menu
zoek

Nieuws Almere

Almere-doelman dankzij bidon held in bizarre penaltyserie tegen VVV: ‘Heeft me zeker geholpen’

zaterdag 3 juni 2023, 19:57 uur

Almere City heeft zich geplaatst voor de finale van de play-offs om promotie naar de eredivisie. De ploeg van Alex Pastoor won de strafschoppenserie dankzij doelman Nordin Bakker, die drie strafschoppen van VVV-Venlo-spelers stopte en zijn ploeg zo de overwinning schonk. ,,In de 115de minuut hoopte ik hier stiekem op.”

» BN DeStem

zaterdag 3 juni 2023, 18:45 uur
Almere City na bizarre strafschoppenreeks ten koste van VVV-Venlo naar finale play-offs
BN DeStemAlmere City heeft zich geplaatst voor de finale van de play-offs om promotie naar de eredivisie. De ploeg van Alex Pastoor nam de strafschoppen, na een 1-1 gelijkspel na 120 minuten voetbal, beter dan tegenstander VVV-Venlo. Almere City is zo nog twee wedstrijden verwijderd van eredivisievoetbal.
» BN DeStem
zaterdag 3 juni 2023, 16:19 uur
Almere City FC verslaat VVV Venlo na strafschoppen en bereikt finale play-offs
Omroep FlevolandDe profs van Almere City FC hebben zich zaterdagavond geplaatst voor de finale van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. De ploeg van trainer Alex Pastoor was in een uitverkocht Yanmar stadion na verlenging en een strafschoppenserie te sterk voor VVV Venlo. Na 120 minuten voetballen stond er een 1-1 stand op het scorebord.
» Omroep Flevoland
zaterdag 3 juni 2023, 12:04 uur
LIVE play-offs | Almere City en VVV-Venlo strijden om eerste ticket voor finale play-offs
de GelderlanderNa een 1-1 gelijkspel in Venlo is alles nog mogelijk in de eerste halve finale van de play-offs om promotie en degradatie. VVV miste in eigen huis de kans om een voorsprong op te bouwen, nadat Almere City een rode kaart kreeg. Komt dat de Limburgers duur te staan? Vanaf 16.30 volg je het duel in dit liveblog.
» de Gelderlander
vrijdag 2 juni 2023, 16:27 uur
City FC speelt return tegen VVV zonder Royo en Post
Omroep FlevolandAlmere City FC speelt zaterdagmiddag in een uitverkocht Yanmar stadion de return tegen VVV-Venlo tijdens de halve finales van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen eindigde afgelopen dinsdag in Limburg in een 1-1 gelijkspel. De winnaar van het tweeluik speelt in de finale tegen de winnaar van de andere halve finale tussen FC Emmen en NAC Breda.