsster slaat over de kop bij bushalte in Driebergen
12 juli 16:26Getuigen gezocht van inbraak in Driebergen
6 mei 18:30Politiewagen betrokken bij ongeval
31 oktober 13:54Fietsster gewond na ongeluk met auto in Driebergen-Rijsenberg
25 oktober 22:02Schade door brand bij autosloopbedrijf in Driebergen
5 oktober 08:34Twee bestelbussen verwoest door brand
9 september 10:27Driebergse seniorenwoningen mogelijk gesloopt: 'We willen helemaal niet verhuizen'
30 juni 08:50Huishoudens zonder stroom door stroomstoring
RSS.