menu
zoek

Nieuws Amstelveen

Getuigenoproep zware mishandeling 14-jarige tiener in Amstelveen

dinsdag 27 juli 2021, 10:05 uur

De recherche doet onderzoek naar een zware mishandeling van een 14-jarige meisje in Amstelveen Westwijk. De mishandeling vond maandagmiddag 26 juli 2021 plaats bij een speeltuin in de Albert van Dalsumlaan / Caro van Eyckhof in Amstelveen even voor 14.30 uur.

Waar: Caro van Eyckhof in Amstelveen

Het slachtoffer liep ernstig letsel op door de mishandeling en moest daarvoor behandeld worden in het ziekenhuis. Zodoende was zij maandag nog niet in staat om aangifte te doen, maar deze zal zo spoedig mogelijk worden opgenomen. Volgens getuigen en direct betrokkenen gaat het vermoedelijk om LHBTIQ+-gerelateerd geweld. Waarschijnlijk zou er voorafgaand aan de mishandeling een confrontatie hebben plaatsgevonden tussen het slachtoffer en de verdachten in winkelcentrum Westwijk nabij het Albert Heijn-filiaal. Camerabeelden Er zouden meerdere - vermoedelijk minderjarige - verdachten bij de mishandeling betrokken zijn. Een specifiek signalement zal worden gedeeld zodra de aangifte is opgenomen en camerabeelden zijn geanalyseerd. Onderzoek De recherche is maandag al direct gestart met het onderzoek. Daarbij is het onderzoeksteam bezig zo veel mogelijk beeldmateriaal veilig te stellen uit de omgeving. Daarnaast wordt de kleding van het slachtoffer onderzocht op mogelijke DNA-sporen van de daders. Uiteraard worden ook getuigen nader gehoord. Getuigenoproep De recherche doet een dringend beroep op getuigen met wie nog niet is gesproken om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Daarnaast wil het onderzoeksteam graag bewoners van Westwijk, of mensen die er maandagmiddag tussen 14.00 uur en 14.45 uur verbleven, vragen om beeldmateriaal waarop de mishandeling en/of de verdachten voor, tijdens of na het incident, op te zien zijn ter beschikking te stellen aan de politie. Dat kan van een bewakingscamera zijn, maar ook van een videodeurbel en/of een dashcam. Via het onderstaande tipformulier kunt u uw informatie of beeldmateriaal rechtstreeks uploaden naar het onderzoeksteam. U kunt uw informatie of beelden desgewenst ook anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem. Bel daarvoor 0800-7000 of via de website van M.  BVH 2021153093


» Politie.nl


Kaart nieuws Amstelveen. Locatie nieuws: 52.28121 / 4.82876 Caro van Eyckhof
Caro van Eyckhof in Amstelveen


vrijdag 30 juli 2021, 15:58 uur
Verdachte (14) mishandeling meisje in Amstelveen blijft langer vastzitten
NU.nlDe veertienjarige jongen die verdacht wordt van betrokkenheid bij de mishandeling van een eveneens veertienjarige meisje in Amstelveen moet nog zeker twee weken in voorlopige hechtenis blijven. Dat heeft de kinderrechter vrijdag bepaald, meldt de rechtbank in Amsterdam.
» NU.nl
vrijdag 30 juli 2021, 15:43 uur
Verdachte van mishandelen 14-jarige Frédérique langer vast
NOSDe minderjarige jongen die wordt verdacht van de mishandeling van de 14-jarige Frédérique in Amstelveen blijft langer vastzitten. De kinderrechter heeft zijn voorlopige hechtenis met twee weken verlengd.
» NOS
vrijdag 30 juli 2021, 15:37 uur
Minderjarige verdachte (14) van mishandeling Frédérique blijft langer vastzitten
BN DeStemDe 14-jarige jongen die verdacht wordt van betrokkenheid bij de mishandeling van de eveneens 14-jarige Frédérique in Amstelveen moet nog zeker twee weken in voorlopige hechtenis blijven. Dat heeft de kinderrechter vrijdag bepaald, meldt de rechtbank in Amsterdam.
» BN DeStem
vrijdag 30 juli 2021, 07:43 uur
Minderjarige verdachte van mishandeling Frédérique voorgeleid
de TelegraafDe 14-jarige jongen die wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling van de 14-jarige Frédérique in Amstelveen wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die bepaalt of hij langer vast moet blijven zitten.
» de Telegraaf
donderdag 29 juli 2021, 17:32 uur
Mishandelde Frédérique (14) reageert: 'Ik vind woede overbodig'
NOSHet gaat naar omstandigheden goed met de 14-jarige Frédérique uit Amstelveen, die maandag door een 14-jarige jongen werd mishandeld. "Een aantal tanden is kapot, maar voor de rest heb ik geen pijn. Ook helemaal niet aan mijn neus", zegt Frédérique in een telefonisch gesprek met het NOS Jeugdjournaal.
» NOS
donderdag 29 juli 2021, 15:42 uur
Minderjarige verdachte mishandeling Fréderiqué (14) vrijdag voorgeleid
NU.nlDe veertienjarige jongen uit Amstelveen die wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling van de veertienjarige Frédérique in Amstelveen wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die bepaalt of de verdachte langer vast moet blijven zitten.
» NU.nl
donderdag 29 juli 2021, 15:39 uur
Verdachte (14) van mishandeling Frédérique vrijdag voorgeleid
de TelegraafDe 14-jarige jongen die verdacht wordt van betrokkenheid bij de mishandeling van de 14-jarige Frédérique in Amstelveen wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die bepaalt of de verdachte langer vast moet blijven zitten.
» de Telegraaf
donderdag 29 juli 2021, 13:28 uur
Moeder Frédérique over geweld tegen dochter: ’Legt pijnpunt in de samenleving bloot’
de TelegraafDe zware mishandeling van de 14-jarige Frédérique maandag in Amstelveen Westwijk ‘legt een pijnpunt in de samenleving bloot’. Dat zegt haar moeder, Marjolein van Beek, op Facebook. Ook vindt de moeder dat ‘Frédériques mishandeling niet op zich staat’.
» de Telegraaf
donderdag 29 juli 2021, 11:27 uur
Minderjarige verdachte mishandeling Fréderiqué (14) zit nog vast
NU.nlDe veertienjarige jongen uit Amstelveen die wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling van de veertienjarige Frédérique in Amstelveen zit nog vast. De jongen werd afgelopen dinsdag aangehouden. De politie sluit nog altijd niet uit dat er meer verdachten worden aangehouden.
» NU.nl
donderdag 29 juli 2021, 11:12 uur
Verdachte (14) van mishandeling Frédérique zit nog vast
de TelegraafDe 14-jarige jongen uit Amstelveen die verdacht wordt van betrokkenheid bij de mishandeling van de 14-jarige Frédérique in Amstelveen, zit nog vast. De jongen werd afgelopen dinsdag aangehouden. De politie sluit nog altijd niet uit dat er meer verdachten worden aangehouden.
» de Telegraaf
donderdag 29 juli 2021, 10:55 uur
Al 30.000 kaarten voor mishandelde Frédérique
RTV N-HDe kaarten met beterschapswensen blijven maar binnenstromen bij de afgelopen maandag mishandelde Frédérique uit Amstelveen. Volgens Radio 538, dat eerder deze week de brievenactie startte, zijn het er inmiddels al meer dan 30.000. 
» RTV N-H
donderdag 29 juli 2021, 10:54 uur
Moeder van Frédérique reageert: 'Haar mishandeling legt pijnpunt in samenleving bloot’
PZCDe ernstige mishandeling van de 14-jarige Frédérique uit Amstelveen ‘staat niet op zich en legt een pijnpunt in de samenleving bloot’. Dat zegt haar moeder in een openbaar bericht op Facebook. De 14-jarige jongen uit Amstelveen die verdacht wordt van betrokkenheid bij de mishandeling zit nog vast.
» PZC
donderdag 29 juli 2021, 10:54 uur
Moeder van Frédérique reageert: 'Haar mishandeling legt pijnpunt in samenleving bloot’
de GelderlanderDe ernstige mishandeling van de 14-jarige Frédérique uit Amstelveen ‘staat niet op zich en legt een pijnpunt in de samenleving bloot’. Dat zegt haar moeder in een openbaar bericht op Facebook. De 14-jarige jongen uit Amstelveen die verdacht wordt van betrokkenheid bij de mishandeling zit nog vast.
» de Gelderlander
donderdag 29 juli 2021, 06:30 uur
Frédérique
Dagblad van het NoordenEen kind met een gebroken neus, gezwollen ogen en een trieste uitdrukking vangt mijn blik. Het is Frédérique (14) uit Amstelveen. In elkaar geslagen omdat de tiener geen antwoord gaf op de vraag of die een jongen of een meisje was.
» Dagblad van het Noorden
woensdag 28 juli 2021, 07:11 uur
Jongen van 14 aangehouden voor mishandeling Frédérique
NOSDe politie heeft een jongen van 14 jaar uit Amstelveen aangehouden. Hij heeft misschien iets te maken met de mishandeling van de 14-jarige Frédérique.
» NOS
dinsdag 27 juli 2021, 20:25 uur
Jongen (14) gearresteerd voor mishandeling van meisje in Amstelveen
NU.nlDe politie Amsterdam heeft dinsdagavond een veertienjarige jongen opgepakt die wordt verdacht van betrokkenheid bij de zware mishandeling van de veertienjarige Frédérique in Amstelveen. Volgens getuigen werd zij maandag het slachtoffer van lhbti-gerelateerd geweld.
» NU.nl
dinsdag 27 juli 2021, 20:11 uur
Heel Nederland leeft mee met mishandelde Frédérique (14)
de TelegraafDe zware mishandeling van de 14-jarige Frédérique maandag in Amstelveen Westwijk zorgt in heel Nederland voor woede en afschuw. Inmiddels heeft de politie een 14-jarige verdachte aangehouden. Het vermoeden bestaat dat het gaat om ’lhbti-gerelateerd geweld’.
» de Telegraaf
dinsdag 27 juli 2021, 20:07 uur
Minderjarige jongen aangehouden om mishandeling 14-jarige Frédérique
NOSDe politie heeft een 14-jarige jongen uit Amstelveen aangehouden in verband met de mishandeling van de 14-jarige Frédérique.
» NOS
dinsdag 27 juli 2021, 20:01 uur
14-jarige jongen aangehouden voor mishandeling Amstelveense Frédérique
RTV N-HDe politie heeft een 14-jarige jongen uit Amstelveen aangehouden voor de mishandeling van de eveneens 14-jarige Frédérique gisteren in Westwijk. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten door de politie.
» RTV N-H
dinsdag 27 juli 2021, 20:01 uur
Politie houdt verdachte (14) aan voor mishandeling Frédérique (14) in Amstelveen
de TelegraafDe politie heeft een 14-jarige jongen uit Amstelveen aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de mishandeling van de 14-jarige Frédérique in Amstelveen Westwijk. De politie laat weten meer aanhoudingen niet uit te sluiten.
» de Telegraaf
dinsdag 27 juli 2021, 18:38 uur
Meisje (14) in Amstelveen zwaar mishandeld na vraag over sekse
Blik op NieuwsIn Amstelveen is maandagmiddag een 14-jarig meisje zwaar mishandeld in de Westwijk. 'De mishandeling vond plaats bij een speeltuin in de Albert van Dalsumlaan / Caro van Eyckhof in Amstelveense wijk Westwijk even voor 14.30 uur', zo meldt de politie dinsdag.
» Blik op Nieuws
dinsdag 27 juli 2021, 14:48 uur
Meisje (14) zwaar mishandeld in speeltuin
HardnieuwsAMSTELVEEN - Dinsdagmiddag 27 juli heeft de politie bekendgemaakt dat aan de Caro van Eyckhof in Amstelveen een zware mishandeling heeft plaatsgevonden.
» Hardnieuws
dinsdag 27 juli 2021, 11:20 uur
Politie zoekt getuigen mishandeling meisje, getuigen vermoeden lhbti-geweld
NU.nlDe politie zoekt getuigen van een zware mishandeling van het veertienjarige meisje Frédérique die maandagmiddag plaatsvond in Amstelveen. Volgens de politie is er sprake van meerdere verdachten, die vermoedelijk minderjarig zijn. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.
» NU.nlFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Amstelveen

29 november 21:37Grote criminele organisatie in Amstelveen opgerold
24 november 12:58Tot 20 jaar cel en tbs geëist voor liquidatie Itzhak Meiri in Amstelveen
5 november 18:25Verkeer kan weer door bij Schipholbrug na storing
1 november 15:40Nog 2 van 24 mensen vast na ongeregeldheden bij feest Amstelveen
31 oktober 12:39Relschoppers Amstelveen waren geweigerde gasten bij Eritrees feest
19 oktober 20:14Woning in Amstelveen beschoten, Utrechtse snackbar doelwit explosief
16 oktober 16:16Duikinstructeur overleden na ongeluk in Amstelveens zwembad
4 oktober 09:58Vijf gewonden bij ongeluk met zes voertuigen op A9 richting Amstelveen
1 oktober 14:43Passagiers nachtbus slaan man (21) zwaargewond ziekenhuis in
7 september 11:55‘Bekentenis over liquidatie Amstelveen’
7 augustus 11:07Amstelveense (20) zwaargewond na ongeluk in Duits mountainbikepark
25 juli 18:4525 jaar cel voor liquidatie Rachid Kotar, medeverdachten vrijgesproken
22 juli 11:06Getuigen gezocht van beschieting woning Amstelveen
19 juli 13:40Fietser (86) overleden na aanrijding in Amstelveen
12 juli 23:31Scorende Leurink helpt hockeysters naar halve finale WK
4 juli 10:24Nederlandse hockeysters op WK ook langs Duitsland
22 juni 14:51Vrijspraak gevraagd voor verdachten liquidatie en moordpoging op zijn zoon (5)
17 juni 17:36Waanzinnig wereldrecord in Amstelveen: Nederlandse cricketers krijgen harde les van Engeland
3 juni 15:38Politie ontdekt hennepplantage in verborgen ruimte slaapkamer
31 mei 13:54Gymlessen bij sportclub gaan door na instorten tribune, slachtofferhulp voor scholieren
RSS.