menu
zoek

Nieuws Bergharen

Bergharen / Batenburg - Getuigenoproep dumpingen vaten

donderdag 26 december 2019, 14:11 uur

Op twee locaties niet ver van elkaar in de gemeente Wijchen werden donderdagmorgen verschillende vaten met drugsafval aangetroffen. Een passant maakte omstreeks 08.30 uur melding van vaten op de Bergharensestraat in Bergharen. Een uur later werden er ook vaten aangetroffen op de Gordenaars in Batenburg.

Waar: Bergharensestraat in Bergharen

De vaten op de Bergharensestraat werden gevonden bij een weiland. De brandweer heeft metingen verricht in verband met mogelijke gevaarzetting. Forensische opsporing kwam vervolgens ter plaatse voor het veiligstellen van mogelijk achtergelaten sporen. Een gespecialiseerd bedrijf draagt zorg voor het afvoeren van de vaten. In Batenburg werden meerdere vaten aangetroffen in een sloot. Daarom kwam ook het waterschap ter plaatse. Het waterschap verrichtte op deze locatie de metingen en zorgt ook voor afvoer van de vaten. De exacte inhoud van de vaten zal door forensisch experts nog nader worden onderzocht.

Getuigenoproep
De politie stelt verder onderzoek in naar beide zaken. Agenten hebben inmiddels enkele getuigen gesproken, maar zoeken voor beide locaties nog meer getuigen. Mensen die donderdagmorgen (of mogelijk al eerder) iets verdachts hebben gezien of gehoord, dat verband kan houden met deze drugsdumpingen, worden verzocht contact op te nemen met basisteam Tweestromenland via 0900-8844. 2019574876 ^MJV

Drugs in Batenburg
Getuigenoproep in Batenburg

» Politie.nl


Kaart nieuws Bergharen. Locatie nieuws: 51.83905 / 5.63879 Bergharensestraat
Bergharensestraat in Bergharen


donderdag 26 december 2019, 09:57 uur
Drugsafval gedumpt bij weiland in Bergharen en sloot in Batenburg
Omroep GelderlandIn Bergharen trof de politie donderdagmorgen vaten met vermoedelijk drugsafval aan. De troep is gedumpt bij een weiland aan de Bergharensestraat in het dorpje bij Wijchen. Even verderop in Batenburg werd ook afval gevonden.
» Omroep GelderlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland

Meer nieuws uit Bergharen

8 januari 14:55Oplegger valt, monteur raakt zwaargewond
9 februari 14:26Politie zoekt verdachte en stuit op xtc in Bergharen
26 december 14:11Bergharen / Batenburg - Getuigenoproep dumpingen vaten
RSS.