menu
zoek

Nieuws Den Haag

Bestuurder rijdt door na aanrijding met 6-jarige jongen

dinsdag 4 oktober 2022, 11:12 uur

Een 6-jarige jongen ligt zwaargewond in het ziekenhuis na een aanrijding. De bestuurder van de auto die hem aanreed is doorgereden. Dit gebeurde maandagavond rond 20:30 uur op de kruising van de Loosduinseweg en de Gaslaan.

Waar: Dierenselaan in Den Haag

Beeld bron: Regio15.nl Een gezin stak de weg over bij een voetgangers oversteekplaats, in de richting van de Engelenburgstraat. De 6-jarige zoon van het gezin was bijna aan de overkant toen er een lichtkleurige auto aan kwam rijden die het rode stoplicht negeert en hem aanrijdt. De bestuurder stopt geen moment. Ook niet als het slachtoffer zwaargewond op de rijbaan blijft liggen. Omstanders hebben direct 112 gebeld. Toen de politie ter plaatse kwam was het slachtoffer buiten bewustzijn. De traumahelikopter is geland en hulpdiensten hebben zich ontfermd over de zwaargewonde jongen. Hij is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Zilvergrijze Toyota Yaris, model 2002-2005 gezocht Uit het eerste onderzoek naar de scherven op straat blijkt dat de bestuurder waarschijnlijk in een lichtgrijze Toyota Yaris model 2002-2005 reed. Door de aanrijding zou deze auto nu schade rechtsvoor moeten hebben. Heeft u dit type auto (met schade) zien rijden in de omgeving? Neem dan contact op met de politie. Beelden en getuigen gezocht De politie is hard op zoek naar de verdachte en doet onderzoek naar de toedracht van deze aanrijding. Heeft u iets gezien of gehoord? Of woont u in de buurt en heeft u wellicht een camera die beelden gemaakt heeft van de aanrijding of de omgeving? Denk bijvoorbeeld aan beveiligings-, deurbelcamera’s, dashcams, etc. Dan kunt u het onderzoek helpen. Niet alleen beelden van de aanrijding zijn nuttig voor het onderzoek, maar alle beelden in de ruime omgeving van de plaats van de aanrijding.   Neem contact op met de politie via 0900-8844. Of klik via onderstaande buttons naar een formulier om tips en beelden direct te uploaden. Liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000. Kijk vanavond mee naar opsporingsprogramma's Vanavond besteden we ook aandacht aan deze zaak in Opsporing Verzocht en Team West. Kijk mee naar Opsporing Verzocht om 20:30 uur op NPO1 en naar Team West op TV West om 17:00 uur. Daarna wordt Team West elk uur herhaald.


» Politie.nl

Kaart nieuws Den Haag. Locatie nieuws: 52.06618 / 4.28202 Dierenselaan
Dierenselaan in Den Haag


woensdag 5 oktober 2022, 11:19 uur
Aangereden jongen (6) nog in kritieke toestand in het ziekenhuis
Omroep WestDe 6-jarige jongen die maandagavond door een auto werd aangereden op de Loosduinseweg in Den Haag, ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. 'Het is nog steeds ernstig, helaas', zegt een woordvoerder van de politie. De bestuurder van de auto reed na de botsing door en wordt nog gezocht.
» Omroep West
dinsdag 4 oktober 2022, 21:50 uur
Jongetje (6) aangereden op zebrapad, automobilist door rood rijdt door
Blik op NieuwsEen 6-jarige jongetje is maandagavond in Den Haag zwaargewond geraakt nadat hij door een auto die door rood licht reed werd aangereden. 'De bestuurder van de auto die hem aanreed is doorgereden. Dit gebeurde maandagavond rond 20.30 uur op de kruising van de Loosduinseweg en de Gaslaan', zo meldt de politie dinsdag.
» Blik op Nieuws
dinsdag 4 oktober 2022, 17:01 uur
Bestuurder en beelden gezocht van auto die doorreed na aanrijding met 6-jarig kind
Omroep WestDe politie is dringend op zoek naar de bestuurder en beelden van een auto die maandagavond doorreed na een aanrijding met een jongen van 6 jaar. Dat gebeurde op de kruising van de Loosduinseweg en de Gaslaan in Den Haag. Het kind ligt zwaar gewond in het ziekenhuis.
» Omroep West
dinsdag 4 oktober 2022, 12:35 uur
Automobilist reed door rood bij aanrijding kind (6) en ging ervandoor
Omroep WestDe automobilist die maandagavond door is gereden nadat hij een 6-jarige jongetje had geschept op de Loosduinseweg in Den Haag, reed door rood. Dat meldt de politie. Na de aanrijding is hij 'geen moment gestopt', zegt de politie, die nu op zoek is naar een lichtgrijze Toyota Yaris met schade rechtsvoor.
» Omroep West
dinsdag 4 oktober 2022, 12:20 uur
Kind (6) zwaargewond na aanrijding, bestuurder ervandoor
de TelegraafEen 6-jarige jongen is maandagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Loosduinseweg en de Gaslaan in Den Haag. De bestuurder, die het rode licht negeerde, is „geen moment” gestopt en doorgereden na het ongeluk, meldt de politie dinsdag.
» de Telegraaf
dinsdag 4 oktober 2022, 12:20 uur
Jongen (6) zwaargewond na aanrijding, automobilist reed door rood en stopte niet
NU.nlIn Den Haag is maandagavond een zesjarige jongen voor de ogen van zijn gezin aangereden door een automobilist. Het kind ligt zwaargewond in het ziekenhuis. De automobilist reed door rood en is na het incident doorgereden. De politie heeft een signalement van de mogelijk betrokken auto gedeeld.
» NU.nl
maandag 3 oktober 2022, 21:23 uur
Kind zwaargewond door aanrijding, dader op de vlucht
Omroep WestOp de Loosduinseweg in Den Haag is een kind geschept door een auto, die daarna doorreed. Dat meldt de politie. Het kind raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De auto, een lichte Peugeot 107, reed weg richting de Oude Haagweg.
» Omroep West
maandag 3 oktober 2022, 18:09 uur
Hagenaar (20) opgepakt voor doorrijden na aanrijden van fietser
Omroep WestEen 20-jarige man uit Den Haag is opgepakt omdat hij ervan wordt verdacht dat hij met zijn auto zondagavond een fietser heeft aangereden. Dat meldt de politie. Daarna zou hij meteen zijn doorgereden.
» Omroep West
maandag 3 oktober 2022, 17:51 uur
Hagenaar opgepakt voor doorrijden na aanrijden van fietser
de TelegraafEen 20-jarige man uit Den Haag is opgepakt omdat hij ervan wordt verdacht dat hij met zijn auto zondagavond een fietser heeft aangereden. Daarna zou hij meteen zijn doorgereden. Bij de botsing verloor de auto het kenteken. Even later werd het voertuig gevonden, het stond in brand.
» de Telegraaf
maandag 3 oktober 2022, 10:21 uur
Uitgebrande auto betrokken bij aanrijding fietser
Omroep WestDe auto die zondagavond uitgebrand is gevonden op de Beekbergenstraat in Den Haag blijkt betrokken te zijn bij een aanrijding met een fietser op de Dierenselaan. Dat meldt de politie. De bestuurder is na de aanrijding doorgereden. De fietser werd zwaargewond achtergelaten.
» Omroep West
zondag 2 oktober 2022, 23:51 uur
Fietser zwaargewond na aanrijding, verderop brandende auto gevonden
de StentorBij een aanrijding met een auto in Den Haag is een fietser zondagavond zwaargewond geraakt. De automobilist is daarna doorgereden. Even verderop is een brandende auto, mogelijk het vluchtvoertuig, teruggevonden.
» de Stentor
zondag 2 oktober 2022, 23:13 uur
Fietser zwaargewond door ongeluk Den Haag, bestuurder rijdt door
de TelegraafEen fietser is zondagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval waarbij een auto was betrokken op de Dierenselaan in Den Haag. De auto ging er na het ongeval rond 22.00 uur direct vandoor, meldt de politie.
» de Telegraaf



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: Omroep West
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Den Haag

29 maart 08:29LIVE | Israël: ‘Hoge commandant Hamas gedood in Al Shifa-ziekenhuis’
28 maart 18:34Brainport en ASML reageren op de 2,5 miljard die de regio krijgt
27 maart 15:44Burger vindt verdwenen politiedossiers van medewerkers Europol
27 maart 13:48Persfotograaf krijgt meerdere vuistslagen tegen hoofd na ongeval, vrouw opgepakt voor mishandeling
26 maart 17:01Schotwond en breuken: beschoten man springt uit flat naar beneden
25 maart 19:30Bewoner moet geld afstaan bij overval, drie mannen gearresteerd
25 maart 15:22Arrestatieteam pakt man op die vrouwen bedreigt
25 maart 13:55Affiliate Marketing voor Casino’s - niet geraakt door het reclameverbod
25 maart 11:13Slachtoffer dodelijk tramongeluk (37) werd mogelijk honderden meters meegesleurd
24 maart 22:56Persoon omgekomen door aanrijding met tram in Den Haag
21 maart 22:28Man opgepakt die brandend voorwerp richting ambassade Israël gooide
19 maart 17:00Groot mes en vuurwapen: eigenaar van avondwinkel twee keer bedreigd en overvallen
19 maart 15:15Gerechtshof: water afsluiten bij kinderen mag niet zomaar
19 maart 14:48Bromfietser (87) overleden na aanrijding met jonge fietser
19 maart 13:18Bron van PFOS-vervuiling in Haagse woonwijk was brandblusbedrijf
17 maart 20:41Man (41) gewond na schietincident, verdachte (38) aangehouden
17 maart 12:14In beeld | Russen in lange rij voor stembus in Den Haag na oproep tot protest
15 maart 21:58ADO Den Haag ziet promotiekansen slinken na nederlaag bij Telstar, FC Groningen naar tweede plek
15 maart 17:25Curator wint kort geding, nu moet hij aan de slag met 16 miljoen komkommers en heel veel paprika's
15 maart 09:20Burgemeester ziet zichzelf als 'subject' van onderzoek naar rellen Eritreeërs in Den Haag
RSS.