menu
zoek

Nieuws Baambrugge

Konijnen met grof geweld vermoord in Baambrugge

dinsdag 4 augustus 2020, 11:12 uur

Op zaterdagmiddag 18 juli trof de eigenaar van de hobby-/kinderboerderij aan de Grevenstukstraat in Baambrugge tot zijn grote ontzetting twee konijnen dood aan. De kopjes zaten onder het bloed. Ook acht kippen en twee hanen waren verdwenen. Wij zijn op zoek naar getuigen.

Waar: Grevenstukstraat in Baambrugge

Uit forensisch dierenonderzoek blijkt dat de konijnen door bruut geweld om het leven zijn gebracht. De politie heeft buurtonderzoek gedaan. Maar helaas hebben we nog niet kunnen vaststellen wat er precies is gebeurd op de kinderboerderij. Tips? Daarom hebben we je hulp nodig. Weet jij meer over wat er zich heeft afgespeeld bij de kinderboerderij in Baambrugge? Of heb je van vrijdag 17 juli tot zaterdagmiddag 18 juli iets opvallends gezien in de omgeving van de kinderboerderij? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of gebruik onderstaand tipformulier. Reageer je liever anoniem? Bel dan 0800 - 7000.    

Dierenmishandeling in Baambrugge
Getuigenoproep in Baambrugge

» Politie.nl


Kaart nieuws Baambrugge. Locatie nieuws: 52.24813 / 4.99192 Grevenstukstraat
Grevenstukstraat in Baambrugge


dinsdag 4 augustus 2020, 17:55 uur
Konijnen met grof geweld vermoord in Baambrugge
Blik op NieuwsZaterdagmiddag 18 juli trof de eigenaar van de hobby-/kinderboerderij aan de Grevenstukstraat in Baambrugge tot zijn grote ontzetting twee konijnen dood aan. 'De kopjes zaten onder het bloed. Ook acht kippen en twee hanen waren verdwenen. Wij zijn op zoek naar getuigen', zo laat de politie dinsdag weten.
» Blik op Nieuws
dinsdag 4 augustus 2020, 13:44 uur
Konijnen met bruut geweld gedood op kinderboerderij Baambrugge
Hart van NederlandOp een kinderboerderij in het Utrechtse Baambrugge hebben onbekenden afgelopen weekend twee konijnen gedood. Volgens de politie is dat met “bruut geweld” gedaan.
» Hart van Nederland
dinsdag 4 augustus 2020, 12:32 uur
Konijnen op kinderboerderij in Baambrugge vermoord
de TelegraafOp een kinderboerderij in Baambrugge (Utrecht) zijn zaterdag twee konijnen dood aangetroffen. Ook ontdekte de eigenaar dat er acht kippen en twee hanen waren verdwenen. De politie zegt dat uit onderzoek blijkt dat de konijnen „door bruut geweld” om het leven zijn gebracht.
» de Telegraaf
dinsdag 4 augustus 2020, 12:27 uur
Konijnen met grof geweld vermoord op kinderboerderij in Baambrugge
RTV UtrechtBAAMBRUGGE - Op een kinderboerderij aan de Grevenstukstraat in Baambrugge zijn twee konijnen op brute wijze vermoord. Dat concludeert de politie na onderzoek. De eigenaar vond de dieren afgelopen weekend.
» RTV UtrechtFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Baambrugge

19 juni 08:01Toen de Beach Boys naar Baambrugge kwamen: 'Ze waren gewoon onderdeel van de inventaris'
4 augustus 17:55Konijnen met grof geweld vermoord in Baambrugge
RSS.