menu
zoek

Nieuws Angeren

Politie ontdekt drugslab in het buitengebied

dinsdag 11 mei 2021, 16:45 uur

Bij een doorzoeking van een bedrijfslocatie aan de Scherpekamp in het buitengebied van Angeren ontdekten rechercheurs dinsdagochtend 11 mei een drugslab. De omvang van het lab en welke drugs er werden gemaakt wordt op dit moment in kaart gebracht. Er werden nog geen aanhoudingen verricht.

Waar: Scherpekamp in Angeren

Met mooi weer het buitengebied in? Houd je oren, ogen en neus open!
Criminelen willen geen pottenkijkers bij hun activiteiten. Daarom kiezen ze bij voorkeur voor afgelegen locaties voor een drugslab. Het lab in Angeren is daarvan een goed voorbeeld, het ligt in het buitengebied. Datzelfde buitengebied weten we met z’n allen bij mooi weer goed te vinden om er te wandelen of te fietsen. Al die ogen, oren en neuzen zijn van groot belang! Want onze veiligheid is iets van ons allemaal en om drugscriminelen te stoppen, is het noodzakelijk dat we met z’n alleen een stap vooruit zetten. Zie of hoor je iets verdachts of ruik een verdachte chemische geur in het buitengebied? Meld het dan bij de politie. Wij nemen dit soort meldingen altijd serieus. De melding kan maar zo het ontbrekende puzzelstukje in een onderzoek zijn, waardoor we een drugslab op het spoor komen.

Anoniem melden is echt anoniem
We begrijpen goed dat het melden van (vermoedens van) criminele activiteiten beangstigend kan zijn. Maar meldingen en tips van burgers zijn onmisbaar bij de aanpak van criminaliteit. Daarom kun je vermoedens of informatie anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem. De medewerkers zijn getraind om anonimiteit te beschermen. Er wordt geen herleidbare informatie vastgelegd en doorgestuurd. De naam van de melder komt niet in dossiers terecht. Meer weten over hoe dit werkt? Kijk dan op de website van M. Anoniem melden kan heel eenvoudig via Meld Misdaad Anoniem door te bellen naar 0800-7000 of te mailen naar www.meldmisdaadanoniem.nl.  

Politie zet speciale eenheid in
Drugslabs worden opgezet en gerund door zware criminelen. Die deinzen er niet voor terug om geweld te gebruiken. Daarom neemt de politie bij acties tegen drugslabs het zekere voor het onzekere en wordt een speciale eenheid ingezet. Die agenten kunnen zich toegang verschaffen tot elke locatie, ze kunnen onderzoeken of er gevaar is door bijvoorbeeld gebruikte chemicaliën en ze kunnen verdachten aanhouden. Ook hebben ze de middelen om te reageren als verdachten gewelddadig worden. De speciale eenheid zette ook in Angeren de eerste stap naar binnen. FjB

Drugs in Angeren
Getuigenoproep in Angeren
Georganiseerde criminaliteit in Angeren

» Politie.nl

Kaart nieuws Angeren. Locatie nieuws: 51.90896 / 5.95936 Scherpekamp
Scherpekamp in Angeren


woensdag 12 mei 2021, 11:47 uur
Eigenaar werf schrikt zich rot van vondst drugslab: ‘Ik werd gebeld: Ze rammen de poort door’
de GelderlanderANGEREN - Hij is enorm geschrokken en vindt het ook wel eng. De wereld van eigenaar Bas Peters van Peters Maritiem in Angeren is sinds dinsdagochtend niet meer hetzelfde. De politie vond na een spectaculaire inval een drugslab in een container op zijn terrein aan de boorden van de Nederrijn.
» de Gelderlander
dinsdag 11 mei 2021, 20:34 uur
Drugslab in zeecontainer op scheepswerf
CrimesiteIn een zeecontainer die op een scheepswerf in Angeren (Gelderland) staat heeft de politie dinsdag een drugslab aangetroffen. De eigenaar van de werf is stomverbaasd. Scheepswerf Peters Maritiem bestaat al dertig jaar en stalt en onderhoudt boten en verhuurt daarnaast containers.
» Crimesite
dinsdag 11 mei 2021, 18:08 uur
Drugslab ontdekt bij scheepswerf buitengebied Angeren
Blik op NieuwsDinsdagochtend heeft de politie, bij een doorzoeking van een bedrijfslocatie aan de Scherpekamp in het buitengebied van het Gelderse Angeren, een drugslab ontdekt. Dit meldt de politie dinsdag.
» Blik op Nieuws
dinsdag 11 mei 2021, 16:03 uur
'Alles leek in orde', eigenaar scheepswerf totaal verrast door drugslab
Omroep GelderlandEen joekel van een politievoertuig ramt dinsdag zonder pardon de poort en binnen paar tellen staat het hele bedrijf vol agenten. Bas Peters van scheepswerf Peters Maritiem in Angeren weet simpelweg niet wat hij meemaakt als de politie een drugslab op zijn terrein binnenvalt.
» Omroep Gelderland
dinsdag 11 mei 2021, 13:16 uur
Drugslab aangetroffen na politie-inval op terrein van scheepswerf in Angeren
Gelre NieuwsANGEREN – De politie heeft aan de Scherpekamp in Angeren een inval gedaan bij een scheepswerf. Hier bleek later een drugslab te zitten, zo meldt de politiewoordvoerder. De politie viel met onder andere een gepantserd voertuig, een zogeheten BearCat, het terrein binnen.
» Gelre Nieuws
dinsdag 11 mei 2021, 13:08 uur
Politie vindt drugslab in container na inval op terrein scheepswerf
de GelderlanderANGEREN - Op het terrein van een scheepswerf bij Angeren heeft de politie vanochtend een drugslab ontdekt. De politie viel met groot machtsvertoon het terrein binnen. Er is nog niemand aangehouden.
» de Gelderlander
dinsdag 11 mei 2021, 12:44 uur
Politie vindt drugslab op scheepswerf in Angeren
Omroep GelderlandDe politie heeft dinsdag op een scheepswerf in Angeren een drugslab aangetroffen. Dat zat verstopt in een zeecontainer die daarvoor speciaal was ingericht.
» Omroep GelderlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Politie.nl
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Angeren

2 april 11:30Vissers treffen overleden persoon aan in het Pannerdensch Kanaal
12 december 09:36Wolf in de Betuwe, gewoon in woonwijken: ‘Wen d’r maar aan’
17 november 21:58Stoffelijke resten en kleding gevonden bij berging Duits jachtvliegtuig in Gelderese Angeren
24 mei 16:53Archeologen ontdekken 6000 jaar oude graven in Angeren: ’Heel zeldzaam in Nederland’
17 februari 20:51Vrachtwagen met bakstenen kantelt: koeien komen met schrik vrij
4 januari 12:57Wietkwekerij ontdekt op zolder van Angerens woonhuis: bewoonster aangehouden
24 augustus 13:30Na wanhoop nu opluchting in Angeren: nieuwe eigenaren van ‘spookhuis’ krijgen een duimpje
22 juli 11:30Drugscontainer scheepswerf Angeren was goed voor 2,7 miljoen xtc-pillen
12 mei 11:47Eigenaar werf schrikt zich rot van vondst drugslab: ‘Ik werd gebeld: Ze rammen de poort door’
RSS.