menu
zoek

Nieuws Barendrecht

De grootste verlichtingszaak van Nederland vind je hier

maandag 30 mei 2022, 15:34 uur

Straluma is de grootste verlichtingszaak van Nederland. Het familiebedrijf Straluma begon in 1940 als een klein winkeltje waar huishoudelijke apparaten en elektrische materialen werden verkocht in Rotterdam. Na een tijdje werd de collectie uitgebreid met verlichting. In 1972 werd het winkeltje verruild voor een showroom en het assortiment werd vergroot met meubilair en de collectie verlichting werd groter. In de loop der jaren werd het assortiment nog meer verbreed en hier kwam een volledig meubelprogramma uit voort. Er werd een vestiging geopend die gespecialiseerd was in verlichting en in 1997 verhuisden de beide winkels naar een locatie op het industrieterrein in Barendrecht vlakbij Rotterdam.

Het assortiment
Bij Straluma kunt u terecht voor alle soorten binnenverlichting. Of je nou op zoek bent naar design verlichting, lampen voor in huis of voor in jouw kantoor, de grootste lampenzaak van Nederland heeft het in huis. Breng een bezoek aan de showroom om de lampen eens in het echt te bekijken. De showroom is 7500 m2 groot. Hier kun je de producten bekijken en uitproberen.De trendy hanglampen van Straluma mogen niet ontbreken in jouw huis. Een hanglamp is de eyecatcher van elke ruimte en bepaald de sfeer in het interieur. Bij Straluma vind je hanglampen voor verschillende woonstijlen. Vloerlampen of staande lampen horen bij de basisverlichting in jouw huis. Vloerlampen zijn veelal groot en zijn zeer sfeerbepalend. Als je een kamer binnenkomt valt de vloerlamp vaak als eerste op. Combineer daarom jouw interieur op jouw eigen originele manier met deze verlichting.
Plafondlampen zijn bij Straluma te vinden in allerlei verschillende vormen en woonstijlen. Maak uw interieur af met een plafondlamp die opvalt of verlicht de kamer met elegante spots verwerkt in het plafond.Tafellampen van Straluma zorgen voor extra sfeer in uw huis. Met tafellampen kun je meer kleuraccenten aan jouw interieur toevoegen. Bij Straluma is er voor elke woonstijl een tafellamp te vinden die precies past bij jouw wensen en inrichting.

Webshop
In de webshop van Straluma kun je de laatste trends op verlichtings gebied vinden. Naast de fysieke winkel hebben zij namelijk een webshop. In de webshop zijn ongeveer 1500 lampen te zien. De producten die in de webshop te zien zijn voeren zij ook echt in de winkel. In de webshop kun je eerst bepalen wat jouw stijl is. Alle bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij jou thuis bezorgd via PostNL, UPS of de eigen bezorgservice. Wil je toch de producten eerst bekijken en voelen? Kom dan langs in de showroom in Barendrecht. Straluma is zeven dagen per week geopend en heeft meer dan 9000 lampen in het assortiment.

Uw voordelen
Bij Straluma kun je verlichting vinden in alle prijsklassen. Je krijgt altijd 30 dagen bedenktijd. Op al de lampen bieden zij jou twee jaar garantie. Heb jij een lamp gekocht bij Straluma maar is deze kapot gegaan? De reparatieservice van Straluma lost het probleem op. Met de reparatieservice kun je ook na de wettelijke garantietermijn blijven genieten van jouw verlichting.
Straluma kan samen met jou een volledig lichtplan opstellen. De lichtadviseurs bespreken samen met jou jouw wensen en behoeften en vertalen dit naar een overzichtelijk lichtplan en lichtadvies. De lichtadviseurs geven deskundig advies en stellen een vrijblijvend lichtadvies op speciaal voor jou en jouw woning.
Ben jij nu benieuwd geworden en wil jij graag advies over de verlichting in jouw woning of gewoon wat meer informatie? Je kan altijd contact opnemen met Straluma. De klantenservice is telefonisch en via de e-mail bereikbaar.






Meer nieuws uit Barendrecht

18 maart 21:29Snelweg weer open na herstel van het asfalt na ongeluk met vrachtwagen
18 maart 11:27Getuigen gezocht na overval op woning
23 december 19:25Stel uit Barendrecht valt in de prijzen met jackpot van 1,5 miljoen
29 november 16:12Buren aangeslagen na dodelijk ongeluk met scootmobiel in sloot: 'Het is een levensgevaarlijk punt'
3 november 18:06Anwar El Ghazi reageert op ontslag door Mainz: ‘Niets vergeleken met de hel in Gaza’
3 oktober 15:35Buren geschokt na fatale garagebrand: 'Hij had niks met de brandende auto's te maken'
25 juli 09:46Nederlandse ‘leider’ cybercriminelen opgepakt in Brazilië
5 juni 22:31VVSB moet week wachten en treft dan SteDoCo of TEC in nacompetitie
11 april 21:16Video | Brandweerwagen ligt gekanteld op weg in Barendrecht
29 maart 11:24Agenten doen aangifte poging doodslag na inrijden op politie
31 januari 18:56Wandelaar treft dode man aan bij Oude Maas in Barendrecht
11 januari 13:58Veertien minderjarigen gearresteerd op verdenking van straatroof in Barendrecht
11 december 18:02Politie lost waarschuwingsschot na melding vuurwapen in Barendrecht
3 december 16:24ACV nieuwe koploper in de Derde Divisie
10 november 14:22Wie weet meer over explosie bij winkel Barendrecht
26 september 20:361822 kilo cocaïne aangetroffen in vrachtwagen bij Barendrecht
22 september 12:49Man (25) rijdt 20-jarige aan en botst tegen huis in Sint Willebrord, waarna gevecht uitbreekt
3 augustus 18:50Tweede verdachte opgepakt om beschieting Barendrecht
29 juli 20:06Rotterdammer (21) opgepakt voor beschietingen woning in Barendrecht
28 juli 15:2737-jarige Rotterdammer aangehouden na steekincident bij afrit A15
RSS.