menu
zoek

Nieuws Almelo

maandag 7 oktober 2024, 07:00 uur

Als Gerrit Nauber een doelpunt maakt, valt dat op. Helemaal als de verdediger van Go Ahead Eagles ook nog eens op een bijzondere manier juicht, zoals na zijn treffer tegen Heracles Almelo (4-1). Het blijkt een ode aan zijn kinderen, die op dat moment ziek thuis zitten.

» de Stentor

zondag 6 oktober 2024, 18:26 uur
Aanvoerder en aanjager: dit is waarom het rond Go Ahead Eagles te weinig over Mats Deijl gaat
de StentorHet gaat al weken over Jakob Breum, na de 4-1 zege op Heracles Almelo wordt er veel gesproken over de uitstekende invalbeurt van Oliver Edvardsen, maar Mats Deijl? Daar hoor je weinig over. Toch is de aanvoerder van Go Ahead Eagles een niet te onderschatten kracht, die zichzelf zondag bijna pijn doet.
zondag 6 oktober 2024, 14:14 uur
Eenvoudig ging het niet, maar GA Eagles wint ruim van Heracles Almelo
RTV OostGo Ahead Eagles heeft in Deventer afgerekend met Heracles. Eenvoudig ging het allerminst, maar in de tweede helft liep het elftal van trainer Paul Simonis over de bezoekers uit Almelo heen. De teller stokte bij 4-1.
» RTV Oost
zondag 6 oktober 2024, 14:11 uur
Feest in De Adelaarshorst na zege Go Ahead Eagles op Heracles: dit valt op
de StentorBij rust is er de achterstand, maar in de tweede helft draait Go Ahead Eagles het helemaal om. Mede door een rake penalty van Mats Deijl wint de ploeg van trainer Paul Simonis met 4-1 van Heracles Almelo en dit valt op.
zondag 6 oktober 2024, 14:10 uur
Go Ahead nestelt zich in subtop eredivisie na zege op Heracles
PZCGo Ahead Eagles heeft zich in de eredivisie naar drie punten geknokt tegen Heracles Almelo. In Deventer leverde Go Ahead een matige eerste helft af, maar na rust tapte de thuisploeg uit een ander vaatje en werd een achterstand omgebogen: 4-1.
» PZC
zondag 6 oktober 2024, 13:48 uur
LIVE eredivisie | Go Ahead Eagles buigt achterstand om tegen Heracles: Mats Deijl benut strafschop
de GelderlanderGo Ahead Eagles tapt na rust tegen Heracles Almelo uit een ander vaatje en dat leverde de 1-1 én 2-2-1 op. Volg de slotfase in Deventer hier in ons liveblog.
» de Gelderlander
zondag 6 oktober 2024, 12:40 uur
Live: Gerrit Nauber zet GA Eagles op gelijke hoogte met Heracles
RTV OostGo Ahead Eagles en Heracles Almelo staan vanmiddag tegenover elkaar tijdens het lunchduel in de Eredivisie. Volg het duel hieronder op ons scorebord. Klik op de clubnaam voor het volledige programma en de uitslagen.
» RTV Oost
zondag 6 oktober 2024, 08:15 uur
LIVE | GA Eagles vindt na rust snel een antwoord op de goal van Heracles
de StentorLukt het Go Ahead Eagles om de positieve lijn door te trekken? Daarvoor moet het vanmiddag (12.15 uur) afrekenen met Heracles Almelo, dat net als de Deventenaren al drie wedstrijden op rij ongeslagen is. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond dit duel? Volg dan ons liveblog!