menu
zoek

Nieuws Berkel-Enschot

Drugs in woning aangetroffen

donderdag 23 maart 2023, 20:26 uur

Tijdens een bestuurlijke controle in een woning aan de Molenakker zijn vandaag vier blokken met amfetaminepasta en een doos met hennepstekken aangetroffen en in beslag genomen. De 31-jarige bewoner en een 24-jarige man die ook in de woning verbleef zijn aangehouden.

Waar: Molenakker in Berkel-Enschot

Medewerkers van de gemeente en agenten van het politieteam Groene Beemden bezochten vandaag, donderdag 23 maart 2023 omstreeks 11.00 uur, in het kader van een bestuurlijke controle een woning aan de Molenakker in Berkel-Enschot. De aanleiding hiervoor waren meldingen dat er mogelijk drugshandel zou plaatsvinden. Er werd opengedaan door de 31-jarige bewoner. Tijdens de controle werd in de schuur een doos met circa 300 hennepstekjes aangetroffen. In de keuken lagen in het vriesvak vier blokken met een witte substantie. Het blijkt volgens een test te gaan om circa vier kilo amfetaminepasta. Hierop zijn beide mannen aangehouden. De 24-jarige man verzette zich bij zijn arrestatie. Hij staat bekend als veelpleger en stond nog gesignaleerd vanwege een vrijheidsbenemende maatregel.


» Politie.nl


Kaart nieuws Berkel-Enschot. Locatie nieuws: 51.59091 / 5.14771 Molenakker
Molenakker in Berkel-Enschot


vrijdag 24 maart 2023, 11:33 uur
Twee arrestaties voor blokken amfetaminepasta in vriesvak
CrimesiteDe politie heeft donderdagochtend twee verdachten van drugshandel aangehouden in een woning in Berkel-Enschot (bij Tilburg). In een woning aan de Molenakker werden tijdens een bestuurlijke controle vier blokken amfetaminepasta en een doos met circa 300 wietstekken aangetroffen. Medewerkers van de gemeente en agenten van het politieteam Groene Beemden namen donderdagochtend rond 11.00 een kijkje […] Het bericht Twee arrestaties voor blokken amfetaminepasta in vriesvak verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
donderdag 23 maart 2023, 20:51 uur
Blokken amfetaminepasta gevonden in woning, twee mannen opgepakt
Omroep BrabantIn een woning aan de Molenakker in Berkel-Enschot heeft de politie donderdagmorgen vier blokken met amfetaminepasta gevonden. Ook stond er een doos met hennepstekken. De 31-jarige bewoner en een 24-jarige man die ook in de woning was, zijn aangehouden.
» Omroep Brabant
donderdag 23 maart 2023, 20:47 uur
Vier kilo drugs in vriezer in Berkel-Enschot, mannen (31 en 24) aangehouden
Brabants DagbladBERKEL-ENSCHOT - Vier blokken met amfetaminepasta (daarvan kan speed gemaakt worden) en een doos met hennepstekken zijn in beslag genomen bij een controle in een huis in Berkel-Enschot. De 31-jarige bewoner en een 24-jarige man die ook in de woning verbleef zijn aangehouden.
» Brabants DagbladFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Brabants Dagblad

Meer nieuws uit Berkel-Enschot

24 maart 11:33Twee arrestaties voor blokken amfetaminepasta in vriesvak
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?