menu
zoek

Nieuws Apeldoorn

Identiteit overleden vrouw Wenum Wiesel bekend

zondag 26 maart 2023, 10:23 uur

De identiteit van de overleden vrouw die 23 maart jl. werd gevonden in Wenum Wiesel is bekend. Het gaat om een 45-jarige vrouw uit Apeldoorn.

Waar: Wieselseweg in Apeldoorn

Het vermoeden is dat de vrouw elders door een misdrijf om het leven is gebracht en op de vindplek is achtergelaten. Een groot team van rechercheurs is bezig met het onderzoek. Eerder is er al onderzoek gedaan in een woning in Apeldoorn. Over de uitkomsten hiervan kunnen we niks delen. Wel kunnen we melden dat het hier gaat om de woning van de overleden vrouw.

Informatie doorgeven De politie is o.a. bezig met het maken van een tijdlijn. Hier hoort ook bij het uitkijken van camerabeelden en het spreken van getuigen. De politie is nog op zoek naar mensen die de vrouw kennen en haar nog de afgelopen week hebben gesproken of contact hebben gehad met haar. Misschien is hen iets opgevallen. Hoe klein het ook soms lijkt elk detail kan ons helpen in het onderzoek naar wat er precies met de vrouw is gebeurd. U kunt uw tips doorgeven via het tipformulier op www.politie.nl of door te bellen naar de gratis tiplijn 0800-6070. Volledig anoniem melden is ook mogelijk. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie - en dus geen onderdeel van de politie - die niet naar uw gegevens vraagt en uw telefoonnummer niet kan zien. Alleen als uw informatie niet naar u te herleiden valt, wordt uw tip doorgegeven aan de politie, zonder dat uw gegevens bekend worden. MMA is bereikbaar op 0800-7000. MMA is niet van de politie en geeft alleen uw informatie door als het niet naar u te herleiden valt. U kunt ook volledig anoniem digitaal tippen via www.meldmisdaadanoniem.nl

Foto verwijderen De politie plaatste al eerder een foto van de vrouw om zo achter de identiteit te komen. Dit leverde al snel tips op en kon de identiteit vastgesteld worden. De foto is inmiddels van het internet verwijderd en we willen de mensen die deze foto hebben gedeeld vragen deze ook te verwijderen. 2023127807 SP


» Politie.nl


Kaart nieuws Apeldoorn. Locatie nieuws: 52.25126 / 5.92945 Wieselseweg
Wieselseweg in Apeldoorn


maandag 27 maart 2023, 14:59 uur
Wie was Sylvia (45) uit Apeldoorn en hoe kwam ze om het leven? Dit is wat we tot nu toe weten
de StentorEen lichaam, een foto, een naam. Nadat donderdag 23 maart een dode vrouw werd gevonden vlak bij het Paleispark van Het Loo in Apeldoorn, was er sprake van groot alarm bij de politie. Wie is zij? Hoe kwam ze om het leven? En wie is er bij haar dood betrokken? Dit is wat we tot nu toe weten.
» de Stentor
zondag 26 maart 2023, 15:03 uur
Politie: vrouw (45) uit Apeldoorn kwam door misdrijf om het leven (UPDATE)
CrimesiteDe politie heeft zondag de identiteit bekendgemaakt van een overleden vrouw die donderdag werd gevonden in Wenum-Wiesel, een dorp in de gemeente Apeldoorn. Het slachtoffer is een 45-jarige vrouw uit Apeldoorn. De recherche vermoedt dat de vrouw op een andere plek door een misdrijf om het leven is gebracht en op de vindplek, vlakbij Paleis […] Het bericht Politie: vrouw (45) uit Apeldoorn kwam door misdrijf om het leven (UPDATE) verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
zondag 26 maart 2023, 13:58 uur
Politie weet door tips wie dode vrouw bij Apeldoorn is, doet verder onderzoek
NU.nlDankzij tips van burgers weet de politie inmiddels wie de dode vrouw is die donderdag in een berm in Apeldoorn is gevonden. Ze was een 45-jarige vrouw uit die gemeente. De politie denkt dat ze ergens anders is gedood en daarna in de buurt van Paleis Het Loo is neergelegd.
» NU.nl
zondag 26 maart 2023, 13:26 uur
Politie weet dankzij tips wie dode vrouw Apeldoorn is, doet verder onderzoek
NU.nlDankzij tips van burgers weet de politie inmiddels wie de dode vrouw is die afgelopen donderdag werd gevonden in een berm in Wenum-Wiesel. Dat is een dorp in de buurt van Apeldoorn. Het blijkt een 45-jarige vrouw uit die stad. De politie denkt dat ze ergens anders is gedood en toen op haar uiteindelijke vindplaats is neergelegd.
» NU.nl
zondag 26 maart 2023, 13:26 uur
Politie zoekt getuigen in groot onderzoek dode vrouw
Omroep GelderlandDe politie maakt bekend dat de overleden vrouw die donderdag in Wenum-Wiesel gevonden is, een vrouw van 45 jaar uit Apeldoorn is. De politie is volop bezig met het onderzoek en zoekt daarom getuigen.
» Omroep Gelderland
zondag 26 maart 2023, 13:19 uur
Identiteit overleden vrouw Wenum Wiesel bekend
Blik op NieuwsDe identiteit van de overleden vrouw die 23 maart jl. werd gevonden in Wenum Wiesel is bekend. Het gaat om een 45-jarige vrouw uit Apeldoorn. Dit maakte de politie bekend
» Blik op Nieuws
zondag 26 maart 2023, 13:12 uur
Groot onderzoek naar dood vrouw uit Apeldoorn
Gelre NieuwsWENUM-WIESEL – Een groot team van rechercheurs is bezig met onderzoek naar de dood van een 45-jarige vrouw uit Apeldoorn. De overleden vrouw werd donderdag gevonden in Wenum-Wiesel, in de buurt van Apeldoorn. De politie vermoedt dat de vrouw ergens anders om het leven is gebracht en op de vindplek, in een berm, is achtergelaten. […]
» Gelre Nieuws
zondag 26 maart 2023, 13:06 uur
Groot onderzoek naar dood vrouw uit Apeldoorn
de TelegraafEen groot team van rechercheurs is bezig met onderzoek naar de dood van een 45-jarige vrouw uit Apeldoorn. De overleden vrouw werd donderdag gevonden in Wenum-Wiesel, in de buurt van Apeldoorn.
» de Telegraaf
zondag 26 maart 2023, 12:47 uur
Overleden vrouw in Wenum-Wiesel is 45-jarige Sylvia Steunenberg uit Apeldoorn
de StentorDe vrouw die donderdagochtend dood werd gevonden in een bosje bij Wenum-Wiesel is de 45-jarige Sylvia Steunenberg uit Apeldoorn. De woning in Apeldoorn waar de politie uitvoerig onderzoek deed, staat op haar naam. Dat meldt de politie.
» de Stentor
zondag 26 maart 2023, 12:47 uur
Overleden vrouw die gevonden werd bij park achter Paleis Het Loo is 45-jarige Sylvia
de GelderlanderDe vrouw die donderdagochtend dood werd gevonden in een bosje bij Wenum-Wiesel is de 45-jarige Sylvia Steunenberg uit Apeldoorn. De woning in Apeldoorn waar de politie uitvoerig onderzoek deed, staat op haar naam. Dat meldt de politie.
» de Gelderlander
zondag 26 maart 2023, 12:47 uur
Overleden vrouw die gevonden werd bij park achter Paleis Het Loo is 45-jarige Sylvia uit Apeldoorn
de StentorDe vrouw die donderdagochtend dood werd gevonden in het park achter Paleis Het Loo is de 45-jarige Sylvia Steunenberg uit Apeldoorn. De woning in Apeldoorn waar de politie uitvoerig onderzoek deed, staat op haar naam. Dat meldt de politie.
» de Stentor
zaterdag 25 maart 2023, 10:38 uur
Onderzoek naar dode vrouw uit Apeldoorn nog in volle gang: Dit is wat we tot nu toe weten
de StentorDe politie weet wie de vrouw is die donderdag werd aangetroffen in de bosjes aan de Wieselseweg bij Apeldoorn. Haar identiteit werd vastgesteld na het verspreiden van een foto. Vermoedelijk is de vrouw door een misdrijf om het leven gekomen. Dit is wat tot nu toe over de zaak weten.
» de Stentor
vrijdag 24 maart 2023, 21:34 uur
Buurt in Apeldoorn geschrokken over mogelijk misdrijf na vondst dode vrouw: ‘Dit bedenk je niet’
de StentorDe forensische recherche doet volop onderzoek in een woning aan de Lange Grafte, een nieuwbouwstraat bij het centrum van Apeldoorn. De politie maakte vanavond bekend te weten wie de overleden vrouw is die donderdagochtend levenloos werd aangetroffen in de bosjes aan de Wieselseweg. Buren herkennen haar als hun buurvrouw.
» de Stentor
vrijdag 24 maart 2023, 21:18 uur
'Hier woont die vrouw van de foto', klinkt het bij onderzoek in Apeldoorn
Omroep GelderlandEen deel van de middag en de hele avond heeft er onderzoek plaatsgevonden in een woning aan de Lange Grafte in Apeldoorn. De politie heeft bevestigd dat het onderzoek verband houdt met de vondst van een overleden vrouw, een paar kilometer verderop in de bossen bij Wenum-Wiesel. Van die dode vrouw deelde de politie eerder een foto.
» Omroep Gelderland
vrijdag 24 maart 2023, 19:33 uur
Identiteit gevonden dode vrouw bekend, onderzoek in woning
de TelegraafDe identiteit van de dode vrouw die donderdagmorgen in het Gelderse Wenum-Wiesel in de buurt van Apeldoorn werd gevonden, is bekend. Eerder vrijdag deelde de politie een foto van de vrouw, die waarschijnlijk om het leven is gebracht, om de identiteit te achterhalen. Inmiddels is een onderzoek gaande in een woning in Apeldoorn in verband met de vondst van de dode vrouw.
» de Telegraaf
vrijdag 24 maart 2023, 19:07 uur
Identiteit overleden vrouw Apeldoorn bekend, politie doet onderzoek in woning
de GelderlanderDe politie heeft de identiteit vastgesteld van de vrouw die donderdag aan de rand van het Paleispark van Het Loo bij Apeldoorn dood werd aangetroffen. Zij is afkomstig uit Apeldoorn. Er wordt sinds vanmiddag onderzoek gedaan in een woning bij het centrum van de stad.
» de Gelderlander
vrijdag 24 maart 2023, 18:18 uur
Onderzoek in woning na vondst dode vrouw
Gelre NieuwsAPELDOORN – In verband met de vondst van de dode vrouw in Wenum-Wiesel is de politie vrijdagmiddag bezig met onderzoek in een woning aan de Lange Grafte in Apeldoorn, meldt Omroep Gelderland. Bij de woning staan meerdere politievoertuigen en een tent van de Forensische Opsporing. Een politiewoordvoerder meldt dat het onderzoek te maken heeft met […]
» Gelre Nieuws
vrijdag 24 maart 2023, 18:08 uur
Identiteit dode vrouw bekend, politie doet onderzoek in woning Apeldoorn
Omroep GelderlandIn verband met de vondst van de dode vrouw in Wenum-Wiesel is de politie vrijdagmiddag bezig met onderzoek in een Apeldoornse woning. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. De identiteit is volgens de politie inmiddels ook bekend, het gaat om een vrouw uit Apeldoorn.
» Omroep Gelderland
vrijdag 24 maart 2023, 18:07 uur
Onderzoek in woning Apeldoorn na vondst dode vrouw
Omroep GelderlandIn verband met de vondst van de dode vrouw in Wenum-Wiesel is de politie vrijdagmiddag bezig met onderzoek in een Apeldoornse woning. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie.
» Omroep Gelderland
vrijdag 24 maart 2023, 17:43 uur
Dode vrouw naast paleispark Het Loo: politie deelt foto en doorzoekt woning bij centrum Apeldoorn
de StentorDe vrouw die donderdag aan de rand van het Paleispark van Het Loo bij Apeldoorn dood werd aangetroffen, is mogelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Omdat de identiteit van de vrouw nog niet bekend is, deelt de politie een foto van haar. Bij een woning in Apeldoorn doet de politie onderzoek in verband met de vondst van de vrouw.
» de Stentor
vrijdag 24 maart 2023, 13:35 uur
Identiteit gevonden dode vrouw bij Apeldoorn bekend na tonen foto
Gelre NieuwsWENUM-WIESEL – De dode vrouw die donderdagmorgen in het Gelderse Wenum-Wiesel bij Apeldoorn werd gevonden, is waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen. De politie toonde vrijdagochtend een foto van haar gezicht om haar identiteit te achterhalen. Vrijdagmiddag maakt de politie bekend dat de identiteit van de vrouw bekend is en vraagt mensen om […]
» Gelre Nieuws
vrijdag 24 maart 2023, 13:30 uur
Vrouw bij Apeldoorn mogelijk omgebracht, politie toont foto
de TelegraafDe dode vrouw die donderdagmorgen in het Gelderse Wenum-Wiesel bij Apeldoorn werd gevonden, is waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen. De politie toont vrijdag een foto van haar gezicht om haar identiteit te achterhalen.
» de Telegraaf
vrijdag 24 maart 2023, 13:04 uur
Politie deelt foto van overleden vrouw Apeldoorn: wie is zij?
de StentorDe vrouw die donderdag aan de rand van het Paleispark van Het Loo bij Apeldoorn dood werd aangetroffen, is mogelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Omdat de identiteit van de vrouw nog niet bekend is, deelt de politie een foto van haar.
» de Stentor
vrijdag 24 maart 2023, 11:49 uur
Overleden vrouw bij Apeldoorn mogelijk door misdrijf om het leven gebracht: Politie deelt foto
de StentorDe vrouw die donderdag aan de Wieselseweg bij Apeldoorn dood werd aangetroffen, is mogelijk door een misdrijf om het leven gebracht. Dat meldt de politie. Omdat de identiteit van de vrouw nog niet bekend is, deelt de politie een foto van haar.
» de StentorFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: Omroep Gelderland
Foto: de Telegraaf
Foto: Omroep Gelderland
Foto: de Telegraaf
Foto: Omroep Gelderland
Foto: de Telegraaf
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Apeldoorn

1 juni 17:10Wielrenner (14) ligt in coma: 'We zijn erg geschrokken en ontdaan'
30 mei 17:07Slachterij legt productie in Apeldoorn stil wegens vrees voor varkenspest, test valt negatief uit
30 mei 12:48Vervaagde haaientanden op kruising in Apeldoorn oorzaak van aanrijding met twee jonge fietsers
25 mei 19:00Levenswerk van ouders Esther verwoest door enorme brand: ‘Tranen liepen over mijn wangen’
24 mei 18:59Opruimen asbest na grote brand Apeldoorn kan nog weken gaan duren
22 mei 09:32Buurtbewoner blust nachtelijke camperbrand in badjas met tuinslang
22 mei 08:11Auto slaat over de kop in Apeldoorn, bestuurder naar ziekenhuis
21 mei 13:57Opruimen van stukjes asbest in Apeldoorn van start: ‘Haal het niet zelf weg’
20 mei 11:04Massale vechtpartij in uitgaansgebied Apeldoorn: twee mannen neergestoken
20 mei 00:52Scooterrijder ernstig gewond bij botsing met fietser
19 mei 15:39Brandweerman gewond tijdens ‘binnenaanval’ bij zolderbrand
17 mei 15:29Technische storing op A50 tussen Arnhem en Apeldoorn zorgt voor lange files
15 mei 10:34Reparatie waterleiding Apeldoorn laat op zich wachten: de bovenbuurman is met vakantie
14 mei 15:59Container met accu’s in brand bij autodealer
4 mei 21:00Apeldoorn legt happy hour onder vergrootglas
30 april 18:32Eddy Kuiper redt man uit water in Apeldoorn: ‘Nooit zomaar het water in, heb ik altijd geleerd’
27 april 11:42Boze campingbewoner gooit stoel tijdens informatiebijeenkomst
19 april 15:53Man aangehouden voor dodelijk ongeval in Apeldoorn
15 april 10:27Video | Zo ziet het ondergronds uitgebreide Paleis Het Loo eruit
12 april 07:00Vrouw (85) zwaargewond bij uitslaande brand in Apeldoorn, vier woningen onbewoonbaar
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?