menu
zoek

Nieuws Alblasserdam

Bloemen voor slachtoffers Alblasserdam: 'Niet te bevatten'

zaterdag 7 mei 2022, 17:48 uur

In Alblasserdam hangt - een dag na het schietdrama in het dorp - een verslagen sfeer. Voor zorgboerderij Tro Tardi, waar de schietpartij plaatsvond, worden bloemen neergelegd.

Waar: Molensingel in Alblasserdam

» de Telegraaf

Kaart nieuws Alblasserdam. Locatie nieuws: Molensingel
Molensingel in Alblasserdam


zaterdag 7 mei 2022, 16:54 uur
Video | Bloemen en aangeslagen mensen na drama in Alblasserdam
NU.nlOmwonenden en betrokkenden leggen bloemen bij de zorgboerderij in Alblasserdam. Bij een schietpartij op de zorgboerderij zijn vrijdag twee personen doodgeschoten.
» NU.nl
zaterdag 7 mei 2022, 12:52 uur
Alblasserdammers zoeken elkaar op, leggen bloemen bij zorgboerderij
NOSEen dag na de fatale schietpartij op de zorgboerderij in Alblasserdam betuigen mensen hun medeleven aan slachtoffers en nabestaanden. Er worden bloemen neergelegd bij de ingang van de boerderij, mensen kunnen hun verhaal kwijt in de kerk en zoeken elkaar op.
» NOS
zaterdag 7 mei 2022, 07:46 uur
Bloemen neergelegd bij zorgboerderij Alblasserdam
de TelegraafBij de zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam waar vrijdag een fatale schietpartij plaatsvond, liggen zaterdagochtend bloemen. Aan de zijkant bij het entreehek van de boerderij liggen zo'n tien boeketten. Een ander boeket is door iemand hoog in een verkeersbord geklemd.
» de Telegraaf
vrijdag 6 mei 2022, 21:07 uur
Bloemen voor de poort van de zorgboerderij waar zich een dodelijk drama afspeelde
PZCIn de uren na de dodelijke schietpartij bij de zorgboerderij in Alblasserdam, komen steeds meer mensen hun steun betuigen op de plek waar het vrijdagmorgen zo gruwelijk mis ging. Een meisje van 16 en een vrouw van 34 kwamen om het leven.
» PZC
vrijdag 6 mei 2022, 18:32 uur
Verdachte Alblasserdam (38) werd gezocht voor dodelijk misdrijf in Vlissingen
NU.nlDe 38-jarige John S., die wordt verdacht van de dodelijke schietpartij op een zorgboerderij vrijdag in Alblasserdam, was vermoedelijk ook betrokken bij een dodelijk misdrijf op woensdagavond 4 mei in Vlissingen. Dat zei hoofdofficier van justitie Hugo Hillenaar vrijdagmiddag op een persconferentie in het gemeentehuis van Alblasserdam.
» NU.nl
vrijdag 6 mei 2022, 17:42 uur
Schutter Alblasserdam ook verdacht van misdrijf Vlissingen
de TelegraafDe 38-jarige John S. die vrijdag werd opgepakt na een schietpartij bij een zorgboerderij in Alblasserdam, waarbij een 16-jarig meisje en 34-jarige vrouw omkwamen, wordt ook verdacht van een misdrijf woensdagavond in Vlissingen waarbij een winkelier omkwam.
» de Telegraaf
vrijdag 6 mei 2022, 14:28 uur
Twee mensen omgekomen door schietpartij in Alblasserdam
NOSVerdrietig nieuws uit Alblasserdam: een man is daar vanochtend gaan schieten en heeft daarbij een vrouw en een meisje gedood. Twee andere mensen zijn zwaargewond geraakt. Het schieten gebeurde op een zorgboerderij waar mensen werken met een beperking.
» NOS
vrijdag 6 mei 2022, 14:02 uur
Meisje (16) en vrouw (34) overleden na schietpartij zorgboerderij in Alblasserdam
NU.nlDe dodelijke slachtoffers van de schietpartij van vrijdagochtend in het Zuid-Hollandse Alblasserdam zijn een 16-jarig meisje uit Dordrecht en een 34-jarige vrouw uit Alblasserdam, zo meldt de politie. Bij het incident raakten drie mensen gewond. Een 12-jarige jongen, een 20-jarige vrouw en een derde persoon.
» NU.nl
vrijdag 6 mei 2022, 13:55 uur
Opeens opent verdachte John S. het vuur op vrouwen en kinderen: ’Het is gestoord’
de TelegraafTwee doden en twee zeer zwaargewonden vormen de trieste balans van een dramatische schietpartij op een zorgboerderij aan het eind van de morgen in Alblasserdam. Een 34-jarige vrouw en een 16-jarig meisje werden bruut uit het leven gerukt. Een 20-jarige vrouw en een 12-jarige jongen liggen zwaargewond in het ziekenhuis.
» de Telegraaf
vrijdag 6 mei 2022, 13:33 uur
Verdachte dodelijke schietpartij Alblasserdam is ‘verwarde en overlastgevende’ John S.
de GelderlanderDe man die wordt verdacht van de dodelijke schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam is de 38-jarige John S. uit Oud-Alblas. De man staat bij de politie al jaren bekend als ‘verward en overlastgevend’ en deed in 2017 een zelfmoordpoging. Dat melden goed ingevoerde bronnen aan deze nieuwssite.
» de Gelderlander
vrijdag 6 mei 2022, 13:33 uur
Verdachte dodelijke schietpartij Alblasserdam is ‘verwarde en overlastgevende’ John S.
PZCDe man die wordt verdacht van de dodelijke schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam is de 38-jarige John S. uit Oud-Alblas. De man staat bij de politie al jaren bekend als ‘verward en overlastgevend’ en deed in 2017 een zelfmoordpoging. Dat melden goed ingevoerde bronnen aan deze nieuwssite.
» PZC
vrijdag 6 mei 2022, 13:28 uur
Intens verdriet na dodelijk drama Alblasserdam
de TelegraafBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam zijn vrijdag zeker twee doden gevallen. Twee zwaargewonden zijn met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De dader is gepakt na een korte zoektocht. De politie onderzoekt de zaak.
» de Telegraaf
vrijdag 6 mei 2022, 13:00 uur
Video | Hulpdiensten massaal op de been na dodelijke schietpartij Alblasserdam
NU.nlBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam zijn vrijdagochtend twee doden gevallen. Twee anderen raakten zwaargewond. Een verdachte is aangehouden, bevestigt de politie.
» NU.nl
vrijdag 6 mei 2022, 12:46 uur
Twee doden en twee zwaargewonden na schietpartij Alblasserdam, verdachte opgepakt
NU.nlBij een schietpartij in het Zuid-Hollandse Alblasserdam zijn vrijdagochtend twee mensen overleden, meldt de politie. Twee anderen raakten ernstig gewond. Er is een verdachte aangehouden en het vuurwapen is in beslag genomen.
» NU.nl
vrijdag 6 mei 2022, 12:34 uur
Huiszoekingen in zaak Alblasserdam, verdachte maandag voorgeleid
Metro
» Metro
vrijdag 6 mei 2022, 12:25 uur
Twee doden bij schietincident Alblasserdam, twee anderen ernstig gewond
NU.nlBij een schietpartij in het Zuid-Hollandse Alblasserdam zijn vrijdagochtend twee mensen overleden, meldt de politie. Twee anderen raakten ernstig gewond. Er is een verdachte aangehouden en het vuurwapen is in beslag genomen, meldt het korps.
» NU.nl
vrijdag 6 mei 2022, 11:56 uur
Verdachte opgepakt voor schietincident Alblasserdam, mogelijk dodelijke slachtoffers
NU.nlBij een schietpartij in het Zuid-Hollandse Alblasserdam zijn vrijdagochtend meerdere slachtoffers gevallen. Volgens de politie zijn er mogelijk ook doden gevallen, maar hiervan heeft ze nog geen bevestiging gekregen. Er is inmiddels een verdachte opgepakt, laat het korps weten.
» NU.nl
vrijdag 6 mei 2022, 11:55 uur
Twee doden en twee zwaargewonden bij schietpartij in Alblasserdam (UPDATE3)
CrimesiteBij een schietpartij op zorgboerderij Tro Tardi aan de Molensingel in Alblasserdam zijn vrijdagochtend een 34-jarige vrouw uit Alblasserdam en een 16-jarig meisje uit Dordrecht overleden. Twee andere slachtoffers, een jongen (12) uit Hendrik-Ido-Ambacht en een vrouw (20) uit Alblasserdam raakten zwaargewond. Hulpdiensten, waaronder traumahelikopters, rukten massaal uit.
» Crimesite
vrijdag 6 mei 2022, 11:36 uur
Vrouw en meisje doodgeschoten op zorgboerderij Alblasserdam
NOSOp een zorgboerderij in Alblasserdam zijn bij een schietpartij twee doden gevallen. Het gaat om een 34-jarige vrouw uit Alblasserdam en een 16-jarig meisje uit Dordrecht.
» NOS
vrijdag 6 mei 2022, 11:34 uur
Twee dode en meerdere slachtoffers bij schietpartij
HardnieuwsALBLASSERDAM - Vrijdagmorgen 6 mei rond 11.15 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden bij Zorgboerderij Tro Tardi aan de Molensingel in Alblasserdam.
» Hardnieuws
vrijdag 6 mei 2022, 11:24 uur
Vrouw (34) en meisje (16) gedood bij schietpartij zorgboerderij Alblasserdam
de GelderlanderBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam (Zuid-Holland) zijn vanochtend een 16-jarig meisje en 34-jarige vrouw doodgeschoten. Twee anderen raakten zwaargewond. De verdachte is de 38-jarige John S.
» de Gelderlander
vrijdag 6 mei 2022, 11:21 uur
Doden Alblasserdam zijn een vrouw van 34 jaar en meisje van 16 jaar
de TelegraafDe dodelijke slachtoffers van een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam zijn een 16-jarig meisje uit Dordrecht en een 34-jarige vrouw uit Alblasserdam. Dat meldt de politie. Door de schietpartij raakten een 12-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht en een 20-jarige vrouw uit Alblasserdam zwaargewond.
» de Telegraaf
vrijdag 6 mei 2022, 11:19 uur
Twee doden bij schietpartij zorgboerderij Alblasserdam, ouders wachten gespannen buiten
PZCBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam (Zuid-Holland) zijn vanochtend twee doden gevallen. Twee anderen raakten zwaargewond. De verdachte is de 38-jarige John S.
» PZC
vrijdag 6 mei 2022, 11:19 uur
Vrouw (34) en meisje (16) gedood bij schietpartij zorgboerderij Alblasserdam
de StentorBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam (Zuid-Holland) zijn vanochtend een 16-jarig meisje en 34-jarige vrouw doodgeschoten. Twee anderen raakten zwaargewond. De verdachte is de 38-jarige John S.
» de Stentor
vrijdag 6 mei 2022, 11:19 uur
Vrouw (34) en meisje (16) gedood bij schietpartij zorgboerderij Alblasserdam
Brabants DagbladBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam (Zuid-Holland) zijn vanochtend een 16-jarig meisje en 34-jarige vrouw doodgeschoten. Twee anderen raakten zwaargewond. De verdachte is de 38-jarige John S.
» Brabants Dagblad
vrijdag 6 mei 2022, 11:19 uur
Twee doden bij schietpartij zorgboerderij Alblasserdam, ouders wachten gespannen buiten
BN DeStemBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam (Zuid-Holland) zijn vanochtend twee doden gevallen. Twee anderen raakten zwaargewond. De verdachte is de 38-jarige John S.
» BN DeStem



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Alblasserdam

16 april 18:27Al zijn spullen zijn kapot, maar fietser (12) komt onder cementwagen vandaan met alleen schrammetjes
21 december 16:23Buitenbioscoop, cocktailruimte en een zwembad: Eelco beschilderde dit gloednieuwe superjacht
31 juli 13:03Miljoenenschade na brand bij cateringbedrijf Bon Bon: 'Het was het levenswerk van mijn vader'
30 juli 15:13Grote brand bij opslagbedrijf in Alblasserdam, A15 afgesloten vanwege rook
21 juli 15:24Justitie in hoger beroep tegen levenslang schutter zorgboerderij Alblasserdam
21 juli 14:07Openbaar Ministerie tekent beroep aan tegen levenslange gevangenisstraf voor John S.
14 juli 19:14Levenslange gevangenisstraf voor schutter Vlissingen en zorgboerderij Alblasserdam
13 juni 14:50OM eist 30 jaar cel en tbs tegen schutter (39) zorgboerderij Alblasserdam
12 juni 18:51Verdriet en boosheid op tweede zittingsdag schietpartij Tro Tardi in Alblasserdam
12 juni 14:57School ‘in shock’ na verdrinking Chiara (13): ‘Wij zullen haar nooit vergeten’
12 juni 08:13Slachtoffers aan bod in zaak over moord in schoenmakerij in Vlissingen en schietpartij Alblasserdam
10 juni 17:46Meisje (13) verdronken in recreatieplas in Alblasserdam
4 april 14:51Zittingen schietpartijen Alblasserdam en Vlissingen geannuleerd
3 april 20:36Voor het eerst zien nabestaanden de man die om zich heen schoot op de zorgboerderij in Alblasserdam
3 april 14:17LIVE: Nabestaanden in tranen na zien beelden schietende John S. bij zorgboerderij
3 maart 12:49Agenten lopen bijtwond en gekneusde hand op bij huisbezoek verwarde vrouw
20 december 14:07Nabestaanden dodelijke schietpartij zorgboerderij willen meer weten over schutter John S.
26 november 18:31Vuurwerkexplosie op balkon bij appartement Alblasserdam: ’Onvergeeflijk gedrag’
7 november 11:18Drietal aangehouden voor drugshandel en witwassen
6 november 10:42Alex R. in Alblasserdam gearresteerd door politie: ‘Zijn meer aanhoudingen verricht’
RSS.